اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sayeomidvar

New member
ما چه جوري مي تونيم نامه رو به اعضاي بوردمون برسونيم؟

شما کافی ایمیل اعضای بورد رو یدونید. البته این کار راحتی است کافی اسم اساتید برجسته تو رشته خودتون رو سرچ کنین تو اینترنت مشخصات اساتید هست. و یه نامه توپ بنویسید و بفرستید به همه ی اعضا و حتی ایمیل رییس سازمان سنجش پزشکی هم بفرستید. کافی همه اعضاء بدونند که این نامه به همه رفته حتماً جواب مبدهند

kian

New member
سلام به همه دوستان و واقعا به قول این قدیمیا گفتنی خدا قوت!!! آره واقعا تو این سیستم اداری نامفهوم که واسه یه درخواست باید همون صیغه کفش آهنی رو طی کرد!! واسه به ثمر رسیدن این کار هم ما به هر کور سوی امیدی که میشناسیم چنگ میزنیم!! و مطمعنا همه اینها در پیش برد هدف میتونه کمک کننده باشه!!
ما تصمیم داریم نامه ارسالی رو به پیوست یک درخواست بازنگری برای فراکسیون بهداشت ارسال کنیم وبا توجه به برنامه قبلی من در ارسال نامه ای اعتراضی به همین فراکسیون مبنی بر ایجاد فرصت اشتغال برای گروه زیست شناسی و علوم پایه پزشکی( که در فروم زیرhttp://olumpezeshki.ir/forum/thread2678.html برای مطالعه و اطلاع از این حرکت... قابل پیگیری است)

بدلیل عدم حضور استخدامی در گرایش علوم پایه زیست شناسی اعم از زیست عمومی و گروههای سلولی-میکروب- ژنتیک -بیوشیمی -بیوتک و علوم پایه پزشکی.... در استخدامی های اخیر و نیزعدم حضور پست و جایگاه استخدامی در چارت وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی که مبدیان امر و تمام سازمانها بهانه عدم اعلام استخدامی این گروه را نبود قانون و جایگاهی که در قانون برای اشتغال در این گرایش ها ذکر میکنند . ما را بر آن داشته تا اعتراض خود را به آنچه مسئولین امر آن را نبود چارت استخدامی اعلام میکنند به خانه قانون گزاری ملت که گزینه نخست تبیین قانون میباشد اعلام کنیم...
بنابر این بنده حقیر در صدد جمع اوری مدارکی دال بر امضائ پای طومار اعتراضی هستم تا بعد از حد نسابی چشم گیر آن را تقدیم فراکسون بهداشت مجلس کنم... شایان ذکر است که یکی از اعضائ این فراکسیون که از اساتید گل بنده هستند قول همکاری کامل را داده اند..
به این منظور افرادی که تمایل به این امر دارند میتوانند... با ارسال نام و رشته تحصیلی و سال فراغت از تحصیل خود به آدرس زیر :
ms.korani@gmail.com
ما را در پیشبرد هدف یاری کنند... قابل ذکر میباشد که تاکنون انجمنهای زیست شناسی این دانشگاهها برای همکاری اقدام نموده و در صدد جمع آوری اسامی میباشند!: دانشگاه تهران-یزد-اصفهان-گیلان -شهرکرد-علوم پزشکی های شهرکرد و علوم تحقیقات سنندج - و آزاد تنکابن-شهرکرد و.......
....
اینجانب تصمیم دارم از شما هم در این اقدام کمک گرفته و در نامه آماده شده نام تعدادی از شما هم که این اقدام را قبول دارین استفاده کنم!!! و همزمان با این نامه نامه پیگیری آزمون استخدامی را نیز تقدیم فراکسیون نماییم به این منظور.. کسانی که تمایل به این اقدام دارن میتوانند به آدرس من که در پیج آورده شده یا به آدرس جمع آوری اعتراضات به آزمون ارشد.:eterazarshad@yahoo.com اعلام حضور کنند ..
با تشکر و آرزوی موفقیت..

sayeomidvar

New member
راستی یچه ها یه خبر: یه دوستی داریم که 4 سال پیش ارشد ارگونومی قبول شد. می گفت زمان ما اول نتایج مجاز می اومد بعد دانشگاهها را انتخاب می کردیم بازم تنایج می اومد که کی کجا قبول شده. بعد می گفت بعد از شروع کلاسها اعلام کردند یه سوال حذف شده. همون سوال باعث شد یکی از بچه ها که مجاز شده بودند قبولیش مردود اعلام بشه و بره سربازی. یکی هم که رتبه 3 بود رتبش شد 11
حالا فرض کن الان با این کلید چه تغییراتی صورت می گیره

fateme67

New member
سلام به همه دوستان و واقعا به قول این قدیمیا گفتنی خدا قوت!!! آره واقعا تو این سیستم اداری نامفهوم که واسه یه درخواست باید همون صیغه کفش آهنی رو طی کرد!! واسه به ثمر رسیدن این کار هم ما به هر کور سوی امیدی که میشناسیم چنگ میزنیم!! و مطمعنا همه اینها در پیش برد هدف میتونه کمک کننده باشه!!
ما تصمیم داریم نامه ارسالی رو به پیوست یک درخواست بازنگری برای فراکسیون بهداشت ارسال کنیم وبا توجه به برنامه قبلی من در ارسال نامه ای اعتراضی به همین فراکسیون مبنی بر ایجاد فرصت اشتغال برای گروه زیست شناسی و علوم پایه پزشکی( که در فروم زیرhttp://olumpezeshki.ir/forum/thread2678.html برای مطالعه و اطلاع از این حرکت... قابل پیگیری است)

اینجانب تصمیم دارم از شما هم در این اقدام کمک گرفته و در نامه آماده شده نام تعدادی از شما هم که این اقدام را قبول دارین استفاده کنم!!! و همزمان با این نامه نامه پیگیری آزمون استخدامی را نیز تقدیم فراکسیون نماییم به این منظور.. کسانی که تمایل به این اقدام دارن میتوانند به آدرس من که در پیج آورده شده یا به آدرس جمع آوری اعتراضات به آزمون ارشد.:eterazarshad@yahoo.com اعلام حضور کنند ..
با تشکر و آرزوی موفقیت..
کیان جان اولا تشکر میکنم ازت به خاطر زحماتی که کشیدی بعد 1 سوال،برا اعلام حضور دقیقا چی باید بنویسیم تو متن ایمیل ارسالی؟؟اونجا که گفتی یا به ایمیل خودت بفرستیم یا جمع آوری اعتراضات!!!

kami

New member
سلام .ايميلي كه به دلاوريان خبرنگار 2030 زدم جواب اومده كه با گروه فرهنگي ٢٢١٦٤٧٦٣ تماس بگيريد .فكر كنم اگه چند نفر تماس بگيرند بد نباشه

jo-boy

New member
سلام .ايميلي كه به دلاوريان خبرنگار 2030 زدم جواب اومده كه با گروه فرهنگي ٢٢١٦٤٧٦٣ تماس بگيريد .فكر كنم اگه چند نفر تماس بگيرند بد نباشه

سلام دوست عزیز.شما تماس گرفتی؟ چی گفتن؟

sayeomidvar

New member
سلام دوست عزیز.شما تماس گرفتی؟ چی گفتن؟

بچه ها من زنگ زدم.:smiliess (14): گفت فردا صبح زنگ بزنید با خانم میرسیدی صحبت کنید. بچه ها این شماره عالی است. به اینجا زنگ یزنید با همه در ارتباطید. دستت درد نکنه jo:ad54ad:

najma

New member
امیدوارم میر سیدی یه ذره وجدان داشته باشه . بقیشون که امتحانشون رو پس دادن ....:smiliess (4):

sayeomidvar

New member
من زنگ زدم. گفتند باید تجمع داشته باشید تا مابیایم فیلم بگیریم. بچه ها سما که تهرانید نمیشه برید جلوی وزارت خونه بگید بیاند؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا