از رشتش فک کنما
شفيع Well-known member 2013-02-12 #983 وقتی عصبی میشی به زور خودتو نگه میداری یا حرفایی تو دلته نمیتونی بهم بگی
mikhak s New member 2013-02-12 #984 شفيع گفت: وقتی عصبی میشی به زور خودتو نگه میداری یا حرفایی تو دلته نمیتونی بهم بگی کلیک کنید تا باز شود... :smiliess (15)::5:: بامني؟:21: نكنه رمالي تو؟ چه حرفي؟:smiliess (15):
شفيع گفت: وقتی عصبی میشی به زور خودتو نگه میداری یا حرفایی تو دلته نمیتونی بهم بگی کلیک کنید تا باز شود... :smiliess (15)::5:: بامني؟:21: نكنه رمالي تو؟ چه حرفي؟:smiliess (15):
am-ml New member 2013-02-12 #988 از صداقت میخک خوشم میاد... احساس میکنم از اون دسته آدماییه که در عین حالی که از محدود شدن - تو قالب خاصی که جامعه دوست داره بودن- بدش میاد ولی اصول خودش رو هم داره و بهشون پایبنده... این آدما بشدت برای من محترم هستن...
از صداقت میخک خوشم میاد... احساس میکنم از اون دسته آدماییه که در عین حالی که از محدود شدن - تو قالب خاصی که جامعه دوست داره بودن- بدش میاد ولی اصول خودش رو هم داره و بهشون پایبنده... این آدما بشدت برای من محترم هستن...
fateme67 New member 2013-02-13 #991 از رشته ش خوشم میااااااااااااااااااد!!!!!!!!!!!!!:4d564ad6: از اسمش خوشم میاد...اسم دوستمم مرجانه خیلی دوسش دارم :thanks:
از رشته ش خوشم میااااااااااااااااااد!!!!!!!!!!!!!:4d564ad6: از اسمش خوشم میاد...اسم دوستمم مرجانه خیلی دوسش دارم :thanks:
aohm New member 2013-02-13 #993 از آواتارت. خودش و آواتارش جفتشون خيلي خانومنو ديگه اينكه بنظر مياد خيلي منطقي و البته خونسرد باشياز مطالبي هم كه ميذاره خيلي خوشم اومده تا الان
از آواتارت. خودش و آواتارش جفتشون خيلي خانومنو ديگه اينكه بنظر مياد خيلي منطقي و البته خونسرد باشياز مطالبي هم كه ميذاره خيلي خوشم اومده تا الان
Mohammad gh New member 2013-02-13 #999 از اینکه به تازگی با یه تاپیک باحال همه رو سرکار گذاشته و نظراتش در بحث های اجتماعی و فرهنگ