اطلاعات مورد نیاز برای قبولی در آزمون phd

n.b.m

New member
سلام بچه ها.

ممنون میشم اگر کسی در مورد دکترا و قبولی در آزمونش اطلاعاتی داره، اطلاعاتش رو در اختیار بچه های دیگه هم قرار بده :thanks:

هر سوالی هم که در مورد این آزمون داریم می تونیم توی این تاپیک مطرح کنیم.

به امید موفقیت همتون....

شفيع

Well-known member
خوب شد اين تاپيكو باز كردين.
مشكل اول كه داشتن مدرك زبان هست.

n.b.m

New member
اولین سوالو خودم مطرح می کنم.

بچه ها من هنوز نفهمیدم که اگر طرح نرفته باشیم سال اول میتونیم آزمون دکترا رو شرکت کنیم یا نه؟
توی دفترچه اشاره ای به اینکه سال اول می تونیم شرکت کنیم یا نه، نکرده ولی خیلی از بچه ها و اساتید میگن سال اول حتی بدون گذروندن طرح می تونیم آزمون بدیم. من که آخرش نفهمیدم می تونم شرکت کنم یا نه/ شما کسی رو می شناسین که تونسته باشه با این شرایط دکترا شرکت کنه؟

آخرین ویرایش:

n.b.m

New member
معرفی آزمون MSRT یا همان MCHE

آزمون MSRT در واقع همان MCHE است که توسط اداره بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم نام آن تغییر پیدا کرده است. اما تفاوتی در آزمون ایجاد نشده است و کلیه سرفصل ها مانند قبل در غالب چهار مهارت شنیداری، درک مطلب، لغت و ساختار مورد آزمایش قرار می گیرد :
برای قبولی در آزمون زبان دکترا یا همان MSRT باید به نکات زیر دقت کنید. در اینجا ما به بررسی سوالاتی که توسط متقاضیان ازمون MSRT مطرح شده است می پردازیم.

سوالاتی در مورد MSRT که توسط بسیاری از متقاضیان مطرح می شود:
- آزمون MSRT چند وقت یک بار برگزار می شود؟
تقریبا هر دو ماه یک بار این آزمون برگزار می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی زیر مراجعه نمایید:
WWW.MCHETEST.COM

- آزمون MSRT چه مهارتهایی را در بر می گیرد؟ و هر مهارت در آزمون شامل چند سوال است؟
برای قبولی در آزمون زبان دکترا یا همان MSRT باید توانایی خود را در چهار مهارت زیر تقویت کنید :
Structure
Listening
Reading
Vocabulary
این آزمون از سه قسمت تشکیل شده است:
1- Listening Comprehension: شامل 30 تست می باشد.
این قسمت از 30 تست تشکیل شده است و در آن از مکالمات کوتاه (Short Conversation) استفاده می شود که در آن دو نفر یک مکالمه کوتاه انجام داده و سپس سوال پرسیده می شود. باید توجه داشته باشید برای پاسخگویی به سوالات این بخش باید روی صحبتهای نفر دوم بیشتر توجه نمود.
2- Structure and Written Expression: این قسمت شامل 30 تست می باشد که 15 مورد آن مربوط به Structure و 15 تست دیگر مربوط به Written Expression می باشد.
3- Reading Comprehension: از 40 تست تشکیل شده که معمولا شامل 4 متن جداگانه می باشد.

بخش شنیداری 30 پرسش 15 دقیقه
بخش ساختار 30 پرسش 20 دقیقه
درک مطلب و لغت 40 پرسش 40 دقیقه
کل 100 پرسش 75 دقیقه

- آیا در آزمون MSRT نمره منفی لحاظ می شود؟
خیر

- اگر یک بار در آزمون موفق نشویم آیا می توانیم در آزمون بعدی شرکت کنیم؟
خیر متقاضی نمی تواند بلافاصله در آزمونی که مرحله بعد برگزار می شود شرکت کند، اما در آزمونهای بعدی می تواند شرکت کند.

- نمره قبولی در آزمون MSRT چند می باشد؟

نمره قبولی در آزمون 50 به بالااست که البته در مواردی بسته به دانشگاه مورد نظر متغیر است و از 45 تا 75 تغییر می کند.

- چگونه برای آزمون MSRT ثبت نام کنیم؟
فرم ثبت نام اینترنتی را می توانید از سایت زیر تهیه کنید:
WWW.MCHETEST.COM

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

biosta

Well-known member
این سوال برایم بسیار اهمیت پیدا کرده که برای 30 در صد مصاحبه
تاثیر معدل - نمره ی زبان - تحقیقات و پژوهش ها - کتب تالیفی - سوابق آموزشی و اجرایی چگونه تقسیم می شود ؟
و تاثیر این فاکتور ها چگونه هست .؟؟

چون کسی که برای دکترا خیز برداشته و همت کند حتما" مرحله ی اول می تواند قبول شود اما آیا برای مرحله ی دوم ( مصاحبه ) هم برنامه ای داشته .

TUMS

Well-known member

مرسی ان بی ام!!!!!!!
اما آیا کسی هم هست که جواب بده؟؟؟
اگه یکی بود که جواب میداد خوب بود
منم سوالم در مورد گذروندن طرح و شرکت در آزمون دکترا هستش؟؟؟؟
اینکه باید از الان شروع کنیم و مدرک زبان تافل یا ایلتس را بگیریم
چون سال دیگه درگیر کارای پایان نامه هستیم

n.b.m

New member

مرسی ان بی ام!!!!!!!
اما آیا کسی هم هست که جواب بده؟؟؟
اگه یکی بود که جواب میداد خوب بود
منم سوالم در مورد گذروندن طرح و شرکت در آزمون دکترا هستش؟؟؟؟
اینکه باید از الان شروع کنیم و مدرک زبان تافل یا ایلتس را بگیریم
چون سال دیگه درگیر کارای پایان نامه هستیم

بله آقای ایمونو منم در تاپیک "کاهش تاپیک های علمی" گفتم کسی نیست که جواب این سوال هارو بده نه فقط اینجا، واقعا من توی این یک سال اصلا نتونستم از هیچ طریقی جواب درست این سوال هامو بگیرم چون هر کسی یه چیزی میگه!!! اما امیدوارم کسی پیدا بشه که مارو راهنمایی کنه...

منم پیشنهاد میکنم که شما از الان شروع کنید به خوندن زبان و همینطور مقاله نویسی و.... حتی انتخاب موضوع پایان نامه تون که الان مثل من مجبور نباشید از دوباره موضوع پایان نامه و پروپوزالتونو عوض کنید (به خاطر تحریم و نداشتن سویه استاندارد در ایران)

n.b.m

New member
این سوال برایم بسیار اهمیت پیدا کرده که برای 30 در صد مصاحبه
تاثیر معدل - نمره ی زبان - تحقیقات و پژوهش ها - کتب تالیفی - سوابق آموزشی و اجرایی چگونه تقسیم می شود ؟
و تاثیر این فاکتور ها چگونه هست .؟؟

چون کسی که برای دکترا خیز برداشته و همت کند حتما" مرحله ی اول می تواند قبول شود اما آیا برای مرحله ی دوم ( مصاحبه ) هم برنامه ای داشته .

یکی دیگه از سوال های منم همین هست، من از چند تا از اساتید شنیدم که جدیدا در آزمون وزارت بهداشت مصاحبه تاثیر زیادی مثل قبل نداره و مهمترین فاکتور همون امتحان کتبی هستش که اگر خوب باشه حتما قبولیم!!!!!!!!!!!! حتی شنیدم یکی از بچه هایی که دانشگاه تهران قبول شده هنوز دفاع هم نکرده!!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sadafi

n.b.m

New member
بی نهایت ممنون از لطفتون آقای دکتر. شما در مورد گذروندن طرح اطلاعی ندارین؟ میشه سال اول بدون گذروندن طرح، آزمونو شرکت کنیم؟

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member
بیایید یه کاری بکنیم!!!!!
شما بچه های دکترای رشته خودتون را که تازه قبول شدن را پیدا کنید
اونا نمونه بسیار خوبی واسه کمک کردن به ماها هستن
از اونا سوال کنیم بهترین منبع هستش
هر کسی اطلاعات کسب کرد به بقییه دوستان هم بگه
ممنونم

n.b.m

New member
بیایید یه کاری بکنیم!!!!!
شما بچه های دکترای رشته خودتون را که تازه قبول شدن را پیدا کنید
اونا نمونه بسیار خوبی واسه کمک کردن به ماها هستن
از اونا سوال کنیم بهترین منبع هستش
هر کسی اطلاعات کسب کرد به بقییه دوستان هم بگه
ممنونم

مرسی آقای ایمونو، چشم پیشنهاد خوبی هست ولی امیدوارم یادتون نره!!!! من که هستم!!!! از همون ترم 1 که بودیم از بچه های کلاسمون خواستم که با هم شروع کنیم به خوندن برای دکترا و همینطور کمک کنیم بهم در مقاله نویسی و .... اما دیدم مثل اینکه حس رقابت بهشون اجازه یه همچین کاریو نداد. اما حالا از بچه های انجمن می خوام که اگر میتونن بهمون کمک کنن، ما هم براشون دعا می کنیم...
راستی برای شما هم که یونی تهران هستین آقای دکتر فروغی که از دانشجوهای دکترای ایمنی هستن خیلی میتونن کمک کنن، اگر تونستین حتما یه سری بهشون بزنید!!!

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member
مرسی آقای ایمونو، چشم پیشنهاد خوبی هست ولی امیدوارم یادتون نره!!!! من که هستم!!!! از همون ترم 1 که بودیم از بچه های کلاسمون خواستم که با هم شروع کنیم به خوندن برای دکترا و همینطور کمک کنیم بهم در مقاله نویسی و .... اما دیدم مثل اینکه حس رقابت بهشون اجازه یه همچین کاریو نداد. اما حالا از بچه های انجمن می خوام که اگر میتونن بهمون کمک کنن، ما هم براشون دعا می کنیم...
راستی برای شما هم که یونی تهران هستین آقای دکتر فروغی که از دانشجوهای دکترای ایمنی هست خیلی میتونن کمک کنن، اگر تونستین حتما یه سری بهشون بزنید!!!
من هستم واعتقادم اینه هر چی به دیگران بیشتر کمک کنی خودت بیشتر رشد میکنی
باشه ممنون که دکتر فروغی را معرفی کردین یه سر بهش میزنم!!!!!!
دوستان از کمک کردن به دیگران نهراسید تا میتوانید کمک کنید تا ببینید چه جوری کمک میشوید که باورتان نمیشود!!!!!!!!

ariya21

New member
سلام دوستان من همه سوالاتتون رو خوندم و يك جا بهتون جواب ميدم
راجع به آزمون دكترا شما بايد مدرك زبان داشته باشي اول كه راحت ترينش mhle هست(اطلاعات آزمون هاي زبان تو تاپيك زبان هست) شما اگه طرحت اجباري نباشه هم ميتوني ترم آخر و هم بعد از ترم آخر شركت كني ولي واي به حالتون كه مثه بنده طرح اجباري باشين.آزمون كتبي ٧٠ درصد و آزمون شفاهي ٣٠ درصد نمره است ،در آزمون شفاهي معدل ارشد،نمره زبان ،نمره پايان نامه،مقالات و ... تاثير داره كه بعد هر دو نمره كتبي و شفاهي جمع ميشه و ميشه نمره شما.سوال ديگه اي هست؟

n.b.m

New member
سلام دوستان من همه سوالاتتون رو خوندم و يك جا بهتون جواب ميدم
راجع به آزمون دكترا شما بايد مدرك زبان داشته باشي اول كه راحت ترينش mhle هست(اطلاعات آزمون هاي زبان تو تاپيك زبان هست) شما اگه طرحت اجباري نباشه هم ميتوني ترم آخر و هم بعد از ترم آخر شركت كني ولي واي به حالتون كه مثه بنده طرح اجباري باشين.آزمون كتبي ٧٠ درصد و آزمون شفاهي ٣٠ درصد نمره است ،در آزمون شفاهي معدل ارشد،نمره زبان ،نمره پايان نامه،مقالات و ... تاثير داره كه بعد هر دو نمره كتبي و شفاهي جمع ميشه و ميشه نمره شما.سوال ديگه اي هست؟

ممنون از توضیحاتتون آقای آریا. بله به تاپیک آزمونای زبان سر زدم و سوال هم پرسیده بودم اما کسی جواب نداده بود...
متاسفانه طرح بنده هم اجباری هستش. پس یعنی شما می گین نمی شه سال اول شرکت کنم اگر اجباری باشه؟ ولی!!!!!!!!!!!!!
حالا اگرم اجازه دادن و شرکت کردیم اگر قبول نشدیم این سهمیه یک بار حق شرکت کردنمون از دست میدیم؟
بعد اینکه شرکت توی کنگره ها واقعا انقدری ارزش داره که بخوایم هر دفعه براشون پاشیم بریم شهرستان های دور....
مقاله هم که میگن باید حتما isi باشه که برامون امتیاز داشته باشه!!!! چطوری میتونیم اقدام کنیم که مقاله های خوبمون رو isi دار کنیم؟ ما که مقاله هامونو فقط در حد همین مجله های یونی خودمون میتونیم چاپ کنیم اونم با کلی دوندگی...

n.b.m

New member
یه سوال دیگه که هر دفعه یه جوابی می شنوم!!!!!!

از عده ای میشنوم که میگن موضوع پایان نامتون و استاد راهنما امتیاز داره برا دکترا از طرف دیگه میشنوم که یه موضوع آسون بردارین و زیاد خودتونو درگیر پایان نامه نکنید و وقتتونو بذارید برای خوندن درسا، مثلا همون موردی که گفتم با وجود اینکه دفاع نکرن قبول شدن!!!

حالا واقعا ما باید چیکار کنیم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

ariya21

New member
شما طرح تا طرحت تمام نشه نميتوني شركت كني،ايشالا اگه اجازه دادن شما همون دفعه اول قبول ميشي،اگه مقالاتت كپي پيست نباشه و كار تحقيقاتي خوب انجام بدي isi هم ميشه

بالا