اطلاعات مورد نیاز برای قبولی در آزمون phd

jo-boy

New member
در مورد سربازی اینجور که نوشته مشکلی انگار نیست(البته اگه غیبت نداشته باشی)
اما قضیه طرح مشکوکه مثلا لیسانس ما که علوم آز هست طرح اجباریه اما مثلا ارشد میشه طرح برای رشته های مازاد (یعنی مثلا اختیاری)!
از یه طرفم نوشته دانشجوی پیراپزشکی میتونه بدون محدودیت شرکت کنه!
لطفا کسایی که میدونن کمک کنن (طبق دفترچه امسال)

ariya21

New member
ای وللللللللللللللل کلیه دانشجویان ترم آخر مقطع کارشناسی ارشد چه طرح اجباری چه طرح رفته یا نرفته چه خدمت مقدس رفته یا نرفته قادر به شرکت در آزمون دکترا می باشندددددد به امید قبولی هممونننننننننننن

n.b.m

New member
در مورد سربازی اینجور که نوشته مشکلی انگار نیست(البته اگه غیبت نداشته باشی)
اما قضیه طرح مشکوکه مثلا لیسانس ما که علوم آز هست طرح اجباریه اما مثلا ارشد میشه طرح برای رشته های مازاد (یعنی مثلا اختیاری)!
از یه طرفم نوشته دانشجوی پیراپزشکی میتونه بدون محدودیت شرکت کنه!
لطفا کسایی که میدونن کمک کنن (طبق دفترچه امسال)

منم کارشناسی ام علوم بوده و طرحم اجباری، اما مثه اینکه اگر دانشجوی ترم آخر باشیم مشکلی نداره که شرکت کنیم پس نباید این موقیعتمونو از دست بدیم!!!! شماها که اکثرا 2 سال وقت دارین اما من که یه سال تا کنکورم مونده باید عجله کنم(هرچند که من عادت دارم به دیر جنبیدن، برای ارشدم فقط 4ماه خونده بودم!!!!)

موافقید با هم شروع کنیم به خوندن؟؟؟!!!
اول باید تکلیف مدرک زبانمونو مشخص کنیم و هرچه زودتر آزمون زبانو شرکت کنیم که استرسمون کمتر باشه، در کنار زبان درسای دیگه فراموش نشه!!! من چندتا کتاب پرسیدم که برای این آزمونای زبان خوبه، البته من کلاس زبان میرم ولی فعلا برای این گرفتن این مدرک زبان باید کتابای دیگه خوند.
کتاب لانگمن پی پر تست (کتاب با حدود 700 تا 1000 صفحه و قرمز رنگ بزرگ ) و کتاب کیتس (kitts ) و همینطور کتاب بارونز. حالا هر کس که تا آخرش هست بازم پرس و جو کنه که بهترینشو انتخاب کنیم البته من که از چند نفر از بچه هایی که دکترا قبول شدن پرسیدم همینارو معرفی کردن.

ariya21

New member
بابا این زبان وزارت بهداشت و وزارت علوم خیلی راحت تر از اونیه که فکر کنین من همه متناش و گرامرشو نخونده حدود 70 زدم نگران نباشید

epi_info

New member

منم کارشناسی ام علوم بوده و طرحم اجباری، اما مثه اینکه اگر دانشجوی ترم آخر باشیم مشکلی نداره که شرکت کنیم پس نباید این موقیعتمونو از دست بدیم!!!! شماها که اکثرا 2 سال وقت دارین اما من که یه سال تا کنکورم مونده باید عجله کنم(هرچند که من عادت دارم به دیر جنبیدن، برای ارشدم فقط 4ماه خونده بودم!!!!)

موافقید با هم شروع کنیم به خوندن؟؟؟!!!
اول باید تکلیف مدرک زبانمونو مشخص کنیم و هرچه زودتر آزمون زبانو شرکت کنیم که استرسمون کمتر باشه، در کنار زبان درسای دیگه فراموش نشه!!! من چندتا کتاب پرسیدم که برای این آزمونای زبان خوبه، البته من کلاس زبان میرم ولی فعلا برای این گرفتن این مدرک زبان باید کتابای دیگه خوند.
کتاب لانگمن پی پر تست (کتاب با حدود 700 تا 1000 صفحه و قرمز رنگ بزرگ ) و کتاب کیتس (kitts ) و همینطور کتاب بارونز. حالا هر کس که تا آخرش هست بازم پرس و جو کنه که بهترینشو انتخاب کنیم البته من که از چند نفر از بچه هایی که دکترا قبول شدن پرسیدم همینارو معرفی کردن.
اصلا امتحان زبانش در حدی نیست که بخای کتاب بخونی براش. همینجوری بری حداقلش اینه که 45 میشی. من پیشنهاد میکنم یدونه فیلم زیرنویس فارسی به لهجه بریتیش گیر بیارید نگاه کنید که فقط لیسینینگو از دست ندید. من خودم همینجوری رفنم 50 شدم

n.b.m

New member
اصلا امتحان زبانش در حدی نیست که بخای کتاب بخونی براش. همینجوری بری حداقلش اینه که 45 میشی. من پیشنهاد میکنم یدونه فیلم زیرنویس فارسی به لهجه بریتیش گیر بیارید نگاه کنید که فقط لیسینینگو از دست ندید. من خودم همینجوری رفنم 50 شدم

شما mche شرکت کردین یا mhle؟ من زبانم بد نیست، توی کلاس زبان هم لیسنینگ کار میکنیم ولی سوالای این آزمونارو تا حالا ندیدم خوب حالا شاید زبان شما خیلی عالی هست که براتون ساده بوده؟ یعنی امیدوار باشم؟!!!!!!

اگر اینجور باشه که قبول شدن برای دکترا خیلی باید ساده باشه! چون من سوالای آزمون دکترارو برای امتحان ارشدم زده بودم خیلی معمولی و ساده بود. جدیدا هم که اگر امتحان کتبی رو خیلی خوب بدیم دیگه مصاحبه هم زیاد تاثیری نداره!!!! خیلی امیدوار شدم:4d564ad6: .......

پس تا دیر نشده شروع کنم به خوندن:smilies-azardl (181

epi_info

New member

شما mche شرکت کردین یا mhle؟ من زبانم بد نیست، توی کلاس زبان هم لیسنینگ کار میکنیم ولی سوالای این آزمونارو تا حالا ندیدم خوب حالا شاید زبان شما خیلی عالی هست که براتون ساده بوده؟ یعنی امیدوار باشم؟!!!!!!

اگر اینجور باشه که قبول شدن برای دکترا خیلی باید ساده باشه! چون من سوالای آزمون دکترارو برای امتحان ارشدم زده بودم خیلی معمولی و ساده بود. جدیدا هم که اگر امتحان کتبی رو خیلی خوب بدیم دیگه مصاحبه هم زیاد تاثیری نداره!!!! خیلی امیدوار شدم:4d564ad6: .......

پس تا دیر نشده شروع کنم به خوندن:smilies-azardl (181
MHLE. حداقلش اینه که بالای 45 lمیشید. نه بابا مدرک زبان یا نمره زبان خیلی تاثیر گذار نیست تو مصاحبه. خیلی از بچه ها با نمره زیر 50 رتبه یک شدند. فقط بچسبید به مقاله. سعی کنید حداقل بایه مقاله پاب مد و دو سه تا مقاله فارسی برید مصاحبه تا قبولیتون تضمین بشه.

n.b.m

New member
:
MHLE. حداقلش اینه که بالای 45 lمیشید. نه بابا مدرک زبان یا نمره زبان خیلی تاثیر گذار نیست تو مصاحبه. خیلی از بچه ها با نمره زیر 50 رتبه یک شدند. فقط بچسبید به مقاله. سعی کنید حداقل بایه مقاله پاب مد و دو سه تا مقاله فارسی برید مصاحبه تا قبولیتون تضمین بشه.

مرسییییییییییییییی.

مقاله هم حله، یه چند تایی مقاله دارم :4d564ad6:...........

شفيع

Well-known member
حالا كسي اطلاعاتي در مورد ازمايشي شركت كردن در كنكور دكترا رو نداره؟

.Neda

New member
سلام به دوستان.يه سرى اطلاعاتى كه دارم رو ميكم براتون،اول اينكه اكر بايه زبانتون خوب باشه،امتحان mhle امتحان سختى نيست،منظورم از خوب اينه كه مثلا خودم در دوران دبيرستان كلاس زبان ميرفتم و بدون مطالعه از mhle ،٦٩ كرفتم،بس نكرانش نباشيد اما دست كم هم نكيريد،جون نمره بالاى ٧٥ در مصاحبه امتياز داره،به همين دليل هم من خودم دوباره ١٣ مهر امتحان ميدم انشا ا....اينكه كسانى هستن كه نمره خوبى نداشتن و قبول شدن درسته،اما يكى از همين نفرات كسى بوده كه از سهميه استعداد درخشان استفاده كرده بوده و معرف حضور بسيارى از اساتيد سر مصاحبه بوده!موفق باشيد.

nsnr

New member
salam ,
kasi az dostan baraye PHD Tagziyeh mikhonejh , shall we make group for studying ?
NSNR

.Neda

New member
بچه ها میشه کسی ترم یک ارشد باشه این ازمون زبانو شرکت کنه؟
سلام به دوستان،شما هر زمانى كه بخواهيد ميتونيد شركت كنين،فقط از تاريخ مدركى كه انشا... براى ثبت نام دكترا ارائه ميديد،نبايد بيشتر از ٢ سال كذشته باشه.معمولا در اطاعيه هر سال دكترا تاريخ مورد قبول رو ميكه.موفق باشيد.

شفيع

Well-known member
پایان نامه هم باید تا اخر بهمن دفاع کنی (بعد قبول شدن). خیلی ها سره مصاحبه رفتن و تا وسطای ترم یک دکتراشونم پایان نامه ارشدشونو دفاع نکردن. آزمایشی دیگه چه صیغه ای؟ بچه بازیه مگه.
ميدونيد من ترم بعد پايان نامم ميمونه فقط مشكلي پيش نمياد براي شركت؟

شفيع

Well-known member
كسي هست جواب بده؟من ترم بعد پايان نامم ميمونه ميتونم كنكور شركت كنم؟؟

mandana99

New member
بچه ها یکی درباره این جمله از دفترچه توضیح میدهد.یعنی منظور از آزمون جامع چیه؟یعنی تا زمان امتحان وزارت بهداشت ارائه داده بشه یا میتواند پس از تحصیل در مدرک دکترا مدرک حد نصاب را ارائه بدهد؟

"در خصوص پذیرش نمرات 45 الی 49 آزمون زبان می توانند در آزمون دکترا شرکت کنند مشروط بر اینکه تا زمان آزمون جامع دوره دکترای تخصصی موفق به کسب نمره حد نصاب بشوند"

بالا