اطلاعات مورد نیاز برای قبولی در آزمون phd

ayda

New member
نمره مصاحبه تو قبولی دکتری خیلی مهمه
و کیفیت مقاله و پایان نامه هم براشون مهمه

n.b.m

New member
شما طرح تا طرحت تمام نشه نميتوني شركت كني،ايشالا اگه اجازه دادن شما همون دفعه اول قبول ميشي،اگه مقالاتت كپي پيست نباشه و كار تحقيقاتي خوب انجام بدي isi هم ميشه

نخیر آقای آریا کپی پیست نی!!!!! می دونم ولی اینکه چطور اقدام کنمو نمی دونم، استادا هم که انقدری برات دل نمی سوزونن که توضیح بدن!!!!!!

خوب دیگه الان شما میگی اگه طرحت اجباری باشه نمی تونی بار اول هم شرکت کنی، درسته/ اینو می گین دیگه؟ ولی خوب من که میگم خیلی ها میگن می شه و خیلی ها هم میگن نمی شه!!!!!!!!!!!!! پس من باید چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:

n.b.m

New member
MHLE = Ministry of Health Language Exam

آزمون MHLE توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي برگزار مي*شود. هدف اين آزمون سنجش توانايي افراد در زمينه زبان انگليسي مي*باشد.

سطح آزمون MHLE در حد آزمون تافل بوده و داوطلب در صورتي كه حداقل نيمي از كل نمره آزمون را كسب نمايد پذيرفته خواهد شد.

بعد از قبولي در اين آزمون براي داوطلب گواهي صادر خواهد شد كه تا 2 سال (مانند آزمون تافل) اعتبار خواهد داشت.

اين آزمون مخصوص افرادي مي*باشد كه قصد ادامه تحصيل در دوره*هاي دكتري تخصصي داخل و اعزام به خارج از كشور را دارند.

بخش شنيداري (Listening)
اين بخش شامل مكالمه هاي آمريكائي بين افراد مي*باشد كه بعد از هر مكالمه و يك مكث كوتاه داوطلب بايد در مورد آن مكالمه به چند سؤال پاسخ دهد.

بخش ساختار و نگارش (Grammar and Structure)

در اين بخش شما بايد به سؤالات ساختاري و چند گزينه اي پاسخ دهيد. اين بخش شامل دو دسته سؤال است كه در دسته اول بايد به سوالاتي پاسخ دهيد كه در آنها بخشي از يك جمله خالي بوده و با گزينه ي مناسب بايد آن را تكميل كنيد. و در دسته دوم سوال ها شما با سوالاتي مواجه خواهيد شد كه در آنها جمله اي داراي اشتباه بوده و شما بايد عبارت نادرست را شناسايي كرده و آن گزينه را انتخاب كنيد.

درك مطلب ( Reading)

اين بخش آزمون MHLE معمولا شامل 4 متن آكادميك و دانشگاهي بوده كه شما بايد به سوالاتي راجع به آن متن پاسخ دهيد.

البته سعي شده در اين متون بيشتر از Medical & Health استفاده شود.

شرط اصلي موفقيت در آزمون MHLE دايره لغات قوي مي*باشد.

همان طور كه گفته شد اين آزمون مشابه TOEFL (PBT) مي*باشد و شما با كار كردن بر روي آزمون*هاي نمونه تافل نيز مي*توانيد در آزمون MHLE موفق شويد.

تفاوت عمده آزمون تافل و اين آزمون نحوه ي نمره دهي بوده و اينكه در آزمون MHLE بيشتر سؤالات در حوزه پزشكي مي باشد.

ariya21

New member
طبق دفترچه مركز سنجش پزشكي نميشه قربونت برم بپرس ببين اگه ميشه خبرم كن منم طرح اجباريم

n.b.m

New member
طبق دفترچه مركز سنجش پزشكي نميشه قربونت برم بپرس ببين اگه ميشه خبرم كن منم طرح اجباريم

من که گفتم اصن توی این بحث دکترا به نتیجه ای نمی رسم....

فک کنم تا تجربه نکنم هم آخر به نتیجه ای نرسم،به قول مامانم که بهم میگه مگه پیر شدی که انقدر حرص میزنی همین سال اول قبول شی (یه کم به خودمون دلداری بدیم)!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

mandana99

New member
سلام دوستان من همه سوالاتتون رو خوندم و يك جا بهتون جواب ميدم
راجع به آزمون دكترا شما بايد مدرك زبان داشته باشي اول كه راحت ترينش mhle هست(اطلاعات آزمون هاي زبان تو تاپيك زبان هست) شما اگه طرحت اجباري نباشه هم ميتوني ترم آخر و هم بعد از ترم آخر شركت كني ولي واي به حالتون كه مثه بنده طرح اجباري باشين.آزمون كتبي ٧٠ درصد و آزمون شفاهي ٣٠ درصد نمره است ،در آزمون شفاهي معدل ارشد،نمره زبان ،نمره پايان نامه،مقالات و ... تاثير داره كه بعد هر دو نمره كتبي و شفاهي جمع ميشه و ميشه نمره شما.سوال ديگه اي هست؟

سلام به همگی....

یعنی اگر از وزارت بهداشت توی بار اول نتوانیم قبول بشویم شرکت برای بارهای بعدی اشکال ندارد؟

قضیه یکبار شرکت برای بهداشت چیه که فقط یکبار میشه شرکت کرد؟؟؟؟؟

ariya21

New member
قضيه يك بار شركت كردن براي ارشد مطرحه من تا حالا نديدم جايي براي دكترا مطرح شده باشه

biosta

Well-known member
سوال من این بود که بارم بندی فاکتور هایی که برای مصاحبه تاثیر دارد چگونه هست

n.b.m

New member
آقای آریا که همه سوال ها رو یکجا جواب میدین میشه خواهش کنم این سوال biosta عزیز هم جواب بدین چون سوال منم هست!!!!

و اینکه همین شرکت در کنگره ها که گفتم چقدر ارزش داره که بخوایم براشون هر دفعه با کلی زحمت بریم شهرستان، خوب حتما اینم باید تجربه کرد!!!! حالا من که همینطور در حال کسب تجربه هستم و چند روز دیگه هم عازم مشهد هستم برای این کنگره میکروب شناسی!!!!

بچه های انجمن ممنون میشم اگه اطلاعاتتونو در اختیار ما هم قرار بدین....

ariya21

New member
عزیزم شرکت در کنگره ها ارزشمنده به این دلیل که اونجا مقاله میدی و امتیاز علمی میگیری هم واسه مصاحبت خوبه هم واس cv

jo-boy

New member
بچه ها یه عده مثه من هستند که سربازی یا طرح دارند اما نمیدونم که میشه دکترا شرکت کرد یانه
لطفا حتی اگه میشه 1 بار هم شرکت کرد یکی بگه و کمک کنه.
البته خود من شنیدم که بعد ارشد حتما باید طرحو بری البته شنیدم و سند کتبی ندیدم

mandana99

New member
ای باباااااااا.من واقعا نمیدونم چیکار کنم.ای هواااااااااااااار:21:یک همفکری هم انجمنهای عزیز کنند من شوتینگ سمت دکترا بشوم خودم میام دست همه تون را میگیرم گرچه خودتون نخبه هستید

من دانشجو نیستم و درسم تموم شده...مشکل طرح و سربازی و پسر بودن و هزار قافیه دیگه هم ندارم.....نمیدونم این یک هفته وقت ثبت نام برای شرکت در دکترای بهداشت هست ثبت نام بزنم یا نه:mad_majidonline:

مشکلم اینه نمیدانم یهویی برای آزمون بهداشت امسال قبول نشدم سال بعد نگویند چون قبول نشدی حق شرکت نداری؟؟

شفيع

Well-known member
من مشكل زبان دارم فقط.زبانم خوبه در سطح ادونسم اما مدرك رسمي ندارم

mandana99

New member
من مشكل زبان دارم فقط.زبانم خوبه در سطح ادونسم اما مدرك رسمي ندارم

آزمون msrt فکر کنم ثبت نامش برای دو شهر تهران و قم شروع شده باشه...میتونی برایش اقدام کنی

احتمالا ثبت نام زبان بهداشت هم توی مهرماه باشه

شفيع

Well-known member
آزمون msrt فکر کنم ثبت نامش برای دو شهر تهران و قم شروع شده باشه...میتونی برایش اقدام کنی

احتمالا ثبت نام زبان بهداشت هم توی مهرماه باشه
فقط براي وزارت بهداشته اين ازمون درسته؟وزارت علومم قبولش داره؟

mandana99

New member
فقط براي وزارت بهداشته اين ازمون درسته؟وزارت علومم قبولش داره؟

msrt برگزار کننده اش خود وزارت علوم است که دفترچه بهداشت هم نوشته بود msrt وزارت علوم مورد قبول است...اما برای خود آزمون وزارت علوم زبان پارسال جز خود آزمون بود حالا نمیدانم امسال قضیه زبان چطوری خواهد شد...اگر مدرک زبان msrt و مدرکهای مشابه را قبول کنند که خوب میشه دیگه زبان را سر جلسه وزارت علوم نمیزنیم

شفيع

Well-known member
msrt برگزار کننده اش خود وزارت علوم است که دفترچه بهداشت هم نوشته بود msrt وزارت علوم مورد قبول است...اما برای خود آزمون وزارت علوم زبان پارسال جز خود آزمون بود حالا نمیدانم امسال قضیه زبان چطوری خواهد شد...اگر مدرک زبان msrt و مدرکهای مشابه را قبول کنند که خوب میشه دیگه زبان را سر جلسه وزارت علوم نمیزنیم
اينجوري باشه خوبه.مرسي

globe

New member
ای باباااااااا.من واقعا نمیدونم چیکار کنم.ای هواااااااااااااار:21:یک همفکری هم انجمنهای عزیز کنند من شوتینگ سمت دکترا بشوم خودم میام دست همه تون را میگیرم گرچه خودتون نخبه هستید

من دانشجو نیستم و درسم تموم شده...مشکل طرح و سربازی و پسر بودن و هزار قافیه دیگه هم ندارم.....نمیدونم این یک هفته وقت ثبت نام برای شرکت در دکترای بهداشت هست ثبت نام بزنم یا نه:mad_majidonline:

مشکلم اینه نمیدانم یهویی برای آزمون بهداشت امسال قبول نشدم سال بعد نگویند چون قبول نشدی حق شرکت نداری؟؟

بابا جون شما که طرح نداری هیچ مشکلی نداری تا دلت بخواد میتونی امتحان بدی ولی ماکه طرح داریم قانون گذاشتن که خوابشو ببینید اول باید به ما خدمت کنید درس بی درسسسسسسسسس:sadsmiley::sadsmiley:

cnidaria_cnida19

New member
سلام . یکی از هم رشته ای های من هنوز پایان نامه اشونو شروع نکرده دکترا قبول شدن.تعهد دادن که همون ترم اول دفاع کنن ولی تا ترم 2 دکترا کار پایان نامه اشون طول کشید

n.b.m

New member
سلام . یکی از هم رشته ای های من هنوز پایان نامه اشونو شروع نکرده دکترا قبول شدن.تعهد دادن که همون ترم اول دفاع کنن ولی تا ترم 2 دکترا کار پایان نامه اشون طول کشید

همین دیگه!!!!! من یه چیزایی شنیدم که میگم نباید زیاد به حرفای دفترچه اعتنا کرد!!!!!!!!!!!!

بالا