***ارنج زمان برای اعتراض حضوری ( کلیه رشته ها )***

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

هانیه

Well-known member
کد پیگیری 3591.....اینم واسه یکی از دوستان ...خخخخ...رشته اش انسانی ...خخخخخخخخخخ:p

Rpm

New member
آفرین بچه ها ...دم هممون گرم...به ما میگن قشر محترم تحصیلکرده..اگه فردا ظرفیتا رو هم زیاد نکنن حداقل امشب که سرمونو گذاشتیم رو بالش به خودمون نمیگیم چقد بی عرضه ایم که حتی یه اعتراض نکردیم واسه اون چیزی که بابتش اینقد زحمت کشیدیم...به همتون افتخار میکنم...دمتون گرم...

alleto

New member
jalebish ine ke ina masalan umadan 80 nafar kam kardan bad bacheha eteraz mikonan mian 20 nafar ezafe mikonan began man harf gush dadim vali ghafel az inke bazam 60 ta kam shode va bazam kar kare una mishe :D

ocean

New member
درخواست شما با کد پیگیری 3613 ثبت گردید لطفا برای پیگیری این درخواست کد پیگیری خود را نگهداری نمائید .

امیدوارم نتیجه بگیریم...

خدایا کمکمون کن...
:sad:

آخرین ویرایش:

l.rhb

New member
من هیچ دغدغه ای واسه قبول نشدنم ندارم اما از این موضوع خیلی ناراحتم و...انشاله این قضیه به لطف خدا حل بشه و حق هیشکی ضایع نشه...
اینم کد رهگیریه من3529

l.rhb

New member
البته من بعداز ظهر پیغام رو واسه دکتر هاشمی ارسال کردم و الان عنوان کردم

bardia_ezadmehr

New member
من ارشد باکتری مدرس هستم. دوستانم کنکور دادن تا قبل از امروز امید داشتم ببینمشون.
منم باهاتونم.
به این آدرسم میل بزنین.
info@sanjeshp.ir

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

sogol1993

New member
من هم اعتراضمو نوشتم
کد رهگیری 3622
یعنی میشه ظرفیتا رو تغییر بدن؟؟؟؟

ROJO

New member
دوستان صفحه ی اول تاپیک رو بازدید بفرمایید

لینک هایی ک بچه ها گذاشته بودن رو قرار دادم:rose:

arash.tom

New member
من الان دوباره اعتراض نوشتم کد 3435 بهم داد....کی بود گفت 3500؟؟؟ چرا دروغ میگی عزیز....
بچه ها پس کجایید؟

من واقعا عذر ميخوام, قصد دروغ گفتن نداشتم الان كه كدم رو نيگا كردم ديدم 3415, در صورتيكه من فكر ميكردم 3514! :-(

shima2020

New member
دوستان دیده شده بعضی ها با ترفند و دروغ نمایی خودشونو رتبه برتر معرفی میکنن و دیگران رو تشویق به رفتن به ....... های خاصی میکنن گرفتین منظورمو.خواهشا گول نخورین.جز زبان همه درسا رو میشه با کتاب خوندن در حد عالی مسلط شد .اینا با جو سازی میخوان شما رو وادار کنن به ..... بری و ثبت نام کنی نمونه اون victoria رتبه مثلا اول بیوشیمی است.باور نکنین خودتون تلاش کنین و موفق بشین.من سالی که رفتم 223 شدم سال بعدش با کمک گرفتن از یه دوست برنامه ریز بدون هیچ هزینه ایی تک رقمی شدم توی رشته هماتو.خودتون بخونین و به خدا توکل کنین و تا روز کنکور ورزش کنین که معجزه میکنه و استرس روزای آخر رو از بین میبره. وظیفه بود که بنویسم و نوشتم حالا خو دانید زبانم فن ترجمه اگه خواستین برین از الان روزی 2 ساعت بخونین بالای 60 رو به راحتی میزنین

فن ترجمه اسم کتابه؟

sooryas

New member
دوستان من زنگ زدم خبرگزاری مهر ،اطلاع دادم و قرار شد خبرنگارشون باهام تماس بگیرن و اگه شد ساعت 10 جلوی وزارت بهداشت باشن،بازم پیگیری میکنم

nafasn

New member
بچه ها ساعت10 شده...
بنظرتون بچه ها رفتن!!!!
کاش یکی بود از اونجا برامون پیام میذاشت ماهم مطلع میشدیم

- - - Updated - - -

بچه ها ساعت10 شده...
بنظرتون بچه ها رفتن!!!!
کاش یکی بود از اونجا برامون پیام میذاشت ماهم مطلع میشدیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا