از چه چیز نفر قبلیت خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sara77

New member
:(50)::65d6a5d6s::(50)::65d6a5d6s:

این چرا همیشه پست سر منه
اخه چی داره من خوشم میاددددددددددددددددددددد نه انصافا با چه اعتماد بنفسی پشت سر من اومدی که ازت تعریف کنم؟؟/
خدایا من دردمو به کی بگمممممممممممممممم

sara77

New member

am-ml

New member
از شوخی هاش و حرفای قشنگش به خصوص کل کل کردناش

از مهربونیش
از اینکه چند وقته معلومه خودش نیست و یه چیزیش هست ولی تلاش میکنه دیگران رو درگیر نکنه.
کلا مگه میشه زهرا رو دوست نداشت ولی من همون زهرای شاد شاد شاد خودمون رو میخوام ؛باشه؟ -بگو خب-

am-ml

New member
از رشته تحصیلی اش خوشم میاد. روانشناسی بالینی........

از اسم کاربریش (یه تی شرت داشتم روش نوشته بود 25 ؛دوستم خیلی شیطونه اگه صدام می کرد جوابش رو دیر می دادم می گفت : شماره 25 شماره 25 :25r30wi: ؛گاهی توی دانشکده هم صدام می کرد.)
از آواتارش
رشته تحصیلیش هم خیلی مفیده.

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
از مهربونیش
از اینکه چند وقته معلومه خودش نیست و یه چیزیش هست ولی تلاش میکنه دیگران رو درگیر نکنه.
کلا مگه میشه زهرا رو دوست نداشت ولی من همون زهرای شاد شاد شاد خودمون رو میخوام ؛باشه؟ -بگو خب-

لیلا جان هر چی از خانمی و مهربونیش بگم کمه و از هر انگشتش ماشالا هزارتا هنر میباره.

:riz304:

@parisa

New member
میخوای باقیشم بگم؟
از ترانه هات که توانجمن میخونی.از تبریز. از دل صافت

- - - Updated - - -

ازخشونتش
از جوجه واواتارش

- - - Updated - - -

از مهربونی واسم اشلش که پهلوانه
خشونت؟؟؟؟؟:5::5:
از سماجت بی دلیلش:4d564ad6:

mw.ashel

New member
خشونت؟؟؟؟؟:5::5:
از سماجت بی دلیلش:4d564ad6:

خوشم میاد این جوجه بزرگ شه و وقتی واسه خودش مرغی شد بدم سرشو ببرن
یا در همین اندازه بدم گربه های چشمک یه فکری به حال آواتارش بکنن با اون ژستی که گرفته و خیلی پرمدعاست

@parisa

New member
خوشم میاد این جوجه بزرگ شه و وقتی واسه خودش مرغی شد بدم سرشو ببرن
یا در همین اندازه بدم گربه های چشمک یه فکری به حال آواتارش بکنن با اون ژستی که گرفته و خیلی پرمدعاست
جووجوی منو؟
ای خوشم میاد دون دون گیسای اواتارشو با فندک بسوزونم........ببند اون چشم های به ظاهر مظلومتو.....!

بالا