اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

delshekaste

New member
سلام بچه ها همگی خسته نباشید مخصوصا شما jo-boyعزیز منم به اکثر لینکها فرستادم به نظرتون کی نتیجه میده در ضمن نماز روزهاتون هم قبول

jo-boy

New member
دستتون درد نکنه
اما چرا واسه سوالات زبان اعتراض نکردین !!!؟؟؟؟/
یعنی واقعآ متن hiv اصلآ پاسخنامه اش مشکل نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز در مورد زبان بسیار در این تاپیک بحث شد اما خود افرادی هم که به سوالات زبان معترض بودند متقاعد شدند که نفرستادن زبان بسیار به نفع است.
در ضمن امکان آن وجود داشت که با دیدن سوالات زبان ( به عنوان درسی عمومی) سوالات تخصصی سایر رشته ها هم نادیده گرفته بشه

jo-boy

New member
سلام بچه ها همگی خسته نباشید مخصوصا شما jo-boyعزیز منم به اکثر لینکها فرستادم به نظرتون کی نتیجه میده در ضمن نماز روزهاتون هم قبول

ما کار اصلیمونو کردیم و توکلمون به خداست.روزه نماز شما و همگی هم مقبول
التماش دعا

TUMS

Well-known member
دوست عزیز در مورد زبان بسیار در این تاپیک بحث شد اما خود افرادی هم که به سوالات زبان معترض بودند متقاعد شدند که نفرستادن زبان بسیار به نفع است.
در ضمن امکان آن وجود داشت که با دیدن سوالات زبان ( به عنوان درسی عمومی) سوالات تخصصی سایر رشته ها هم نادیده گرفته بشه
حداقل میشد نوشت که پاسخنامه سوالات زبان مجددآ بررسی شود نمیشد!!!!!!!!!!
چرا باید بقییه درس ها نادیده گرفته شود این حرف ها چیه!!!!!!!!!!!
مگه فقط یه نفر سوالات تمام درس ها را بررسی میکنه که اگر زبان بود دیگه وقت نمیکنه به بقییه درس ها رسیدگی کنه!!

biotechnologist

New member
همگی خدا قوت.دستتون درد نکنه.من که کاری از دستم بر نیومد.امیدوارم شما موفق باشید.:rolleyessmileyanim::riz304:

TUMS

Well-known member
مگه فقط یه نفر سوالات تمام درس ها را بررسی میکنه که اگر زبان بود دیگه وقت نمیکنه به بقییه درس ها رسیدگی کنه!!

من که نرسیدم ولی دستت درد نکنه حداقل اشاره کردی که فرصت محدود بود. تازه امروز منبع به دستم رسید.سایت دکتر طریقتم وقتی لازم داری باز نمیشه. این همه بچه هایی اینجا میان که رفرنس دارن واقا نمیدونم چی بگم که هیچ کدوم نیومدن کمک.من تا صبح بیدار بودم اخرم نرسیدم.1 دست که صدا نداره. از ماست که بر ماست

najma

New member
بچه ها ما که تا حالا به خواست خداوند با همکاری همدیگه تلاش کردیم . بیاید دسته جمعی هم سر سفره ی افطار اولین روز ماه رمضان دعا کنیم . بیاید اولین دعامون این باشه که خدا امسال پشتیبان ما باشه و نذاره نتیجه زحمت هامون به هدر بره .

jo-boy

New member
من که نرسیدم ولی دستت درد نکنه حداقل اشاره کردی که فرصت محدود بود. تازه امروز منبع به دستم رسید.سایت دکتر طریقتم وقتی لازم داری باز نمیشه. این همه بچه هایی اینجا میان که رفرنس دارن واقا نمیدونم چی بگم که هیچ کدوم نیومدن کمک.من تا صبح بیدار بودم اخرم نرسیدم.1 دست که صدا نداره. از ماست که بر ماست

منم از نیومدن بچه ها متعجب شدم اما خداروشکر کار خوب پیش رفت.

jo-boy

New member

این "حداقل میشد نوشت" یعنی چی؟ شما میخواستی کجای نامه بنویسی/؟
در ضمن اگه براتون ممکنه برید صفحه های عقب تر و ببینید بچه ها چطوری رو زبان با هم بحث کردند اما هر کس از یه دید نگاه میکرد و طبیعی بود و درستم میگفتند.
منظور من این نبود یکی بررسی میکنه منظور این بود اونا ممکنه زبانو به عنوان سند بی علمی ما بگن و کل نامه زیر سوال بره.مام که نمیشد بگیم این سوال گزینه 2 درسته چون به نظرم توی متن این اومده چون
اگه دقت کرده باشید تمام سوالا و تمام رشته ها که اومدن رفرنس دادن حالا رفرنس زبان ما چیه؟ نظر سلیقه ایه بچه ها؟ یا گفته یه شخص خاص؟

jo-boy

New member
منم به تموم جاها که اینجا بود فرستادم و علاوه بر اون به چنتا از دوستامم گفتم که بفرستند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا