pariya
New member
باشه اگه بلوتوث داش چی دوست داشتی اسمشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!...خب شاید گوشیِ من بلوتوث نداشته باشه...حتما باید به روی ِآدم بیارین؟؟؟:sad:
الان مجبوری بگی واریا جون!!!
باشه اگه بلوتوث داش چی دوست داشتی اسمشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!...خب شاید گوشیِ من بلوتوث نداشته باشه...حتما باید به روی ِآدم بیارین؟؟؟:sad:
من میدونم داره...خب شاید گوشیِ من بلوتوث نداشته باشه...حتما باید به روی ِآدم بیارین؟؟؟:sad:
منم قهر میشم ... بگومن میدونم داره
اگر نگی من باهات قهرمیکنم:sdasdasd:
ای خدا از دست شماها...کلا رو نقطه ضعف آدم دست میذارین.باوشه بابا میکم...فقط وای به حالتون اگه بخندین یا مخسره کنین....:sdasdasd:
ای خدا از دست شماها...کلا رو نقطه ضعف آدم دست میذارین.باوشه بابا میکم...فقط وای به حالتون اگه بخندین یا مخسره کنین....:sdasdasd:
اسم بلوتوث من.....bunny.....دیگه بی مزه تر از این اسم بلوتوث نبود که من بذارم...اینا همش به خاطر نداشتنِ ابتکار عمله هااااا؟؟؟ریشه در دوران کودکیم داره:sad:
پری این که گفتی یعنی چه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظورم عشق است ایمونولوژی :smiliess (8):
اسم بولوتوث شما چیه؟:smiliess (14):
اهان! من فکر کردم منطور خودتون هستی!(نام کاربریتون)
اعتمادالدوله---> اعتماد+الدوله! (الدوله---> لقب اشرافی!)
.
.
.
شما که خودتون گلی من شوخی کردم!:auizz3ffy9vla57584x
اسم خرگوش من بود. البته الان دیگه نیست چون در باز بوداز خونه فرار کرداسم بلوتوث من.....bunny.....دیگه بی مزه تر از این اسم بلوتوث نبود که من بذارم...اینا همش به خاطر نداشتنِ ابتکار عمله هااااا؟؟؟ریشه در دوران کودکیم داره:sad:
منظور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اجباری نیست/هر کسی دوست داره میگه/خوشت نمیاد اصلا وارد نشوبچه ها یه پیشنهاد دارم!!!!!!!!
یه تاپیک بذاریم همه بیان کلا خودشونو معرفی کنن
اسم فامیل نام پدر شماره دانشجویی نام شهر نام دانشگاه ادرس منزل ادرس محل کار شماره تلفن اسم خاهر نام برادر اسم مادر بزرگ اسم همسایه سمت راست .......................
خیالمون راحت شه![]()