مردم چه چشم بصیرتی دارن والا من با کله اومدم تو صفحه مانیتور هر چی نگا میکنم روحی نمیبینمممم :3
روح که دیدنی نیست گلم حسسسسسسسس کردنیه....... هوووووهوووووووووو.........![]()
رضااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟//////تو:riz481: قسمتای شما با چنگال پتو میکشن؟/////انتنیوس دختر شادیه کلا.یه تیکه هم رفتار پسرونه داره که خوشم میاد.از اون دخترایی نیست که با چنگال پتو میکشن رو خودشون که ناخنشون خراب نشه.:5:![]()
ولی من از این رضا اصلا خوشم نمیاد ...... :25r30wi:
همش میگه نه جانم ..... منم یاد شعر حسنی می افتم ک میگفت...... تو اردکی یا غازی..... من غازم ..... میای بریم به بازی ........... نه جانم.......... چرا نمیای؟؟؟؟؟؟...............
شوخیدم ناراحت نشو .... بچه خوبیه چون اسمش رضاست
رضااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟//////تو:riz481: قسمتای شما با چنگال پتو میکشن؟/////
حالا که اینطور شد جانم.ببین جانم.من الان خیلی جدی گرفتم جانم.من جانم شوخی ندارم که با تو جانم.دیگه خودمم داره حالم بد میشه این قد جانم گقتم جانم.
یعنی همه ی رضا ها خوبن؟چرا شما چند تا رضا میشناسی که خوین
![]()
آره جانم خیلی خوب شد....... فک کنم اینقد گفتی منم مقاوم شدم........
دااااش خودم............
سارا هم کلا دختره با نمکیه.شیطونه.کم نمیاره.و اواتارای جالبی میذاره.:28:
خب خوبه.دااااش خودت؟داااااش؟با همین لفظ؟دااااش؟میگما پیاز بدم با مشت خوردش کنی با این دیزی ها بزنیم توو رگ؟بعدم نوشابه شیشه ای رو یه نفس تا ته سر بکشیم.داااش:dadad4:
باور کن دااااش خودم ........ ما کلا تو فاز سوسول بازی نیستیم.......... خلاف سنگینمون انجمنه.......... پیازتم پایه ام ........داااااااااااآآآآآش.........
ااااااااره راس میگه میدونم:25r30wi:چیه الانتو کف این پرررویم موندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟خونسردیتو حفظ کن جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانمممممممممممممممممم
چیکار کنیم دیگه نه خونسردیو واسه اون موقعی گفتم که تو دلت میگفتی چقد پرررررررررروووووووهههههههههههههان نه بابا.چه پررویی.من اغلب اوقات خونسردم جانم.خودباوری خب خوبه دیگه:dadad4:
بلا میخای از زیر زبونش بکشی اون جمله ی اخرو شیطوووووووووووووووووووون:25r30wi:حالا که اینطور شد جانم.ببین جانم.من الان خیلی جدی گرفتم جانم.من جانم شوخی ندارم که با تو جانم.دیگه خودمم داره حالم بد میشه این قد جانم گقتم جانم.
یعنی همه ی رضا ها خوبن؟چرا شما چند تا رضا میشناسی که خوین
![]()
عاقش رشتتم خیلی توپهاز امضاش خ خوشم اومد..عکس اواتارشم خوووووبه:applause: