delshekaste
New member
سلام بچه ها همگی خسته نباشید مخصوصا شما jo-boyعزیز منم به اکثر لینکها فرستادم به نظرتون کی نتیجه میده در ضمن نماز روزهاتون هم قبول
دستتون درد نکنه
اما چرا واسه سوالات زبان اعتراض نکردین !!!؟؟؟؟/
یعنی واقعآ متن hiv اصلآ پاسخنامه اش مشکل نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها همگی خسته نباشید مخصوصا شما jo-boyعزیز منم به اکثر لینکها فرستادم به نظرتون کی نتیجه میده در ضمن نماز روزهاتون هم قبول
صفحه اول سایت علوم پزشکی هستش!!بچه ها نامه کجاست؟؟از کجا باید دانلودش کنیم؟؟
بچه ها نامه کجاست؟؟از کجا باید دانلودش کنیم؟؟
حداقل میشد نوشت که پاسخنامه سوالات زبان مجددآ بررسی شود نمیشد!!!!!!!!!!دوست عزیز در مورد زبان بسیار در این تاپیک بحث شد اما خود افرادی هم که به سوالات زبان معترض بودند متقاعد شدند که نفرستادن زبان بسیار به نفع است.
در ضمن امکان آن وجود داشت که با دیدن سوالات زبان ( به عنوان درسی عمومی) سوالات تخصصی سایر رشته ها هم نادیده گرفته بشه
حداقل میشد نوشت که پاسخنامه سوالات زبان مجددآ بررسی شود نمیشد!!!!!!!!!!دوست عزیز در مورد زبان بسیار در این تاپیک بحث شد اما خود افرادی هم که به سوالات زبان معترض بودند متقاعد شدند که نفرستادن زبان بسیار به نفع است.
در ضمن امکان آن وجود داشت که با دیدن سوالات زبان ( به عنوان درسی عمومی) سوالات تخصصی سایر رشته ها هم نادیده گرفته بشه
همگی خدا قوت.دستتون درد نکنه.من که کاری از دستم بر نیومد.امیدوارم شما موفق باشید.:rolleyessmileyanim::riz304:
من که نرسیدم ولی دستت درد نکنه حداقل اشاره کردی که فرصت محدود بود. تازه امروز منبع به دستم رسید.سایت دکتر طریقتم وقتی لازم داری باز نمیشه. این همه بچه هایی اینجا میان که رفرنس دارن واقا نمیدونم چی بگم که هیچ کدوم نیومدن کمک.من تا صبح بیدار بودم اخرم نرسیدم.1 دست که صدا نداره. از ماست که بر ماست
نجما منم به 2030فرستادم
حداقل میشد نوشت که پاسخنامه سوالات زبان مجددآ بررسی شود نمیشد!!!!!!!!!!
چرا باید بقییه درس ها نادیده گرفته شود این حرف ها چیه!!!!!!!!!!!
مگه فقط یه نفر سوالات تمام درس ها را بررسی میکنه که اگر زبان بود دیگه وقت نمیکنه به بقییه درس ها رسیدگی کنه!!
خواهش مي كنممرسی عزیزم .
:4d564ad6:
بچه ها جون لطفا همه بفرستید .