parnia
New member
بنظرم انقد باشه ارزش نداره..بخصوص واسه من که اصلا" استان ما ارشد رشتمونو نداره..یه سوال!
بچه ها اگه اطلاعیه رو بزنن اونوقت نوشته باشه هزینه هر ترم 1.5 یا 2 میلیون چیکار میکنین اونوقت؟ کسی میره با این شهریه؟!!!:33:
بنظرم انقد باشه ارزش نداره..بخصوص واسه من که اصلا" استان ما ارشد رشتمونو نداره..یه سوال!
بچه ها اگه اطلاعیه رو بزنن اونوقت نوشته باشه هزینه هر ترم 1.5 یا 2 میلیون چیکار میکنین اونوقت؟ کسی میره با این شهریه؟!!!:33:
درکتون میکنم آقا رضا.منم پارسال در رشته رفاه اجتماعی رتبه 13 اوردم.از شانس من 12 نفر پذیرش داشت.منم با اختلاف 1 نمره مردود شدم.از بس که نارحت و عصبی بودم ازمون امسالو بجای رفاه اجتماعی.اموزش بهداشت شرکت کردم که اونم قبول نشدم.واقعا منم دیگه زده شدم از خوندن1.25 نمره از آخرين نفر كه شونزدهم بود كم آوردم
اين مهم نيست
الن داغووووووووونم
اين اطلاعيه رو بزنن تا تكليفم مشخص شه
به اميد روزهاي بهتر
یه سوال!
:25r30wi:من فک می کردم تو پسری:25r30wi:منکه میرم درسمو بخونم.تازه نهار هم باید درست کنم.دیگه دوستان به جای ما.:motat:
سلام.یک سوال این اسمش چی میشه,آزاد?غیرانتفاعی,شبانه,پیام نور?!
بچه ها من با رتبه 500 رفتم تغذیه
الان میگم کاش داروسازی رفته بودم:sad:
یه سوال!
بچه ها من با رتبه 500 رفتم تغذیه
الان میگم کاش داروسازی رفته بودم:sad:
خبر ویرانیش بیاد ساعت 6.....آخه چرا انقد بچه های مردمو اذیت میکنید..از صبح دم در سایت خرابشدش نشستم..شیطونه میگه با روح و روانشون بازی کنم قبول شم نرما...:smilies-azardl (12)
1.5 که حتمیه دعا کنین بیشتر نباشه ! الان ارشد شبانه وزارت علوم رشته هایی که آزمایشگاه و عملیات داشته باشند 1.5 میگیرن .
این که تازه اسمش شبانه هم نیست علنا دارن میگن دانشجوی پولی و با پرداخت شهریه و....
تا چند ساعت دیگه همه چی معلومه