ازدواج دو تا پرستار

نظرت راجع به ازدواج دو تا دونه پرستار با هم چيه؟

• مجموع رای دهندگان
    0

admin

Active member
پرسنل مدیریت
موضوع منتقل شد به انجمن سرگرمي
آغاز كننده تاپيك، لطفا در انجمنهاي علمي موضوع غيرمرتبط باز نكنيد

Artmis.a

New member
به نظر منم خیلی عالیه که دو نفر هم رشته و همکار و با یک سطح تحصیلات باهم ازدواج کنن و اینطوری خیلی بهتر هم رو درک میکنن و خیلی کمتر هم دچار اختلاف میشن!:thumbsupsmileyanim:

asal 92

New member
:smiliess (11):
موضوع منتقل شد به انجمن سرگرمي
آغاز كننده تاپيك، لطفا در انجمنهاي علمي موضوع غيرمرتبط باز نكنيد
:p7977cujr38iyymsu8:
سلام ادمین جان چه عجب پیدا شدید پس اون همه قول وقرار کارنامه ومصاحبه چی شد:(50):

mikhak s

New member
خوشبختي دو نفر فقط به طرز فكرشون در مورد زندگي بستگي داره حالا شغلشون هر چي ميخواد باشه. تو فاميل ما دوتا پرستار باهم ازدواج كردن يه بچه هم دارن . تا قبل از بچه دار شدن شيفتاشونو باهم بر ميداشتن. يعني روزاي off هر دو تو خونه بودن وقتي هم بچه دار شدن شيفتاشون معمولا برعكس هم بود تو زندگيشونم مشكلي ندارن بدبخت هم نشدن:smilies-azardl (113

cheshmak

New member
به نظر من هم اگه همدیگه رو بتونن درک کنن عالیه!!!!:thumbsupsmileyanim:

sara77

New member
بنظرررررررررمممممممممم خیلی خوب نیست 2تا هم شغل اصن اعصاب خوردکنیه

antenyus

Active member
نظر شما راجع به ازدواج دو پرستار با هم چيه؟
ميسازن؟ نميسازن؟ رشد ميكنن؟ افول ميكنن؟ بدبخت ميشن؟ خوشبخت ميشن؟

:riz304::riz304::

حالا چیه خبریه ؟؟؟ طرف پرستاره آره ؟؟؟ زود بگو تا اطلاعات ندی ارشادت نمیکنم!!....:25r30wi: :New (6):

gentelman70

New member
ب نظر من

من از دبیرستان ب این ور گفتم زن دانشجو نمیگیرم
زن باید رئیس خونه باشه عین حضرت فاطمه زهرا (ع)
شاید زنم رو پیام نور غیر حضوری گذاشتم بره زن باید مادر بچه ها باشه نه بره بیرون واس بچه نون بیاره، نون آوری ماله مرده

parnia

New member
شاید زنم رو پیام نور غیر حضوری گذاشتم بره زن باید مادر بچه ها باشه نه بره بیرون واس بچه نون بیاره، نون آوری ماله مرده
207821_386120_viannen_81.gif
326720_phil_35.gif

Persian-Masoud

New member
اتفاقا دختر های امروزی رو نذاری درس بخونن و بیرون کار کنن بدبختت میکنن! از بس بیکار میشن فکرشون به هزار تا چیز بد میره! از ولخرجی و بیرون رفتن بگیر تا برسی به اسمشو نیار! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
اصن یه وضیه! :New (6):

cheshmak

New member

همه ی اونایی که ازین حرفا میزنن آخرس یه زنی گیرشون میا دقیقا برخلاف اونی که همیشه میگفتن و جالب اینجاس که هیچ اعتراضی هم نمیکنن !!من ازین آدما زیاد دیدم که میگم!!

gentelman70

New member
منظور

منظور رو بايد بفهمي آبجي گل
چرا شما عكس يه مرد كه داره كرايه كشي ميكنه رو نميذاري؟
يا عكس رفتگر رو؟
يا عكس حمال كه داره بار ميكشه؟
يا عكس يه پرستار مرد كه داره بيخوابي ميكشه ؟
يا عكس كارگر ساختموني كه زير بارون واسه آوردن يه لقمه نون تلاش ميكنه رو نميذاري؟
دختراي ايروني متاسفانه فقط ميخوان رئيس باشن نه رئيس خونه فقط رئيس دل و هوس خودشون كه از فلان دوستش كم نياره
علاقه به درس داري چند تا كتاب بگير بخون
من رو اين حرفم هستم زن نبايد بره بيرون حمالي كنه حمالي بيرون مال مرده حمالي داخل مال زن، تازگيا بولدذر هم ميرونن، يكي از دوستام گفت خاك تو سر شوهري كه ميذاره همسرش بولدذر سوار شه،
زني كه شوهر نداره پدر و مادر سالم نداره پسر برومند نداره بره كار كنه نه زني كه مامانمينا باشه و واسه فيس و افاده....

حضرت پيامبر (ع) به حضرت علي فرمودند كاراي بيرون با تو و كارهاي داخل خانه براي همسرت فاطمه زهرا
:riz304::

gentelman70

New member
Wow

همه ی اونایی که ازین حرفا میزنن آخرس یه زنی گیرشون میا دقیقا برخلاف اونی که همیشه میگفتن و جالب اینجاس که هیچ اعتراضی هم نمیکنن !!من ازین آدما زیاد دیدم که میگم!!
‏‎ ‎من تو قومی بزرگ شدم ک مرد مرد رو مرد میدونه زن زن رو زن و مرد احترام زن و زن احترام مرد رو محدوده اش رو به جا میاره مرد میره کارگری و زن میشینه خونه قالی میبافه و وقتی بخوان همدیگرو صدا کنن (بابای محمد فاتح، مادر رمیصا)
اگه فرهنگ بالا بود اگه دانشگاه خانمم همه دانشجوها خانم باشن اونوقت میفرستم.‏‎

بالا