اطلاعات مورد نیاز برای قبولی در آزمون phd

najma

New member
از دوستان دانشجو و یا متقاضی دکتری راجع به زبان سوال دارم :
به نظرتون کدوم مدرک زبان از همه در بالابردن نمره مصاحبه موثرتره ؟ و اینکه میگن آیلتس نسبت به بقیه امتیاز بیشتری داره درسته یا خیر ؟
اگر نوع مدرک زبان در مصاحبه تاثیر چندانی نداره ، شما بیشتر کدوم ازمون رو پیشنهاد میکنید ؟ که وقت کمتری بگیره ؟
بهتره در چه فاصله ای از آزمون مدرک گرفته بشه که تا زمان ازمون منقضی نشه .

.Neda

New member
به نظرتون کدوم مدرک زبان از همه در بالابردن نمره مصاحبه موثرتره ؟ و اینکه میگن آیلتس نسبت به بقیه امتیاز بیشتری داره درسته یا خیر ؟
اگر نوع مدرک زبان در مصاحبه تاثیر چندانی نداره ، شما بیشتر کدوم ازمون رو پیشنهاد میکنید ؟ که وقت کمتری بگیره ؟
سلام دوست عزيز،من هم اين رو شنيدم كه ايلتس امتياز بيشترى داره اما اين رو هم بدونيد مطالعه خيلى بيشترى هم ميخاد،بنظر من با وقت كذاشتن كمترى ميشه از mhle يه نمره عالى كرفت.
مدرك زبان ٢ سال اعتبار داره و در دفترجه كنكور هر سال تاريخ دقيق رو مينويسن.موفق باشيد.

saba saba

New member
سلام
برای مساله طرح اقایون بایدخدمت سربازی رفته باشن واگرهم دردکتراقبول بشن بدون طرح وسربازی درمرحله مصاحبه نداشتن برگ پایان خدمت یه نمره منفی وتقریبا قبول شدنشونوسخت میکن وبعضی دانشگاه هاداوطلب رد میکنند

n.b.m

New member
بچه ها یکی درباره این جمله از دفترچه توضیح میدهد.یعنی منظور از آزمون جامع چیه؟یعنی تا زمان امتحان وزارت بهداشت ارائه داده بشه یا میتواند پس از تحصیل در مدرک دکترا مدرک حد نصاب را ارائه بدهد؟

"در خصوص پذیرش نمرات 45 الی 49 آزمون زبان می توانند در آزمون دکترا شرکت کنند مشروط بر اینکه تا زمان آزمون جامع دوره دکترای تخصصی موفق به کسب نمره حد نصاب بشوند"

یعنی اینکه اگر نمره کتبی آزمون دکترات خوب باشه و شرایط قبولی در آزمون دکترا رو داشته باشی (یعنی همه چیز اکی باشه فقط نمره زبانت کم شده باشه اونم در حد همین 45 تا 49 و نه کمتر!) اون وقت فقط بخاطر این نمره زبانت ردت نمیکنن ولی باید تعهد بدی که هرچه زودتر دوباره آزمون زبانو شرکت کنی و نمره لازم برای زبانو کسب کنی! یکی از دوستای من الان همین وضعیتو داره یعنی دکترا قبول شده ولی نمره زبانش پایین بوده و تعهد داده که زودتر نمره لازمو بگیره!!!

n.b.m

New member
سلام
چه کتابهایی مناسب برای ازمون زبان تاخوندنشوسریعترشروع کنم؟ من پایه زبانم متاسفانه ضعیف امادنبال کسب نمره بالادرازمون دکتراهستم

چندتا از بچه هایی phd به من کتاب لانگمن رو پیشنهاد کردن!

n.b.m

New member

خیلی خوبه اگر بتونین آیلتس یا تافل رو بگیرین ولی خوب اینا یه کم زمانبر هستش، به نظر من اگر زمان زیادی تا آزمون phd تون نمونده بهتره که فعلا همون mhle یا mche رو شرکت کنین، چون خیلی ها از کسایی که دکترا قبول شدن با همین مدرک های mhle یا mche شرکت کردن و قبول هم شدن. حالا در آینده که فرصت بیشتری داشتین می تونین آیلتس تونم بگیرین.

بالا