***ارنج زمان برای اعتراض حضوری ( کلیه رشته ها )***

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بچه ها سرعت افزایش تعداد ایمیل های اعتراضی به دکتر هاشمی کم شده.خواهشا هر کسی هنوز اقدام نکرده از طریق آدرس زیر برای ایشون پیام اعتراضی بگذاره.حتی به افراد خانواده هم بگید با ایمیل هاشون اینجا پیام بذارن

دکتر سید حسن هاشمی-بانک ایده

sooryas

New member
3558 اینم من
بچه ها این سایت فیلتره؟من با فیلتر شکن تونستم بیام

goo

New member
بچه ها من از اینجا دست تک تکتون رو میفشارم...
حیف که خیلی دورم...
اینو ازم داشته باشین وقتی رفتین من از یکی از دوستام پرسیدم انگار پارسال مسئول کارشناسی ارشد خانم اسدبرقی بوده، بچه ها ما نباید کوتاه بیاییم،نباید...

ROJO

New member
کلا به عقیده ی من

1. با اقایون
2.بدور از احساسات و کاملا منطقی
3.حتی الامکان با افراد رده بالاتر

صحبت شود

behnaz.h

New member
من با اینکه نخونده بودم ولی اعتراض زدم کد پیگیریم3578 چون هم به دوستای امسالم باید کمک کنم هم به خودم که سال بعد کنور میدم

هانیه

Well-known member
چرا روجو صندوق خصوصیت پر؟حالا که مشخ نداری پیام بازددیکنندگانت چرا بسته است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s:

ROJO

New member
من با اینکه نخونده بودم ولی اعتراض زدم کد پیگیریم3578 چون هم به دوستای امسالم باید کمک کنم هم به خودم که سال بعد کنور میدم

قربون این درک بالای شما ، همه همچین سطح درکی ندارن، تبریک میگم بهتون:rose:

هانیه

Well-known member
درخواست شما با کد پیگیری 3582 ثبت گردید لطفا برای پیگیری این درخواست کد پیگیری خود را نگهداری نمائید .:whistle:

asayesh

New member

از بزرگ منشیتون ممنونم اینگونه رفتارها از عهده هرکسی برنمیاد منم بخاطر این سطح فکری وهم نوع دوستیتون بهتون تبربک میگم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا