موفق باشی دوست عزیزدیگه از الان با رتبه یک بیوتک 92 روبرو هستید ان شاا...:smilies-azardl (113:auizz3ffy9vla57584x
موفق باشی دوست عزیزدیگه از الان با رتبه یک بیوتک 92 روبرو هستید ان شاا...:smilies-azardl (113:auizz3ffy9vla57584x
دوست عزیز یه حرفی زدند و توش موندند اهمیت ندهخسته نباشن واقعا
4نفر مامایی!!!!!اصلا کی میره؟؟؟
دوست عزیز وزیر بهداشت میخواستند فرصت ایجاد کنند و تلاششون رو کردند منتهی اطرافیان و زیر دستان چموش تشریف دارندمن از فردا درسو شروع میکنم..اما اگه روزی دستم به وزیر بهداشت برسه.............هیچی..بجه ها دوس دارم گریه کنمممممممممممممممم
دوست عزیز وزیر بهداشت میخواستند فرصت ایجاد کنند و تلاششون رو کردند منتهی اطرافیان و زیر دستان چموش تشریف دارند
سلامهههههههههههههههههههههههههههه....
دیدید چقدر زرنگن. گفتن بین المللی که شهریه رو با دلار حساب کنن :5::tsimuzpzwoap1t9y3o7:1dco2x0p1lilzhfpg1t
حق با شماست .دقیقا همینطوره........کسی که با اختلاف کم قبول نشده پس توان و اراده داره که سال دیگه با رتبه عالی قبول بشه ....:rose:به امید موفقیت همگی .اینبار با اراده مضاعف راهو ادامه میدیم.کاملا مشخصه که باز هزینه کم اوردن و دارن این طور جبران میکنن من با اختلاف ناچیزی امسال قبولنشدم ولی درمرحله تکمیل طرفیت شرکت نمیکنم چون اینا هدفشون پول شماهاست نه سواد شما پس بهتره اندازه 4ماه به خودتون سختی بدید و جایی که لیاقت شماست قبول شوید و با پولتون خوشی کنید نه اینکه بدین اینا بخورن
مثل خیلی از آزمون های استخدامی که هیچ وقت جوابی ندارند و قبول شده ای ندارن فقط چون هزینه کم میارن ازمون برگذار میکنند
یه اطلاعیه جدید زدن:
آزمون كارشناسي ارشد رشته هاي گروه پزشكي سال 91