ارشد شبانه وزارت بهداشت

mina6228

New member
سلام:smiliess (1):میخواستم بدونم امسال یا نه ؟از ترم بهمن ؟ مث تکمیل ظرفیت اعلام میکنن؟دقیقا کی؟اگه اطلاعات دقیقتری دارین بگین؟:riz304:

nocerino

New member
بله اگه اعلام کنند فکر کنم مثل تکمیل ظرفیته.اگر گفتن نیم سال دوم حتما از ترم بهمن هست دیگه.هنوز زمان اعلامشو نگفتن کی هست.خبرشو از سایت خود وزارت بهداشت میتونید ببینید

helena

New member
:smilies-azardl (113بچه ها هروقت خبر جدیدی شنیدیم حتما به دوستان هم اطلاع بدیم

nazaninmahdavi

New member
برای من که نمره قبولی اوردم اما نمرم برای تهران مناسب نبود این یه فرصته . 30 نفر بعد من در سهمیه ازاد الان در شهرستانا دانشجوی ارشد شدن. برای رشته ما که آزاد هم نداره واقعا این یه فرصته...گرچه من برنامه ریزی برای سال آینده رو شروع کردم ولی مشتاقم بدونم که واقعا چه برنامه ای برامون چیدن ؟

helena

New member
من امروز از مسیول اموزشی دانشگاهمون درباره ارشد شبانه پرسیدم ایشون گفتن اولین باره که این خبر را میشنوند و اصلا تا حالا چیزی بهشون ابلاغ نشده که اینگونه دانشجو پذیرش کنند.هر کی خبر دقیقتر پیدا کرد در اینجا بذاره.ممنون تشکر

*physiology*

New member
من هم این خبرو از دوستم شنیدم که از اخبار شنیده بود
لطفا کسی اگر خبر جدیدتری داره برامون اینجا بزاره

ار شد اپیداگه کسی هس ت وخبری در مور د نوبت شبانه میدونه بگه اگه از شهریه اش باخبرین بگین ممنون میشم

helena

New member
احتمالا شهریه اش کمتر از دانشگاه ازاده.بچه ها خبرهای جدیدتر را بذارین

Samaneh1366

New member
سلام دوستان ... خبرش رو منم از اخبار شنیدم و در ایسنا هم خوندم امسال قبولی ها 5100 نفر بوده یعنی هم آزاد هم بین الملل هم روزانه ولی در نوبت شبانه 6000 نفر میگیرن یعنی همون تعداد که در روزانه گرفتن در شبانه هم میگیرن .... هزینه هم از آزاد کمتره اما دانشگاه های خاص مانند تهران از بقیه بیشتره

سلام بچه ها .این خبر مال چه تاریخیه؟علوم پزشکی واسه سال 91-92 ارشد شبانه میگیره؟

hiva6747

New member
lمن میدونم الان اینو گفتن بعد تا ترم دیگه یه لنگه پا نگهمون میدارن و خبر نمیدن که میخوایم چیکار کنیم میشه یا نمیشه
من میدوووووونم!

sarina

New member
بچه ها لطفا همگی به طور جدی پیگیر موضوع بشید.من به سنجش میل زدم اگه جواب دادن ،خبر میدم .شما هم یا زنگ بزنید یا میل

helena

New member
عزیزم ادرس ایمیل را بذار که همه بچه ها بتونن پیگیری کنن.منم هرچی شماره دفتر دکترمحققی رو گرفتم مشغول بود.دکترمحققی همونیه که این خبر را مستندکرده یا واضحتر بگم معاون وزیر بهداشتنآقاي دكتر محمدعلي محققي معاون آموزشي

تلفن تماس: 81452891 - 81452893

بچه ها لطفا همگی به طور جدی پیگیر موضوع بشید.من به سنجش میل زدم اگه جواب دادن ،خبر میدم .شما هم یا زنگ بزنید یا میل

helena

New member
مثل اینکه هیچکی به اینجا سر نمیزنه.من امروز از خوش خیالی ارشد شبانه درس نخوندم

Samaneh1366

New member
منم همینطور هلن جان...
آخه تو ارشد شبانه خیلی ها به خاطره هزینه شرکت نمیکنن مثلا ارشد وزارت علوم رشته صنایع غذایی تهران 16 نفر میگرفت 8 نفر روزانه 8 نفر شبانه که 8 از 1 تا 8 روزانه بودن اما واسه شبانه تا 105 هم قبول شدن میترسم یهو بگن امسال نشد بگیریم و اونوقت چه کنیم؟

بالا