ازدواج برای خانمها خوبه يا بد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mojtabak62

New member
ممنونم از نظرهایتان در مورد جملات بنده
امیدوارم هرجا که هستید با دانش و دید درست از اینده ی پیش رو ، بهترین ها برای شما باشد هرجور که شما خواستار آن هستید.
موفق و پیروز باشید

mojtabak62

New member
بیخیال من که ترجیح میدم تنها زندگی کنم تا اینکه دائم به فکر این باشم شوهره چه وقت قراره بهم خیانت کنه و فردا چه تصمیمی واسه زندگی من میگیره!:(50):

ازدواج مخصوصا تو ایران با اون وضع دادگاه های خانوادش و ... که همشون به عینه حقوق یک زنو لگدمال میکنن به نظر من شجاعت که نمیشه گفت بلکه حماقته محضه!:65d6a5d6s:

آقا مجتبی واسه اون تنهایی هم که گفتین میشه یه فکری کرد!:65d6a5d6s:

مثلا خود من تصمیم گرفتم 35 سالگی یه بچه از پرورشگاه بیارم بزرگش کنم و بعد داماد یا عروسش کنم و یه خانواده خوب براش تشکیل بدم!:thanks:

تازه از هزارتا دوست آدم همه که ازدواج نمیکنن! لااقل 2-3 تاشون مجرد میمونن با اونا صمیمی میشم، دوره میذاریم، سفر میریم و هزارتا کار دیگه که همیشه دوست داشتیم انجام میدیم!

آخه کی گفته فقط با ازدواج میشه خوشبخت شد یا فقط یه مرد میتونه یه زنو خوشبخت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هرکس خودش عامل خوشبختی خودشه!

حالا چه تنها باشه چه نباشه میتونه از زندگیش نهایت استفاده رو ببره!

بعدشم اگه ازدواج واسه فرار از تنهایی باشه دیگه بدتررررررررررررررررررررررررررررررررررررر!

(توصیه خواهرانه مادرانه: دخترای عزیز قبل از هر اقدامی جهت آشنایی علاقه و عشق و ازدواج خواهشا یه سر به دادگاههای خانواده بزنید!)
ممنونم از نظرهایتان در مورد جملات بنده
امیدوارم هرجا که هستید با دانش و دید درست از اینده ی پیش رو ، بهترین ها برای شما باشد هرجور که شما خواستار آن هستید.
موفق و پیروز باشید

joje talae

New member
manma nazar edam???
pesarae en dore zamone dg arzeshe etemad nadaran
ama estesna ham vojod dare ke kheyli kaman

X

xyyyyy

Guest

ببخشید چندتا سوال دارم:
1.اون روانشناسان محترم خانم بودن یا آقا؟
2.اگه آقا بودن چطور احساس خشنودی خانمهای محترم رو درک کردن؟
3.اگه خانم بودن آیا هرگز خودشون ازدواج کرده بودن؟
4.اگه خانم و متاهل بودن آیا شوهرشون ایرانی بوده؟

اگر پاسخ سوالات بالا مثبت است پس این نظریه 100% درست است و من هم با آن موافقم.:21:

چقدر حکیمانه می حرفید!!!!!!!!!!!خوش به حال بچه ای که شما میخواین تربیتش کنین...........

Rbio

New member
ازدواج هم بلاخره لازمه و واجبه! :smiliess (8):ولی خیلی هم این طوری نیس که محدود میشیم هم آقایون و هم خانومها. من بعضی خانومها رو دیدم که تموم کارهاشونو ردیف می کنن بعد می رن کوچه با بقیه همسایه ها صحبت می کنن:25r30wi:.... شوخی کردم می رن خرید و یا تفریح در ضمن یادم نرفته اینم بگم که اگه توی خونه زور آقایون اگه بیشتر باشه یکمی اینجوریه :riz303:ولی اگه قدرت دست خانوم ها باشه دیگه واویلاس.:p7977cujr38iyymsu8:

X

xyyyyy

Guest
دیگه ما اینیم!!!!!:dadad4:

بیچاره اون بچه ای که شما قراره تربیتش کنید!:13::14:
من که بچمو میسپارم دست شما تا شما تربیتش کنین!!!!!!!!! خانومهای ایرانی شما که لیاقت تربیت بچتونو ندارین!!!و بچتونو جوری تربیت میکنین!! که باعث میشه داد خانم حدیث اینجوری بلند بشه و دلشون حسابی به درد بیاد !!!خوب بچتونو بسپارین به حدیث خانم تا براتون پسرایی همچون رستم و لیلی و مجنون و فرهاد و رخش تربیت کنه!!!!!!!!!!!!!:auizz3ffy9vla57584x

Artmis.a

New member
من که بچمو میسپارم دست شما تا شما تربیتش کنین!!!!!!!!! خانومهای ایرانی شما که لیاقت تربیت بچتونو ندارین!!!و بچتونو جوری تربیت میکنین!! که باعث میشه داد خانم حدیث اینجوری بلند بشه و دلشون حسابی به درد بیاد !!!خوب بچتونو بسپارین به حدیث خانم تا براتون پسرایی همچون رستم و لیلی و مجنون و فرهاد و رخش تربیت کنه!!!!!!!!!!!!!:auizz3ffy9vla57584x

همون! شما هم اگه از تربیت من در نمیرفتین الان اینجا از این پیامها واسه مردم نمیذاشتین!:New (6):

admin

Active member
پرسنل مدیریت
بنظرم ارسال نظر در این تاپیک اونهم در این انجمن تخصصی دیگه کافیه
با اجازه دوستان موقتا می بندیمش که بخاطر مسائل موجود در این تاپیک ارسال پیغام خصوصی هاتون به بنده کم بشه!
اگر فکر میکنید کار درستی هست بیزحمت برای این پست لایک بزنید اگر تعداد لایک هاتون بیشتر از 7 تا شد دائمی بسته می شه
پیروز باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا