ازدواج دو تا پرستار

نظرت راجع به ازدواج دو تا دونه پرستار با هم چيه؟

• مجموع رای دهندگان
    0

parnia

New member
منظور رو بايد بفهمي آبجي گل
چرا شما عكس يه مرد كه داره كرايه كشي ميكنه رو نميذاري؟
يا عكس رفتگر رو؟
يا عكس حمال كه داره بار ميكشه؟
يا عكس يه پرستار مرد كه داره بيخوابي ميكشه ؟
يا عكس كارگر ساختموني كه زير بارون واسه آوردن يه لقمه نون تلاش ميكنه رو نميذاري؟
دختراي ايروني متاسفانه فقط ميخوان رئيس باشن نه رئيس خونه فقط رئيس دل و هوس خودشون كه از فلان دوستش كم نياره
علاقه به درس داري چند تا كتاب بگير بخون
من رو اين حرفم هستم زن نبايد بره بيرون حمالي كنه حمالي بيرون مال مرده حمالي داخل مال زن، تازگيا بولدذر هم ميرونن، يكي از دوستام گفت خاك تو سر شوهري كه ميذاره همسرش بولدذر سوار شه،
زني كه شوهر نداره پدر و مادر سالم نداره پسر برومند نداره بره كار كنه نه زني كه مامانمينا باشه و واسه فيس و افاده....

حضرت پيامبر (ع) به حضرت علي فرمودند كاراي بيرون با تو و كارهاي داخل خانه براي همسرت فاطمه زهرا
:riz304::
داداشی حالا خودتو ناراحت نکن..بیا
469019_digginsmile.gif
235519_handcart.gif

اینم خودم....
703419_bokmal.gif

ولی من تو تصویر قبلی منظورم مشارکت در امور منزل بود.دقت کنی آقاهه داره جارو برقی میکشه.. ضمنا"نظر شما برام محترمه.

آخرین ویرایش:

gentelman70

New member
Title۱

داداشی حالا خودتو ناراحت نکن..بیا
469019_digginsmile.gif
235519_handcart.gif

اینم خودم....
703419_bokmal.gif

ولی من تو تصویر قبلی منظورم مشارکت در امور منزل بود.دقت کنی آقاهه داره جارو برقی میکشه.. ضمنا"نظر شما برام محترمه.

دستت جیز تصویر رو ندقتیده بودم عذر
ب امید روزی که هیچ دختر و پسری تو دانشگأه دقت به تن صدا همدیگه نکنن ب جای دقت به مطالب علمی رد و بدل شده

admin

Active member
پرسنل مدیریت
سلام ادمین جان چه عجب پیدا شدید پس اون همه قول وقرار کارنامه ومصاحبه چی شد:(50):

باش تا زیر پات علف سیز شه! :ad54ad:
شوخی کردم ولی ادمین جان چی شد؟ :smiliess (12):

داریم کارنامه ها رو دسته بندی می کنیم ایشالا اوایل دی ماه روی سایته
شرمنده درگیری های درسیم زیاد بود نرسیدم زود به زود بیام

asal 92

New member

دست گلت درد نکنه اگه زحمتی نیست سوالای ویژه 91 روهم باکلیداش بذار خییییییییییییلی ممنونت میشم ادمین جان تورو خدا فقط کارنامه های رتبه های برتر نباشه

antenyus

Active member

دست گلت درد نکنه اگه زحمتی نیست سوالای ویژه 91 روهم باکلیداش بذار خییییییییییییلی ممنونت میشم ادمین جان تورو خدا فقط کارنامه های رتبه های برتر نباشه

آره جناب ادمین یه در خواست دیگه هم من دارم اگه میشه سوالات آزمون های سنا ، مال سال های گذشته رو هم بذارید واسه دانلود..... خسته نباشید جمیعا...........

mehran35

New member
منظور رو بايد بفهمي آبجي گل
چرا شما عكس يه مرد كه داره كرايه كشي ميكنه رو نميذاري؟
يا عكس رفتگر رو؟
يا عكس حمال كه داره بار ميكشه؟
يا عكس يه پرستار مرد كه داره بيخوابي ميكشه ؟
يا عكس كارگر ساختموني كه زير بارون واسه آوردن يه لقمه نون تلاش ميكنه رو نميذاري؟
دختراي ايروني متاسفانه فقط ميخوان رئيس باشن نه رئيس خونه فقط رئيس دل و هوس خودشون كه از فلان دوستش كم نياره
علاقه به درس داري چند تا كتاب بگير بخون
من رو اين حرفم هستم زن نبايد بره بيرون حمالي كنه حمالي بيرون مال مرده حمالي داخل مال زن، تازگيا بولدذر هم ميرونن، يكي از دوستام گفت خاك تو سر شوهري كه ميذاره همسرش بولدذر سوار شه،
زني كه شوهر نداره پدر و مادر سالم نداره پسر برومند نداره بره كار كنه نه زني كه مامانمينا باشه و واسه فيس و افاده....

حضرت پيامبر (ع) به حضرت علي فرمودند كاراي بيرون با تو و كارهاي داخل خانه براي همسرت فاطمه زهرا
:riz304::
آخه آقا جنتلمن این حرفا از شمای تحصیل کرده بعیده شما حق داری اگه نخوای خانمت شاغل باشه ولی محروم کردنش از تحصیل وخضور در جامعه بی انصافیه اونم به خاطر اینکه جامعه بده یه خانم اگه عفت وحیا داشته باشه تو جامعه هیچ مشکلی نخواهد داشت تازه اگه قرار باشه فقط مردها کار کنن خیلی از مشاغل نیاز به نیروی خانم دارن مثه شغل خودمون پس طرح انطباق چی میشه به نظرم بیشتر فکرکن!!!!!!!!!!

mw.ashel

New member
آخه آقا جنتلمن این حرفا از شمای تحصیل کرده بعیده شما حق داری اگه نخوای خانمت شاغل باشه ولی محروم کردنش از تحصیل وخضور در جامعه بی انصافیه اونم به خاطر اینکه جامعه بده یه خانم اگه عفت وحیا داشته باشه تو جامعه هیچ مشکلی نخواهد داشت تازه اگه قرار باشه فقط مردها کار کنن خیلی از مشاغل نیاز به نیروی خانم دارن مثه شغل خودمون پس طرح انطباق چی میشه به نظرم بیشتر فکرکن!!!!!!!!!!

ممنونم آ.نصیری من با شما موافقم و اگه تو جامعمون هر کسی جایگاه خودشو بدونه کار کردن زن مشکلی رو به وجود نمیاره بلکه خوبم هس...من دیدم خانمهایی که علاقه به تحصیل و کار کردن تو جامعه رو دارن ولی بهشون اجازه داده نمیشه چقدر سرخورده و گوشه گیر میشن و عواقبش بعد ها تو زندگی دیده میشه .

Artmis.a

New member

آفرین آفرین به ایشون میگن آدم تحصیلکرده و با درک!:riz304:

از قدیم گفتن اگه آدم بد یا دارای پتانسیل بد بودن رو توی شیشه هم کنی باز کار خودشو میکنه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

به نظرم شما تا قبل ازدواج افکارتون رو اصلاح کنید و یا کلاً به ازدواج فکر نکنید وگرنه مطمئنم عاقبت خوشی در انتظار شما و اون دختر بیچاره نخواهد بود...:smiliess (1):

parnia

New member
آفرین آفرین به ایشون میگن آدم تحصیلکرده و با درک!:riz304:

از قدیم گفتن اگه آدم بد یا دارای پتانسیل بد بودن رو توی شیشه هم کنی باز کار خودشو میکنه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

به نظرم شما تا قبل ازدواج افکارتون رو اصلاح کنید و یا کلاً به ازدواج فکر نکنید وگرنه مطمئنم عاقبت خوشی در انتظار شما و اون دختر بیچاره نخواهد بود...:smiliess (1):
بله موافقم....آ.نصیری واقعا" انسان روشنفکری هستن.
795520_girl_yes.gif
با نظر شما هم موافقم حدیث عزیز.

امام علی (ع): إنَّ المَرأَةَ رَیحانَةٌ و لَیسَت "بِقَهرَماَنة ٍ "

si6mQ7_300.jpg

امام علی (ع):
إنَّ المَرأَةَ رَیحانَةٌ و لَیسَت بِقَهرَماَنةٍ
زن گل است و لطیف ، نه قهرمان
(نهج البلاغه قسمتی از نامه ی 31)

واقعا چه معنی داره خانوما برن این ورزش های خشن رو بازی کنن؟ یا مثلا شغل های سنگین؟ کم کم لطافت و روح زنانگیشون رو از دست میدن و میشن مرد!

matin

New member
این همه پرستار با هم ازدواج کردن هیچ مشکلی نبوده !!! شایدم مثه هر زندگی بعضی از زندگی های بعضی از این زوجها به مشکل بخوره !!! مثه اینکه دوتا پزشک باشن باز هم همین حالته !!!

ی کم خودمون واسه خودمون حرمت قائل باشیم "" اینطور که شما در مورد خودتون حرف میزنین توقع نداشته باشین جامعه در موردتون درست فکر کنه تا خودمون واسه خودمون احترام قائل نشیم هیشکی نیست ""

ی لیسانس پرستاری دست کم سال واسه لیسانسش وقت گذاشته غیر از درس خوندنهای تا دیپلمش !!! بزارین حرمت داشته باشیم !!! چند وقت پیش با یه دوستام ک پزشکی میخونه رفته بودیم بیرون لباس بخریم بحث دانشجو بودنمون شد فروشنده رشته هامون رو پرسید گفت عمرتون رو تلف نکنید آخرشم هیچی به هیچی میگن فلانی آمپول زنه فلانی این همه درس خوند بیکاره !!!
ی کم لااقل واسه وقتی ک گذاشتیم احترام قائل شیم که هر ......... نیاد در موردمون به این راحتی نظر بده !!!

gentelman70

New member
Title۱

من گفتم ب نظر من
من ک نگفتم نظر من حق من دوست ندارم
آقا من ب کثیف بودن جامعه یقین دارم
استادمون گفت:خانما تو عاشورا نرن دسته روی چون جامعه کثیفه.
من هم میگم چوب کبریت نباید به جنگلی که در حال سوختنه نزدیک بشه انسان باید از نزدیک شدن به موقعیتا فرار کنه نباید بگه من ک خوبم پس...
حرف حق همیشه تلخه
البته ب نظر من
همون هم میدونیم چیزی ک عیان است... کثیفی جامعه رو عرضیدم.‏‎ ‎

gentelman70

New member
Title۱

si6mQ7_300.jpg

امام علی (ع):
إنَّ المَرأَةَ رَیحانَةٌ و لَیسَت بِقَهرَماَنةٍ
زن گل است و لطیف ، نه قهرمان
(نهج البلاغه قسمتی از نامه ی 31)
‏‎ ‎دقیقا
متاسفانه ما ب بهانه ی روشنفکری اسلام گریز شدیم
من پسری ۲۱ ساله ام اصلا هم تعصب مذهب ندارم ولی دوست ندارم چش مردم به صدای خانومم یا خواهرم تو دانشگاه باشه تفکیک جنسیت دانشگاه بهترین ایده ی صادره بود، هر وقت تفکیک جنسیت شد تو دانشگاه و محیط کار اونوقت خانومم یا دخترم رو میفرستم سر کار یا درس، یا اینکه جامعه ایرونیمون تمیزتر بشه-( به نظر من)
شما دخترا پسرا رو بهتر از من نمیشناسید...

gentelman70

New member
حضرت علی(ع): من به دختران جوان سلام نمیدهم
این هم ی کمی جای تامل داره
‏----
عزیزان از حرفای من ناراحت نشید حرفای شما درسته
خواستم حرفامو توجیه کنم ولی خدائیش حرفام جای فک کردن نداشتوندید؟

parnia

New member
حضرت علی(ع): من به دختران جوان سلام نمیدهم
این هم ی کمی جای تامل داره
‏----
عزیزان از حرفای من ناراحت نشید حرفای شما درسته
خواستم حرفامو توجیه کنم ولی خدائیش حرفام جای فک کردن نداشتوندید؟
نه برادر...چه ناراحتی؟؟ هرکس نظر خودشو داره و نظرشم محترمه...حالا خودتو اذیت نکن.فقط ی سوال ....موضوع رو گذاشتی ازدواج دو پرستار...آخرش گفتی اصلا" زن شاغل نمیخوای...چ جوریاس؟؟ داری کسی رو میپیچونی؟؟:smiliess (3):

بالا