از چه چیز نفر قبلیت خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

antenyus

Active member
مردم چه چشم بصیرتی دارن والا من با کله اومدم تو صفحه مانیتور هر چی نگا میکنم روحی نمیبینمممم :3

روح که دیدنی نیست گلم حسسسسسسسس کردنیه....... هوووووهوووووووووو.........
276219_nitemaresmiley.gif

reza.n

New member
انتنیوس دختر شادیه کلا.یه تیکه هم رفتار پسرونه داره که خوشم میاد.از اون دخترایی نیست که با چنگال پتو میکشن رو خودشون که ناخنشون خراب نشه.:5::whistle:

sara77

New member
روح که دیدنی نیست گلم حسسسسسسسس کردنیه....... هوووووهوووووووووو.........
276219_nitemaresmiley.gif

اااااااااااااااااااااااااااااوم چی میگی جیگررررررررررررررررررررر دیگه والا حسم تا اونجا کار نمیکنه که جناب روحم تشخیص بدم دور ورم خیلی نمیپلکه:13:

sara77

New member
انتنیوس دختر شادیه کلا.یه تیکه هم رفتار پسرونه داره که خوشم میاد.از اون دخترایی نیست که با چنگال پتو میکشن رو خودشون که ناخنشون خراب نشه.:5::whistle:
رضااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟//////تو:riz481: قسمتای شما با چنگال پتو میکشن؟/////

antenyus

Active member
ولی من از این رضا اصلا خوشم نمیاد ...... :25r30wi:

همش میگه نه جانم ..... منم یاد شعر حسنی می افتم ک میگفت...... تو اردکی یا غازی..... من غازم ..... میای بریم به بازی ........... نه جانم.......... چرا نمیای؟؟؟؟؟؟...............

شوخیدم ناراحت نشو .... بچه خوبیه چون اسمش رضاست

reza.n

New member
سارا هم کلا دختره با نمکیه.شیطونه.کم نمیاره.و اواتارای جالبی میذاره.:28:

reza.n

New member
ولی من از این رضا اصلا خوشم نمیاد ...... :25r30wi:

همش میگه نه جانم ..... منم یاد شعر حسنی می افتم ک میگفت...... تو اردکی یا غازی..... من غازم ..... میای بریم به بازی ........... نه جانم.......... چرا نمیای؟؟؟؟؟؟...............

شوخیدم ناراحت نشو .... بچه خوبیه چون اسمش رضاست

حالا که اینطور شد جانم.ببین جانم.من الان خیلی جدی گرفتم جانم.من جانم شوخی ندارم که با تو جانم.دیگه خودمم داره حالم بد میشه این قد جانم گقتم جانم.
یعنی همه ی رضا ها خوبن؟:whistle:چرا شما چند تا رضا میشناسی که خوین:whistle:

antenyus

Active member
حالا که اینطور شد جانم.ببین جانم.من الان خیلی جدی گرفتم جانم.من جانم شوخی ندارم که با تو جانم.دیگه خودمم داره حالم بد میشه این قد جانم گقتم جانم.

آره جانم خیلی خوب شد....... فک کنم اینقد گفتی منم مقاوم شدم........

دااااش خودم............

reza.n

New member
آره جانم خیلی خوب شد....... فک کنم اینقد گفتی منم مقاوم شدم........

دااااش خودم............

خب خوبه.دااااش خودت؟داااااش؟با همین لفظ؟دااااش؟میگما پیاز بدم با مشت خوردش کنی با این دیزی ها بزنیم توو رگ؟بعدم نوشابه شیشه ای رو یه نفس تا ته سر بکشیم.داااش:dadad4:

sara77

New member
سارا هم کلا دختره با نمکیه.شیطونه.کم نمیاره.و اواتارای جالبی میذاره.:28:

ااااااااره راس میگه میدونم:25r30wi:چیه الانتو کف این پرررویم موندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟خونسردیتو حفظ کن جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانمممممممممممممممممم

antenyus

Active member
خب خوبه.دااااش خودت؟داااااش؟با همین لفظ؟دااااش؟میگما پیاز بدم با مشت خوردش کنی با این دیزی ها بزنیم توو رگ؟بعدم نوشابه شیشه ای رو یه نفس تا ته سر بکشیم.داااش:dadad4:

باور کن دااااش خودم ........ ما کلا تو فاز سوسول بازی نیستیم.......... خلاف سنگینمون انجمنه.......... پیازتم پایه ام ........داااااااااااآآآآآش.........

reza.n

New member
ااااااااره راس میگه میدونم:25r30wi:چیه الانتو کف این پرررویم موندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟خونسردیتو حفظ کن جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانمممممممممممممممممم

هان نه بابا.چه پررویی.من اغلب اوقات خونسردم جانم.خودباوری خب خوبه دیگه:dadad4:

antenyus

Active member
مرسی پس بیا یکم سیگار چاخ کنیم........... ::motat::motat::motat

ما رفتیم فعلا باییییییی همگی.............:sarma:

آخرین ویرایش:

sara77

New member
هان نه بابا.چه پررویی.من اغلب اوقات خونسردم جانم.خودباوری خب خوبه دیگه:dadad4:
چیکار کنیم دیگه نه خونسردیو واسه اون موقعی گفتم که تو دلت میگفتی چقد پرررررررررروووووووهههههههههههه

sara77

New member
بلا میخای از زیر زبونش بکشی اون جمله ی اخرو شیطوووووووووووووووووووون:25r30wi:

بالا