اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jo-boy

New member
سلااااااااام
بالاخره تموم شد!94 صفه!!!!!!
چقد حرف زده بودیناااااا! جونم دراومد تا خوندم...(آیکون خشم یک ماما!) همین الآن تموم شد!:65d6a5d6s:
واقعا درود ب شرفتون...
من متاسفانه تازه نصفه شب دیشب!!! این تاپیکو دیدم!
:whistle:
اگه زودتر میدیدم منم 100% بودم...و چون تهرانم واقعا هرکاری از دستم برمیومد انجام میدادم...
الآنم با این ک دیگه همه ی زوراشو شما زدینو منم کمی تا قسمتی دیر رسیدم!ولـــــی بازم اگه کاری دارین ک اینجا پیگیریه خاصی میخواد من هستم...
:sarma:
دست همتون درد نکنه واقعا... فقط ی تشکر خیلــــــی ویژه از جو بوی ک شروع کننده ی این کار بود...و ادمین و همکاراشون ک با این سایت اینجوری بچه ها رو دور هم جمع کردن...
:riz304:

واااااااااای فک نمیکردم کسی کل صفحاتو بخونه!! خیلی جالب بود مرسی
امیدوارم همه به حقشون برسن و کل ارشدی های سایت قبول شن

amirreza

New member
بچه هااااااااااااااا من به زور تا 6 شهریور تحمل کردم
عالمو و آدمم ازم نتیجه کنکورمو میپرسن
بقران من اعصاب ندارم یه بار دیگه با سوالای مردم روبه رو شم.........بدن دیگه ...................اه ..........مگه میخان چیکار کنن ؟اینهمه کشش میدن .........نامردا......:whistle:

sayeomidvar

New member
سلام دوستای من:sarma:
خوشحالم خبرهای خوب خوب میشنوم. من مطمئنم تغییرات با اعلام اسامی حتما میاد رو سایت.
انشاا...... خبر قبولی همه ی شما را بشنوم. چیزی نمونده فقط کافی 2 بار دیگه چشمهاتون رو به رویا بسپارید. روز دوشنبه ساعت 6 بعد ازظهر که من مطمئنم ساعت 2 به بعد اعلام میشه اسم همتون رو تو همین تاپبک میبینم.
خدایا شکرت که تو انقدر خوبی

kian

New member
در مورد سوال بچه ها !! واسه تصیح اوراق بدلیل اینکه یک بار تصیح صورت گرفته. اعمال تغیرات کلی نهایتا کار یک روز کاریه و آنچنان پیچیده نیست!! فقط تعداد سوالات و گزینه های تغییر یافته رو به سیستم ذخیره تپاسخ برگها میدن!! قرار نیست که دستی کلید بزنن که!!
اما در مورد اینکه چرا اعمال تغیرات کلید به اطلاع رسانی وبسایت سنجش پزشکی نرسیده!! ما داریم پیگیری میکنیم امیدوارم جواب بدن باور کنین طی مراحل غیر اداری در اینجا!! از اداریش هم پیچیده تره!! اما مطمعنا با اطلاعی که گرفتیم حتما تغیرات در نمره های اعلامی اعمال میشه!!
اما منم فکر کنم با شرایط ایجاد شده بهتره تا پس فردا همه صبور باشیم و احتمال میدم که نتایج تاخیری نداشته باشه... ولی در هر صورت جابه جای زمان 2شنبه به روز شنبه هفته آینده هم میتونه بدللیل بازنگری پاسخ برگها و اجلاس تهران وجود داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!

jo-boy

New member
منم تا اونجایی که قرار بود پیگیری کنم به این نتیجه رسیده که احتمالا جوابا دوشنبه
اعلام نمیشه اما بازم رو حرف اینا نمیشه حساب کرد.

leiliyebidel

New member
واااااااااای فک نمیکردم کسی کل صفحاتو بخونه!! خیلی جالب بود مرسی
امیدوارم همه به حقشون برسن و کل ارشدی های سایت قبول شن

خوندم ولی تا آخر ینی فش بود ک نثار خودم کردمااااااا!هی می خواستم بیام بنویسم من تا صفه ی فلان خوندم بگید چی شد!ولی لامصب این حس کنجکاویم نذاشت...چن صفه ی اولو ک با وعده ی نامه خوندم... بعدشم می خواستم ببینم چن تا از رشته ها اومدن همکاری کردن! اونجا ک آدرس اولین سایتو ک نامه توش گذاشته شده بود گذاشتی انقده خوشاااااااال شدم... :4d564ad6:بعدم واقعا هیچی ب اندازه ی اون 7تا لینکی ک از سایتای مختلف میدادیدو باز میکردم نامه رو میدیدم خوشحالم نمی کرد!اون دوتا کلیدی ام ک اصلاح شد ینی دیگه آخرش بوداااااااا...ب این وضع افتاده بودم ینی :13: :25r30wi:
بچه هااااااااااااااا من به زور تا 6 شهریور تحمل کردم
عالمو و آدمم ازم نتیجه کنکورمو میپرسن
بقران من اعصاب ندارم یه بار دیگه با سوالای مردم روبه رو شم.........بدن دیگه ...................اه ..........مگه میخان چیکار کنن ؟اینهمه کشش میدن .........نامردا......

آخ گفتــــــــــــی!اول میگن جوابا اومد یا نه؟؟!!بعدشم میگن حالا قبول میشی؟؟؟!!!!!!!:65d6a5d6s:

fateme67

New member
منم تا اونجایی که قرار بود پیگیری کنم به این نتیجه رسیده که احتمالا جوابا دوشنبه
من میگم مهم اینه که تغییرات اعمال بشه و نمره سوالای تصحیح شده به بچه ها داده بشه حالا چن روز دیرتر هم اعلام شد خیلی توفیری نمیکنه میدونم استرسش زیاده ولی خب مهم همونیه که اولش گفتم!!موفق باشییییییییین دوستای خوبم:thumbsupsmileyanim:

Dead.Man

New member
از آنچه تاکنون شنیده ام و خوانده ام
چه در حکایات و چه در روایات و قصه ها ، عشق راستین را هرگز راه ، هموار نبوده است.
ویلیام شکسپیر

اگه گفتین ربطش به قضیه ی اعلام نتایج چیه؟

jupiter_sps

New member

وای نه! مگه شما نگفتی نسل سراجی گفته تاخیر نمیندازیم اعلام نتایج رو؟!

najma

New member
منم فکر میکنم اگر واقعا قراره کلید عوض بشه و توی سرنوشت ما تاثیر بسزایی بذاره به چند روز بیشتر تحمل کردن می ارزه ...
به هر حال امیدوارم تغییرات در هر شرایطی اعمال بشه .

rezattttt

New member
تغییر کلید دو سوال سلولی که شما فرستادید منو به 83 میرسونه ولی اگه قرار به تاخیر تو اعلام باشه من تحملشو ندارررررررررررمممممممممم

jo-boy

New member
دوستان من خبرارو گرفتم با هزار بدبختی!!!
خبر اول به احتمال فراوان نتیجه ها همون فردا اعلام میشه
خبر دوم اینه که تغییرات کلید بازم به احتمال زیاد اعلام نمیشه اما تو چنتا رشته تغییرات مجدد بوده
از جمله ژنتیک و هماتو (برای هماتو 2 سوال تغییر کرده).اما نمیگن چه سوالایی تغییر کرده.مطمئنم بقیه رشته ها هم تغییر داشتیم اما شاید بعدا متوجه تغییرات بشن
خوب...
فردا نتیجه ها میاد و کار ما هم فک کنم تموم شد
اولش اصلا به تغییر 1 سوال هم امید نداشتم اما حالا که میبینم به طور قطع کلید 3 رشته روی سایت تغییر کرد و الانم بقیه رشته ها کلیدشون تقریبا درست شد خیلی خوشحالم
چون این تصورو دارم که فک کنید کسی همکاری نمیکرد و نامه نبودو اعتراض نمیشدو و... اونوقت ما یه حق رو پایمال کرده بودیم.از دوستان گلی که از اول کار بودن بخصوص بچه های ژن
خیلی ممنونم چون اگه نبودن نامه هم پیش نمیرفت.ازبقیه بچه ها تو گرایشای دیگه هم ممنونم که تو جمع کردن اعتراضا کمکمون کردند.از کسایی هم که این مدت این تاپیکو دنبال میکردن
و دلگرمیمون بودن هم ممنونم.امیدواریم فردا خبر قبولی همتونو ببینم.
موفق باشید

najma

New member
مرسی جوی عزیز منم از زحمتات و پیگیری هات واقعا ممنونم .
من امروز دلخوشم به اینکه دوستانی پیدا کردم که فعال و تلاشگر هستند و البته این جرات رو دارن که حتی اگر تعدادشون کم باشه در مقابل نا حق ها بایستند ...

sayeomidvar

New member
دوستان فردا انشاا... نتایج اعلام میشه و دعا میکنم که تک تک تون به آرزوی خودتون برسید.
اعلام اسامی ارشد علوم پایه از طرف سازمان سنجش کشور به تاریخ 12 شهریور موکول شده این ربطی به اعلام نتایج فردا از طرف سنجش پزشکی نداره! لطفا اشتباه نگیرید. خدایا کمکمون کن جواب زحمتها مون را بگیریم.

amirreza

New member
joy najma kian
ممنونم از همتون..................منم امیدوارم نتایج فردا بیاد......به امید قبولیه همه عزیزان

jupiter_sps

New member
به پاس تلاش های بی دریغتان (جو بوی نجما کیان و سایرین ) که در کنارش 96 97 صفحه از این تاپیک رو با هم پیش بردیم و پستی ها و بلندی های راه رو تا اعلام نتایج با هم سپری کردیم.... در این دقایق اخر مانده به نتایج از خدا می خوام فردا دوشنبه همگی دلخوش و خندان باشیم! ---> راستی بچه ها هممون فردا ان شالله تو تاپیک ---- قبولی های ارشد91 شرکت کنیم! یه جشن مجازی داریم با همه بچه های سایت! ( از اواتار مخصوص بچه های قبول شده در تاپیک نشانه ی قبول شدگان ارشد 91 - صفحه 4 هم یادتون نره استفاده کنید!)

دعوت اجباری هست ها؟! خواهشا دست دعوت کننده رو پس نزنید! ( بنده الان جشن رو به اسم خودم تموم کردم!
bd8.gif
)

آخرین ویرایش:

saeedehhemato

New member
Mamnon az hame doostan
ishala hamaton va shayad manam ghabol sham
dige hosele e injur azoonaro nadaram

آخرین ویرایش:

fateme67

New member
مرسی جوی عزیز منم از زحمتات و پیگیری هات واقعا ممنونم .
من امروز دلخوشم به اینکه دوستانی پیدا کردم که فعال و تلاشگر هستند و البته این جرات رو دارن که حتی اگر تعدادشون کم باشه در مقابل نا حق ها بایستند ...
منم واقعا خوشحالم که این حرکت باعث شد دوستای خوبی مث نجما و جو و کیان و...پیدا کنم..از همه بچه هایی که اینجا زحمت کشیدن تشکر میکنم 1 تشکر ویژه هم از بچه هایی ک اسمشونو آوردم چون واقعا پیگیر بودن و زحمت کشیدن مخصوصا کیان..از صمیم قلب براشون آرزوی موفقیت میکنم.ایشالا فردا نتایج اعلام بشه و همه تون شاد باشین.:thanks:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا