اسنک گوشت و بادمجان

baran71

New member
مواد لازم:

  • خمیر هزارلا یا هر نوع خمیر دیگ
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • بادمجان متوسط 3 عدد
  • سیر 3 حبه
  • پیاز سرخ شده 1 ق س
  • رب گوجه فرنگی 1 ق س
  • زردچوبه 1 ق م
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • مواد لازم جهت رومال :
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • روغن مایع 1 ق س
  • نمک یک ق س


طرز تهیه :
* بادمجان رو مطابق تصویر به قطعات 1 سانت برش داده و با کمی روغن تفت بدین .
2.jpg

*سیر رو پوست کنده و رنده کنید.
3.jpg


*سپس به بادمجان تفت داده شده ،اضافه کرده و مجدد کمی تفت بدین.
4.jpg

* گوشت چرخ کرده و پیاز سرخ شده رو تفت بدین تا رنگ گوشت عوض بشه .
5.jpg
 

baran71

New member
6.jpg


* سپس نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو اضافه کرده و کمی تفت بدین.
* و در آخر بادمجان و سیر رو اضافه کرده و مواد رو مخلوط کنید.
* مواد داخل اسنک آماده هست .
7.jpg


* مواد رو در یک طرف خمیر قرار بدین.
9.jpg

* دو طرف خمیرو با آب کمی مرطوب کنید تا لبه ها راحت تر بهم بچسبن

10.jpg
 

baran71

New member
* خمیرو روی مواد برگردونید
11.jpg

* زرده و روغن و نمک رو با هم مخلوط کرده و با قلمو روی خمیر بمالید
12.jpg


* داخل سینی کاغذ روغنی قرار داده و اسنک ها رو داخل اون چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدین تا سطح اسنک ها طلایی بشه .

* نوش جان ...
1.jpg

 
بالا