sa@@ra
New member
دانشمندان دانشگاه شیکاگو آمریکا توانستند با استفاده از باکتری clostridia حساسیت به بادام زمینی را در موش های جوان از بین ببرند.
باکتری clostidia یکی از باکتری های دستگاه گوارش است که در دوران کودکی با آنتی بیوتیک های خوراکی از بین می رود و احتمال آن می رود که دلیل افزایش 50 درصدی حساسیت در 17 سال اخیر رواج استفاده از آنتی بیوتیک ها و از بین رفتن این باکتری ها باشد.
کاترین ناگلر و تیم او در دانشگاه شیکاگو یک دهه را صرف بررسی ارتباط بین باکتری ها و آلرژی کردند. در سال 2004 آنها مشاهده کردند که از بین بردن تمام باکتری های دستگاه گوارش موش باعث ایجاد آلرژی غذایی می شود اما مطمئن نبودند که کدام باکتری نقش کلیدی در از بین بردن آلرژی دارد.
در مطالعه اخیر آنها موش هایی را که باکتری زدایی شده و دارای حساسیت به بادام زمینی بودند در یک محیط استریل رشد دادند و هر کدام از باکتری های دستگاه گوارش را به طور جداگانه به آنها خورانده و تاثیر آنها را بررسی کردند. در میان این باکتری ها گونه clostridia توانست حساسیت را کاملا از بین ببرد. نتیجه این تحقیقات در مجموعه مقالات آکادمی ملی تحقیقات آمریکا چاپ شده.
Commensal bacteria protect against food allergen sensitization
اما خصوصیت این باکتری ها چیست؟ این باکتری ها به دیواره روده چسبیده و برخی پروتئین های آلرژی زای بادام زمینی را جذب کرده و مانع از ورود آن به خون می شوند.
این تیم هم اکنون در حال کار بر روی امکان تولید پروبیوتیک های حاوی clostridia یا استفاده کردن از خاصیت ضد آلرژی ابن باکتری ها در داروها کار می کند.
این نتایج زمانی ارائه شده که مشکلاتی که به بر هم خوردن تعادل در باکتری های دستگاه گوارش نسبت داده می شود در حال افزایش است. از جمله چاقی، اوتیسم، و اضطراب.
Commensal bacteria protect against food allergen sensitization
باکتری clostidia یکی از باکتری های دستگاه گوارش است که در دوران کودکی با آنتی بیوتیک های خوراکی از بین می رود و احتمال آن می رود که دلیل افزایش 50 درصدی حساسیت در 17 سال اخیر رواج استفاده از آنتی بیوتیک ها و از بین رفتن این باکتری ها باشد.
کاترین ناگلر و تیم او در دانشگاه شیکاگو یک دهه را صرف بررسی ارتباط بین باکتری ها و آلرژی کردند. در سال 2004 آنها مشاهده کردند که از بین بردن تمام باکتری های دستگاه گوارش موش باعث ایجاد آلرژی غذایی می شود اما مطمئن نبودند که کدام باکتری نقش کلیدی در از بین بردن آلرژی دارد.
در مطالعه اخیر آنها موش هایی را که باکتری زدایی شده و دارای حساسیت به بادام زمینی بودند در یک محیط استریل رشد دادند و هر کدام از باکتری های دستگاه گوارش را به طور جداگانه به آنها خورانده و تاثیر آنها را بررسی کردند. در میان این باکتری ها گونه clostridia توانست حساسیت را کاملا از بین ببرد. نتیجه این تحقیقات در مجموعه مقالات آکادمی ملی تحقیقات آمریکا چاپ شده.
Commensal bacteria protect against food allergen sensitization
اما خصوصیت این باکتری ها چیست؟ این باکتری ها به دیواره روده چسبیده و برخی پروتئین های آلرژی زای بادام زمینی را جذب کرده و مانع از ورود آن به خون می شوند.
این تیم هم اکنون در حال کار بر روی امکان تولید پروبیوتیک های حاوی clostridia یا استفاده کردن از خاصیت ضد آلرژی ابن باکتری ها در داروها کار می کند.
این نتایج زمانی ارائه شده که مشکلاتی که به بر هم خوردن تعادل در باکتری های دستگاه گوارش نسبت داده می شود در حال افزایش است. از جمله چاقی، اوتیسم، و اضطراب.
Commensal bacteria protect against food allergen sensitization