اسناد معتبر از خلقت زن

از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم پرسید که: آدم از حوا به بهم رسیده است یا حوا از آدم؟
فرمود که: بلکه حوا را خلق کرده اند از آدم، اگر آدم از حوا خلق می شد طلاق به دست زنان می بود و به دست مردان نمی بود.
پرسید که: از کل آدم خلق شد یا از بعض او؟
فرمود: اگر از کل او خلق می شد، در قصاص، حکم مردان و زنان یکی بود.
پرسید که: از ظاهر آدم خلق شد یا از باطن او؟
فرمود که: از باطن او، و اگر از ظاهر او خلق می شد هر آینه زنان بی چادر می گشتند چنانچه مردان می گردند، پس به این سبب لازم شده است که زنان خود را مستور گردانند.
پرسید که: از جانب راست آدم مخلوق شد یا از جانب چپ؟
فرمود: اگر از جانب راستش مخلوق می شد هر اینه مرد و زن در میراث مساوی بودند، چون از جانب چپ او مخلوق شده است، زن یک سهم می برد از میراث و مرد دو سهم، و شهادت دو زن برابر شهادت یک مرد است.
در حدیث معتبر آمده است که زنان را برای این نسا می گویند که آدم را انسی بغیر از حوا نبود.
در حدیث معتبر دیگر آمده است: چون حق تعالی آفرید آدم را و دمید در او روح را، پیش از آنکه روح در تمام بدن او جاری شود و به روایت دیگر چون روح به زانوی او رسید جست که برخیزد، نتوانست و بیفتاد، پس حق تعالی فرمود: و کان الانسان عجولا یعنی: آفریده شده است انسان تعجیل کننده.
فرمود که: چنین یافتم در کتاب امیرالمؤمنین علیه السلام، پس حق تعالی روح در جسد آدم دمید، چون روح به دماغش رسید عطسه کرد پس گفت: الحمدلله رب العالمین، حق تعالی به او خطاب کرد که: یرحمک الله، حضرت صادق فرمود: پس سبقت گرفت از برای او رحمت از جانب خدا.
سؤال کردند از حضرت صادق علیه السلام از کیفیت خلقت حوا، و گفتند که: نزد ما جمعی هستند که می گویند حق تعالی خلق کرد حوا را از دنده های جانب چپ آدم، فرمود که: خدا منزه تر است و عالی تر است از آنچه ایشان می گویند، کسی که این را می گوید قایل می شود که خدا قدرت نداشت که خلق کند از برای آدم زوجه او را از غیر دنده او، چه چیز باعث شده ایشان را که این سخنان گویند؟ خدا حکم کند میان ما و ایشان.
پس فرمود که: چون حق تعالی خلق کرد آدم را از خاک، امر کرد ملائکه را که از برای او سجده کنند و خواب را بر او غالب گردانید، پس از نو پدید آورد برای او خلقی پس حوا به حرکت آمد و از حرکت او آدم بیدار شد ندا رسید به حوا که: دور شو از آدم.
پس چون آدم نظرش بر حوا افتاد، خلق نیکویی دید که شبیه است به صورت او پس با حوا سخن گفت، حوا نیز جواب او را گفت. پس آدم به حوا گفت: تو کیستی؟ گفت: من خلقی ام که خدا مرا خلق کرده است، چنانچه می بینی.
در آن وقت آدم مناجات کرد که: پروردگارا! کیست این خلق نیکو که قرب او مونس من گردیده، و نظر کردن به سوی او مرا از وحشت بیرون آورد؟
حق تعالی فرمود که: حواست، می خواهی که با تو باشد، و مونس تو باشد، و با تو سخن گوید و به هر چه او را امر نمایی اطاعت کند؟
گفت: بلی ای پروردگار من، تو را به این سبب شکر و حمد خواهم کرد تا زنده باشم. حق تعالی فرمود که: پس خطبه و خواستگاری کن او را به سوی خود
پس آدم گفت: پروردگارا از تو خواستگاری می کنم او را، پس به چه چیز در برابر این نعمت از من راضی می شوی؟
فرمود که: رضای من آنست که معالم دین مرا به او بیاموزی
آدم گفت: قبول کردم که این کار را بکنم اگر تو خواهی
حق تعالی فرمود که: من خواستم و او را به تو تزویج کردم، او را به سوی خود بر.
آدم گفت به حوا که: بیا بسوی من.
حوا گفت: تو بیا بسوی من
پس حق تعالی امر کرد آدم را که برخیزد و بسوی او برود. پس برخاست و به سوی او رفت، و اگر نه این بود، هر آینه زنان می بایست بسوی مردان روند و ایشان را خوایتگاری کنند برای خود. پس این است قصه حوا و آدم.

parsa90

New member
منم مشابه این متن رو به جز قسمت خواستگاری کردن رو از کتاب تاریخ طبری خوندم

حضرت امام رضا علیه السلام فرمودند: بدرستی که آدم علیه السلام را چون خدا گرامی داشت و ملائکه او را سجده کردند و او را داخل بهشت گردانید بر خاطر خود گذرانید که آیا خلق کرده است بشری را که بهتر از من باشد؟ چون خدا دانست آنچه در خاطر او خطور کرد ندا کرد: سر بلند کن ای آدم و نظر نما بسوی ساق عرش من. چون آدم سر بلند کرد دید در ساق عرش نوشته شده است:
لا اله الا الله محمد رسول الله علی بن ابی طالب امیرالمؤمنین و زوجته فاطمة سیدة نسإ العالمین و الحسن و الحسین سید شباب اهل الجنة

پس آدم گفت: پروردگارا کیستند اینها؟
حق تعالی فرمود: اینها از ذریت تو اند و ایشان بهترند از تو و از جمیع آفریده های من، و اگر ایشان نمی بودند نه تو را خلق می کردم و نه بهشت و نه دوزخ را و نه آسمان و زمین را، پس زنهار که نظر حسد به سوی ایشان مکن که تو را از جوار خود بیرون می کنم؛ پس نظر کرد بسوی ایشان به دیده حسد و آرزوی منزلت ایشان کرد، پس مسلط شد شیطان بر او تا خورد از میوه آن درخت که او را از خوردن آن نهی کرده بودند، و مسلط شد بر حوا تا نظر کرد بسوی فاطمه علیهاسلام به دیده حسد تا خورد از آن درخت چنانچه آدم خورد، پس خدا ایشان را از بهشت بیرون کرد و از جوار خود به زمین فرستاد.

حق تعالی به آدم فرمود: من ملائکه را امر نکردم به سجده کردن از برای تو به تعظیم مگر برای آنکه ظرف انوار ایشان بودی، و اگر پیش از گناه خود از من سوال می کردی که تو را از گناه نگاه دارم و تو را آگاه گردانم بر مکر های دشمن تو ابلیس تا از آنها احتراز نمایی هر آینه به تو عطا می کردم الحال مرا بخوان به توسل به ایشان تا دعای تو را مستجاب گردانم.

حق تعالی فرمود: ای آدم! آیا در خاطر نداری آنچه تو را امر کردم که مرا بخوانی به محمد و آل طیبین او نزد شدت ها و بلا ها و مصیبت ها که بر تو ثقیل و عظیم بوده باشد؟

آدم گفت: بلی پوردگارا!

حق تعالی فرمود: پس به این بزرگواران خصوصا محمد و علی و فاطمه و حسن و حسین علیهم السلام مرا بخوان تا دعای تو را مستجاب زیاده از آنچه از من طلبیدی و بیفزایم برای تو زیاده از آنچه اراده نموده ای

و به سند صحیح از حضرت صادق علیه السلام روایت شده که: شیطان در 4 وقت ناله و فریاد کرد: روزی که ملعون شد، و روزی که به زمین فرستادند او را، و روزی که محمد صلی الله علیه و آله و سلم مبعوث شد بعد از آنکه مدت ها گذشته بود که پیغمبری مبعوث نشده بود، و وقتی که ام الکتاب نازل شد
و
دو نخیر کرد(صدایی در وقت شادی و لعب): وقتی که آدم از درخت خورد و وقتی که آدم از بهشت به زمین آمد

آدم به جبرئیل گفت: شیطان قسم به خدا خورد که او ناصح من است و من گمان نداشتم که احدی از خلق خدا قسم دروغ به خدا یاد کند.

گروهی یهود از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از مسائل بسیار سؤال کردند از جمله پرسیدند: به چه علت خدا 5 نماز در 5 وقت ر امت تو در ساعت های شبانه روز مقرر ساخته است؟

فرمود که: اما نماز عصر پس آن ساعتی است که آدم در آن ساعت از آن درخت خورد و خدا او را از بهشت بیرون کرد، پس خدا امر کرد ذریتش را به این نماز تا روز قیامت و اختیار کرد ان را بر امت من پس آن محبوب ترین نمازهاست بسوی من و وصیت کرده است مرا که آن را حفظ نمایم در میان نماز ها. و اما نماز شام پس آن ساعتی است که خدا توبه آدم را قبول کرد و میان ان وقت که خورد از درخت و میان انکه توبه او را قبول کرد 300 سال بود از روزهای دنیا و در روز های آخرت روزی مثل 1000 سال است پس آدم 3 رکعت نماز کرد: یک رکعت برای خطای خود و یکی را برای خطای حوا و یک رکعت برای توبه او پس حق تعالی این سه رکعت را واجب گردانید بر امت من.

پس گفت: به چه علت وضو بر این 4 عضو وارد می شود؟

فرمود: چون حق تعالی توبه آدم را قبول کرد واجب گردانید بر او و بر ذریت او وضو را بر این 4 عضو
امر کرد که رو را بشوید برای آنکه نظر به ان درخت کرد، و امر کرد که دست ها را بشوید چون بسوی ان درخت دراز نمود و گرفت، و امر کرد او را به مسح سر چون دست را بر سر گذاشت و گریست وقتی زیور ها از بدنش به سبب آن گگناه پرواز کرد و امر کرد او را به مسح پاها برای آنکه بسوی گناه رفت.

گفت: خبر ده مرا که به چه سبب 30 روز روزه بر امت تو واجب شده؟

فرمود: چون آدم از آن درخت خورد 30 روز در شکمش ماند پس خدا بر فرزندانش 30 روز گرسنگی و تشنگی را واجب گردانید و آنچه می خورند در شب تفضلی است از خدا بر ایشان و بر آدم نیز چنین واجب بود. پس خدا بر امت من این را واجب گردانید چنانچه در قرآن آمده است: بر شما نوشته شده است روزه چنانچه نوشته شده بود بر آنها که پیش از شما بودند..

چون آدم نافرمانی کرد منادی او را ندا کرد از عرش که:
ای آدم بیرون رو از جوار من بدرستی که در جوار من نمی باشد کسی که نافرمانی من کند. پس حضرت آدم گریست و ملائکه گریستند. وقتی آدم توسط جبرئیل به زمین فرستاده شد سیاه شد ملائکه با مشاهده این حال فریاد برآوردند و گریستند و صدای گریه ایشان بلند شد

پس ندا کرد از آسمان که:
امروز را برای پروردگار خود روزه بدار پس روزه داشت و آن 13ام ماه بود پس ثلث سیاهی برطرف شد پس روز 14ام ماه ندا رسید که روزه بدار امروز را برای پروردگار خود پس روزه داشت دو ثلث سیاهی از بدن آدم برطرف شد پس روز 15ام نیز به او ندا رسید و روزه داشت پس همه سیاهی از بدنش زایل شد و به این سبب این روز ها را ایام البیض گفتند.

حق تعالی جبرئیل را به سوی آدم فرستاد که ای آدم چرا تو را اندهناک و محزون می بینم؟

آدم گفت: پیوسته چنین غمگین خواهم بود تا امر خدا برسد جبرئیل گفت: من رسول خدایم به سوی تو و خدا تو را سلام می رساند و می گوید: ای آدم! حیاک الله و بیاک.

گفت معنی حیاک الله را دانستم یعنی خدا تو را زنده بدارد پس بیاک چه معنی دارد؟
جبرئیل گفت: یعنی خدا تو را خندان گرداند.

پس آدم به سجده رفت و چون سر از سجده برداشت سر بسوی آسمان بلند کرد و گفت: خداوندا! حسن و جمال مرا زیاده گردان. چون صبح شد ریش بسیار سیاهی بر روی او روئیده بود دست بر آن زد و گفت: پروردگارا این چیست؟

فرمود: این لحیه است، زینت دادم تو را به این و فرزندان تو را تا روز قیامت.

آدم در هند به زمین فرود آمد و از پروردگارش محل خانه کعبه را سؤال کرد برای توبه تا 7 طواف کند به منا و عرفات برود و جمیع مناسک حج را ادا نماید. پس از هند به مکه آمد و هر جا که قدم مبارکش بر آن واقع شد از میان قدم تا قدمش صحرا ها شد که در آنها چیزی نیست.

پس جبرئیل گفت: گوارا باد تو را ای آدم که آمرزیده شدی و من 3000 سال پیش از تو طواف این خانه کردم.

خدا ابری فرستاد که سایه افکند بر جای کعبه پس جبرئیل گفت: ای آدم!
خط بکش بر دور سایه آن ابر که به زودی بیرون خواهد آمد از برای تو خانه ای از بلور که قبله تو و قبله فرزندان تو باشد بعد از تو. چون آدم خط کشید خدا از برای او از زیر ابر خانه ای بیرون آورد از بلور و حجرالاسود را فرستاد و آن از شیر سفیدتر و از آب نورانی تر بود و از برای این سیاه شد که مشرکان بر آن دست مالیدند پس از نجاست مشرکان حجر سیاه شد.

samar.sh

New member
ممنون جالب بود فقط اگه میشه رفرنستون هم بذارید همه ی ما مسلمانیم ولی از فرقه های متفاوت با عقاید مختلف با اینکه در یک کشور زندگی میکنیم اگه تایپیکاتون خلاصه تر بشه بهتره همه تا آخرشو می خونن......

در این متن حدیثی که از پیامبر(ص) نقل شده با چیزی که از حضرت صادق(ع)امده کاملا خلاف همند!؟فکر می کنم گفته ی دوم حدیث اول را نقض می کنه و بیشتر واقعیت داره الله اعلم.

الاهی بمیرم! من چون خلاصه کردم اینطوری شد اگرنه هردوش یکیه یه جای دیگه اش نوشته بود از گل آدم خلق شد
128fs318181.gif

ممنون جالب بود فقط اگه میشه رفرنستون هم بذارید همه ی ما مسلمانیم ولی از فرقه های متفاوت با عقاید مختلف با اینکه در یک کشور زندگی میکنیم اگه تایپیکاتون خلاصه تر بشه بهتره همه تا آخرشو می خونن......

خواهش می کنم خیلی لطف داری عسل
از خلقت آدم علیه السلام تا رحلت خاتم صلی الله علیه و آله و سلم نوشته سید محمد طهوری با ذکر 30 منبع
راستش به قدری شیفته ی خلقت زن و مرد شدم که نتونستم خلاصه تر کنم
5.gif

در ادامه به اسناد معتبری اشاره شده مبنی بر اینکه حتی اون زمان هم ازدواج خواهر و برادر حلال نبوده و امریست همیشه حرام و ناپسند اگر دوست داشته باشید بذارم؟?
1.gif

آخرین ویرایش:

OMID2010

New member
خواهش می کنم خیلی لطف داری عسل
از خلقت آدم علیه السلام تا رحلت خاتم صلی الله علیه و آله و سلم نوشته سید محمد طهوری با ذکر 30 منبع
راستش به قدری شیفته ی خلقت زن و مرد شدم که نتونستم خلاصه تر کنم
5.gif

در ادامه به اسناد معتبری اشاره شده مبنی بر اینکه حتی اون زمان هم ازدواج خواهر و برادر حلال نبوده و امریست همیشه حرام و ناپسند اگر دوست داشته باشید بذارم؟?
2.gif

خوبه بذارید

nsj

New member
پس آدم نظر کرد بر ابشان به دیده حسد و آرزوی منزلت ایشان کرد پس مسلط شد شیطان بر او تا خورد از میوه ان درخت که او را از خوردن ان نهی کرده بودند و مسلط شد بر حوا تا نظر کرد بر فاطمه علیها سلام به دیده حسد تا خورد از ان درخت چنانچه ادم خورد پس خدا ایشان را از بهشت بیرون کرد و از جوار خود به زمین فرستاد.
من نفهمیدم کی حوا را فریب داد آدم یا شیطان ؟ از این متن این گونه استنباط میشود که آدم ابتدا حسادت کرد سپس شیطان بر او مسلط شد تا از میوه ان درخت ممنوعه بخورد ولی ابتدا بر حوا مسلط شد تا حوا به حضرت فاطمه حسادت کند و از ان میوه خورد .

سلام عزیزم
13.png

ماجری فریب آدم و حوا نیازی به گفتن نداره همه می دونن برای همین حذف کردم
اما یکی از دلایل فریب خوردنشون به عبارت دیگه نفوذ ابلیس لعنت الله علیه در اونها ایجاد حس حسادت بود حسادت هم در آدم هم در حوا به شان و رتبه پنج تن علیهم السلام روحیه اونها رو تضعیف و آماده برای نفوذ شیطان کرد

آدم و حوا هر دو با هم از بهشت فرود آمدند و دستور داشتند کسی جلوتر از دیگری حرکت نکنه یعنی هر دو به یک اندازه مقصر بودند
5.png

به کسانی که به شما حسودی میکنند احترام بگذارید !
زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید

bf3.gif

آخرین ویرایش:
ایجاد نسل از ذریه آدم

به سند معتبر از زراره منقول است که از حضرت صادق (ع) پرسیدند که چگونه بود ابتدای بهم رسیدن نسل از ذریت آدم (ع)؟ جمعی هستند که می گویند خدا به آدم وحی کرد که تزویج نماید دختران خود را به پسران خود و اصل این خلق همگی از برادران و خواهرانند

فرمود حق تعالی منزه است از این، و بلند مرتبه است از آنکه چنین چیزی از او صادر گردد و می گوید کسی که این را، می گوید که خدا اصل برگزیدگان خلق اش را و دوستان و پیغمبرانش را و مؤمنان و مسلمانان را از حرام قرار داده است و قدرت نداشت که ایشان را از حلال بیافریند

وای بر ایشان! در همه کتاب های خدا یعنی تورات و انجیل و زبور و قرآن حرام بودن خواهران بر برادران هست چه باعث است ایشان را بر این گفتار؟ خدا بکشد ایشان را!

پس فرمود:

حضرت آدم متولد شد از برای او هفتاد شکم در هر شکمی پسری و دختری تا آنکه کشته شد هابیل چون قابیل هابیل را کشت جزع (زاری) نمود آدم بر هابیل جزعی که او را از زنان دور کرد پانصد سال بعد از این مدت که جزع او تسکین یافت نزد حوا رفت و حق تعالی شیث را به او بخشید تنها که جفتی با او نبود بعد از شیث یافث متولد شد تنها بی آنکه با او جفتی باشد چون هر دو بالغ شدند خدا خواست که نسل بسیار شود خدا فرستاد بعد از عصر روز پنجشنبه حوریه ای را از بهشت که نامش نزله بود و امر کرد خدا آدم را که او را به شیث تزویج نماید بعد از عصر روز دیگر حوریه ای از بهشت نازل کرد که نامش منزله بود و خدا امر کرد آدم را که او را به یافث تزویج نماید

برای شیث پسری بهم رسید و برای یافث دختری بهم رسید و چون هر دو بالغ شدند حق تعالی امر کرد آدم را که دختر یافث را به پسر شیث تزویج نماید و چنین کرد پس متولد شدند برگزیدگان از پیغمبران و مرسلان از نسل ایشان

بالا