بله فراواننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ال حالا شده توی دانشگاه از جلو یه عده با غرور رد بشی یعد یه دفعه با مخ پهن شی رو زمین
بله 2 بار شده پارسال بعد از اعلام نتایج ارشد که قبول نشدم یه بارم وقتی همین نوتر عضو شده بود و دعوامون شدخودم نه!
ولی دوستم شده !!! قبوله؟؟؟!!!
یکبار داشت تو حیاط دانشکده انسانی راه می رفت، وسط زمستون، حسابی یخ زده بود، از جلوی دخترا رد می شد، یدفه خورد زمین! پا شد خودش رو تکوند، رو کرد به دخترا گفت: حرکتو داشتی، آبجی!!!!!
:25r30wi:
شده تا حالا نخای بیای انجمن؟
والا با مخ پهن شدن که نه...خدا اون روزو نیاره.....ولی با غرور رد شدنی یهو دستم خورده به موزیک گوشیم و ی اهنگ توپ شمالی با صدای بالا پخش شده....:black_eyed:...بعد اون روز ی دو روزی دانشگاه نرفتم ...
تا حالا شده دوس داشته باشی برگردی به ی هفته قبل؟؟
بله 2 بار شده پارسال بعد از اعلام نتایج ارشد که قبول نشدم یه بارم وقتی همین نوتر عضو شده بود و دعوامون شدt0837h0nn8zfqu8ult
تا حالا شده توی اتوبوس خوابت ببره و چند استگاه جلوتر پیاده بشی
والا با مخ پهن شدن که نه...خدا اون روزو نیاره.....ولی با غرور رد شدنی یهو دستم خورده به موزیک گوشیم و ی اهنگ توپ شمالی با صدای بالا پخش شده....:black_eyed:...بعد اون روز ی دو روزی دانشگاه نرفتم ...
تا حالا شده دوس داشته باشی برگردی به ی هفته قبل؟؟
نه ولی دوست دارم برم به یه هفته ی بعد:a2d3:
تا حالا شده حق و ناحقو قاطی کنی و ندونی کارت درست بوده یا نه؟
بله 2 بار شده پارسال بعد از اعلام نتایج ارشد که قبول نشدم یه بارم وقتی همین نوتر عضو شده بود و دعوامون شدt0837h0nn8zfqu8ult
تا حالا شده توی اتوبوس خوابت ببره و چند استگاه جلوتر پیاده بشی
آره پیش اومده هیچ کاریم از دستم برنیومده چند روز افسرده شدمنه ولی دوست دارم برم به یه هفته ی بعد:a2d3:
تا حالا شده حق و ناحقو قاطی کنی و ندونی کارت درست بوده یا نه؟
آره پیش اومده هیچ کاریم از دستم برنیومده چند روز افسرده شدم
تا حالا مغزتون قفل کرده در حدی که راه خونتونو اشتباهی برین!
اره شده متاسفانه....
تا حالا شده سر نماز یادت بره رکعت چندمی....عاغا من این مشکلو دارم...:dadad4::dadad4:
مغزم قفل کده ولی نه تا این حد !
شده تا حالا اینقد فکرت مشغول باشه که متوجه نشی چیکار میکنی یا یه نفر صدات بکنه متوجه نشی!؟
:25r30wi:اره...زیاد!ب خصوص وقتایی که فکرم مشغول باشه!!یه سری که نمازمو خوندمو تموم کردم, شک کردم 2 رکعتی تموم کردم یا 4رکعتی!!!!!در این حد!اره شده متاسفانه....
تا حالا شده سر نماز یادت بره رکعت چندمی....عاغا من این مشکلو دارم...::
اتوبوس نه ولی مترو آره
دوران کارشناسی یه همیمون موقع امتحان نیومد بعد از ظهرش دیدیمش داشت به استاد التماس میکرد که توی اتوبوس خوابم برده مقصد نهایی(تهران) پیاده شدم.(راه 45 دقیقه ای رو 6 ساعت طی کرده بوده):25r30wi:
تا حالا شده اطرافت نا آرام باشه ولی دلت آروم؟
نه دیگه در این حد....آره پیش اومده هیچ کاریم از دستم برنیومده چند روز افسرده شدم
تا حالا مغزتون قفل کرده در حدی که راه خونتونو اشتباهی برین!
شده تا حالا, از بچه های انجمن کسی بره تو لیست سیاهت؟؟هنوزم هست؟h34r-smiley:
نه نشده
دیگه هم نمیشه چون دیگه میخوام کلا خداحافظی کنم از انجمن
سوال منو جواب ندادین
تا حالا شده شدید از خودت متنفر بشی؟ اونموقع چیکار کردی؟
:25r30wi:اره...زیاد!ب خصوص وقتایی که فکرم مشغول باشه!!یه سری که نمازمو خوندمو تموم کردم, شک کردم 2 رکعتی تموم کردم یا 4رکعتی!!!!!در این حد!
نه!اغلب وقتی محیطم نا اروم باشه, دلمم آشوبه...
نه دیگه در این حد....
اره همین دیشب فکرم مشغول بودو بابام داشت راجع به یه موضوعی صحبت میکرد باهام ولی من اصلا نمیفهمیدم چی میگن حالا فک کنین وسط صحبتش حواسم نبود کنترلو ورداشتم کانالو عوض کردم و حواسم رفته بود به تلوزیون بعده چند دقیقه برگشتم دیدم بابام داره سرشو تکون میده گفت نه تو حالا جا داری بزرگ شی!مغزم قفل کرده ولی نه تا این حد !
شده تا حالا اینقد فکرت مشغول باشه که متوجه نشی چیکار میکنی یا یه نفر صدات بکنه متوجه نشی!؟
:25r30wi:اره...زیاد!ب خصوص وقتایی که فکرم مشغول باشه!!یه سری که نمازمو خوندمو تموم کردم, شک کردم 2 رکعتی تموم کردم یا 4رکعتی!!!!!در این حد!
نه!اغلب وقتی محیطم نا اروم باشه, دلمم آشوبه...
نه دیگه در این حد....
کلا کار من اینه!!!!!!!ليست سياه نه ولي خب اسمشو از ليست دوستام پاك كردم
شده تا حالا بري در يخچالو باز كنيو خيره بشي به چيزايي كه توشه ولي ندوني چي ميخاي....؟؟
بله شده حس خیلی بدیه ولی فکر کنم فقط میشه به خدا پناه برد منم همین کارو کردم اون موقعنه نشده
دیگه هم نمیشه چون دیگه میخوام کلا خداحافظی کنم از انجمن
سوال منو جواب ندادین
تا حالا شده شدید از خودت متنفر بشی؟ اونموقع چیکار کردی؟