از چه چیز نفر قبلیت خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sara77

New member
رضاا اااااااااااااااااااااااااااااااا بورشوری ذوق کن عسیسم ما کوتا اومدیممممممممممممممم:smilies-azardl (113

mamai86

New member
چرا یه جوری پاسخ میدین که انگار دارین باهم صحبت می کنین.یه نگاه به موضوع تاپیک بندازین دوستان...کلا از موضوع خارج شدین.

nusha

New member
چرا یه جوری پاسخ میدین که انگار دارین باهم صحبت می کنین.یه نگاه به موضوع تاپیک بندازین دوستان...کلا از موضوع خارج شدین.

از مسئولیتپذیری شما خوشم میاد mamai ی عزیزم @-}--

ممنون ک یاد آور شدید ، و ممنون میشم سری هم ب بقیه تاپیک ها بزنید :)

shima.p

New member
سلام
بچه هاااااااااااااااااااااااااااا
من دیشب توو فیس بوک یه مطلبی خوندم حالم خراب شده.دیشب تا 3 صب گریه کردم هنوزم حالم بده.اصن توو روحیه م تاثیر گذاشته.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bacillus.bs

New member
اهنگ بزارو بقرررررررررررررررر
528119_19.gif
319519_127fs2692839.gif
863621_Laie_48.gif
263321_Laie_28.gif

shima.p

New member
حالا درمورد چی بود که اشکتو دراورده

بگم؟
آخه یکم بده.ولی میگم.نمیتونم توو دلم نگه دارم.من اصلا تحمل اینجور چیزارو ندارم.توو خونه هم اگه تی وی یه هو از این خشونت ها نشون بده سریع کانال رو عوض میکنن چون من ببینم مریض میشم
یه مطلب بود راجع به تجاوز به دختر هندی
6 نفر تجاوز کردن بهش بعد وحشیا گرفتن یه میله اهنی توو بدنش فرو کردن کلا زدن فورنیکس مورنیکسو داغون کردن بعد روده هاشو از پایین کشیدن بیرون انداختن همون جوری کنار خیابون.مردم هم فقط نگاه میکردن.چن روز توو کما بوده بعد تموم کرده
وااااااااااااااااااااااااااااای
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
دوباره اشکم در اومد

bacillus.bs

New member
خوب اصلا دیگه بهش فکر نکن خبرشو منم شنیدم/همون اهنگ بزارو برقص /با دوستات قرار بزار برو بیرون هر جایی که دوست داری بی خیال

shima.p

New member
سرم خیلی درد میکنه
باید برم بیرون تا هوا بخوره به کله م
بووووووووووووس

mw.ashel

New member
بگم؟
آخه یکم بده.ولی میگم.نمیتونم توو دلم نگه دارم.من اصلا تحمل اینجور چیزارو ندارم.توو خونه هم اگه تی وی یه هو از این خشونت ها نشون بده سریع کانال رو عوض میکنن چون من ببینم مریض میشم
یه مطلب بود راجع به تجاوز به دختر هندی
6 نفر تجاوز کردن بهش بعد وحشیا گرفتن یه میله اهنی توو بدنش فرو کردن کلا زدن فورنیکس مورنیکسو داغون کردن بعد روده هاشو از پایین کشیدن بیرون انداختن همون جوری کنار خیابون.مردم هم فقط نگاه میکردن.چن روز توو کما بوده بعد تموم کرده
وااااااااااااااااااااااااااااای
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
دوباره اشکم در اومد

سلام شیما جون.متاسفانه منم این خبر رو دیدم و حتی فیلمشم که به وسیله دوربین مداربسته تو خیابون گرفته شده بود و چه جوری به طرز وحشیانه ای دختره رو پرتش میکنن تو خیابون و ..... که واقعا نمیتونم چیزی بگم و چند روز پیش منم مثل شما با دیدن عکس دختره که دانشجوی پزشکی بوده و فیلم اون اتفاق و مردمی که اونجا وایستادن و هیچ کمکی بهش نکردن به انسان بودن بعضی انسانها شک میکنم.هنوز یکی از اون 6 نفر به سن قانونی نرسیده و حکمش به تعویق میفته و بازم متاسفانه مثل اکثر موارد عدالت و قانون بشریت در مقابل این وقایع سکوت میکنه!!!؟؟؟
:sad:

antenyus

Active member
ینی من عاشق اون انگشت خوردنشم........... خیلی جیگگگره...............:thumbsupsmileyanim:

saye

New member
نگاه معصوم و مهربونش.....البت اگه عکس آواتارش عکس خودش باشه......خیلی دوس داشتنیه..............................:riz304:

ZOT

New member
انتنیوس دختر شادیه کلا.یه تیکه هم رفتار پسرونه داره که خوشم میاد.از اون دخترایی نیست که با چنگال پتو میکشن رو خودشون که ناخنشون خراب نشه.:5::whistle:

:5::5: چننننگگگگگگگگگگگگگاااااااااااااااااااللللللللللللللل خوبی آقا رضا !!!!!! خدایی اینو به تنهایی ساخته و پرداختی!!!؟؟؟

راستی بگم که من از "جانم" گفتن های رضا خوشم میاد!

waria

New member
من از آواتار زهرا خیلییییی خوشم میاد.واینکه خیلی آرومه و مهربون...

بالا