اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

najma

New member
منم روی سوال 7 الان داشتم فکر میکردم . جمله بندی گزینه ی 4 کاملا اشتباهه . چون فکر کنم منظورش ژن های کد کننده ی پروتئین هایی هستند که موتیف انگشت روی دارند .
تازه هممون میدونیم غیر انگشت روی ، hth و hlh و زیپ لوسین هم جزء ساختارهای موجود در عوامل رونویسی هستن .
حرفت درسته در رابطه با کنترل بیان توسز rna ها که اتفاقا کارا تر هستند اما من جایی ندیدم به این rna ها عامل رونویسی گفته بشه . اگر رفرنس خاصی مد نظرته بگو .
به هر حال با اینکه من خودم گزینه ی دال رو زدم ولی میدونم کاملا صحیح نیست .

آخرین ویرایش:

najma

New member
سیستم آنافاز لگ که منجر به ایجاد تریزومی 21 میشه در میوز 1مادر اتفاق میفته!!! این سیستم در بعضی از جنینهای مذکر به صورت دبل موزائیسم که دارای کروموزوم به صورتxx/xyهستند بروز پیدا میکنه .. یعنی چون یک سری کروموزومی هست نمیشه مثل مول هیداتیفرم اون رو کایمریسم حساب کرد ونه مثل تراتوم های تخمدانی از یک جنس منشا گرفته که اون رو کلا موزائیسم ناشی از میتوز مادری حساب کرد!!! چون اگه به تریزومی21 کتاب تامپسون هم یه سر بزنی متوجه میشی در مورد این سیستم از موزائیسم توضیح داده که منجر به تریزومی21 با اپرات خفیف تری میشه حتی توی تکست امری هم اینو خونده بودم!!!

یادت میاد کجای text امری بود ؟ اگه بگی عالیه .

jo-boy

New member
سلام من اومدم
دوستان تاخیر نامه اصلا به صلاح نیست چون حتی یک روز هم برای ما یک روزه با توجه به اینکه تصحیح اوراق شاید شروع بشه (یا شده باشه)
در مورد عزیزان دیگه که گفتن میان و نیومدن من تا آخرین لحخظه ممکن صبر میکنم که این حق ازشون گرفته نشه اما اگه نیان فقط به خودشون ضرر رسوندن
متن نامه هم به نظرم خوبه چون کار از درخواست گذشته و ما به مرحله عمل رسیدیم

kian

New member
rna کاتالیتیک به کلیه rna primer-rnai -mirna ,sirna , و کلیه سیستمهای rnaهای خارجی و یا داخلی سرگردان و معلق در سیتوپلاسم یا هسته گفته میشه که باعث عملهایی مانند برش اصلاح و کمک به سیستم های رونویسی و ترجمه میشن!!! دقیقا خاطرم نیست کجا خوندم اما در ترجمه باکتری ها یک سیستم rna به صورت همزمان ویرایش سریهایmrna رو انجام میده!!! از این بابت گفتم این گزینه اگه ژنها رو غیر کاتالیک حساب کنیم مطرح میشه اما صرفا منبع که ندارم و نیازی نیست اعتراض بزنیم!!

najma

New member
من تامسون رو نگاه کردم . ولی اینطور برداشت کردم که داون رو مثل امری دسته بندی کرده .
1- داون کامل ناشی از آنافاز لگ و یا نقص دوک میوزی که منجر به ایجاد گامت نولی زومی میشه
2- داون موزاییک : که دلیلش موزاییسم گنادی هست .
3- پارشال تریزومی

najma

New member
rna کاتالیتیک به کلیه rna primer-rnai -mirna ,sirna , و کلیه سیستمهای rnaهای خارجی و یا داخلی سرگردان و معلق در سیتوپلاسم یا هسته گفته میشه که باعث عملهایی مانند برش اصلاح و کمک به سیستم های رونویسی و ترجمه میشن!!! دقیقا خاطرم نیست کجا خوندم اما در ترجمه باکتری ها یک سیستم rna به صورت همزمان ویرایش سریهایmrna رو انجام میده!!! از این بابت گفتم این گزینه اگه ژنها رو غیر کاتالیک حساب کنیم مطرح میشه اما صرفا منبع که ندارم و نیازی نیست اعتراض بزنیم!!

خب چرا ؟ اگر بچه ها موافقن بزنیم که بهتره . من در رابطه با اشکال جمله بندی در گزینه ی 4 موافقم .

kian

New member
من باید برنم جایی اگه در مورد 2روز تاخیر ارسال نامه نمیشه کاری کرد تا همین حد هم سوالا ی خوب و منابع عالیی انتخاب کردین(البته من فقط در مورد ژن میگم) اگه قرار باشه به جایی برسیم با همینها هم باید مقدور باشه!!! اگه نه که فردا هم من سعی میکنم این 3مورد رو هم رفرنس بگیرم!! واستون بفرستم و هم اینکه با استادم هم که فراکسیون بهداشته مطرح کنم کمکمون کنه!!

najma

New member
به هر حال سوال 34 جزء موارد بسار تابلوست !
موزاییسم ساختاری معمولا راجع به بیماری های تک ژنی گفته میشه مثلا در نورو فیبروماتوز !
حالا میتوزی و میوزیش رو نمیدونم واقعا !

najma

New member
سلام جوی عزیز . بهتر نیست صبر کنیم ؟ استدلال ها کامل تر بشه .
کیان خیلی توی ژن نظراتش کمک کننده بود اگر دنبال منابع بره عالی میشه .

آخرین ویرایش:

kian

New member
najma جان همین که میگه موزائیسم گنادی ناشئات گرفته از تقسیمات میوزی قبل از الحاق گامتهاست!!! البته در مورد اصل سوال که ساختاری رو موزائیسم نمیگن ویا ما موزائیسمی که در میوز هم ایجاد شه بحث کنیم بهتره تا این سیستم موزائیسم تریزومی21 رو مطرح کنیم چون تو منابع ارشد بیش ازین در این مورد مطلبی پیدا نمیکنیم تا بهش استناد کنیم!!

jo-boy

New member
دوستان شما روی ژنتیک خیلی حساسین و این طبیعیه اما هدف ما منافع جمع بود و اینو خود شما هم قبول دارید
در مورد نگه داشتن نامه من اصلا صلاح نمیبینم چون هر چه روند کاری سریعتر پیش بره مام به هدفمون سریعتر میرسیم.
از اول هدف ما اثبات اشتباه بودن پاسخ نامه اونا بود که تا همینجاشم اینو ثابت کردیم و امیدی زیادی هم به اصلاح مجدد پاسخ نامه نداریم
اما اگر قضیه طوری پیش رود که در رشته های اعلامی ما حتی 1 سوال هم ما درست گفته باشیم مطمئن باشید که بقیه سوالارو میزارن کنار و دستور مجدد برای
اعلام کلید میکنن پس ما با 1 سوالم میتونیم به هدفمون برسیم چه رسد به چند سوال در هر رشته.

najma

New member
من میگم سوال 34 با این استدلال اضافه بشه :
کتاب ژنتیک پزشکی امری ، ویرایش 14 ، ترجمه ی دکتر محمد رضا نوری دلویی ، فصل 3 ، صفحه 89 ، ستون اول ، پاراگراف دوم ، سطر چهارم : موزاییم کروموزومی معمولا از عدم جدایی رخ داده در یک تقسیم میتوزی رویانی اولیه با ادامه یافتن بیش از یک دودمان سلولی ناشی میشود .
توضیح : با توجه به تعریف موجود در منبع ، موزاییسم کروموزومی از آنجا که از عدم جدایی کروموزوم ها منشا میگیرد قطعا تعدادی است و نه ساختاری . ضمن اینکه مبرهن است واژه ی موزاییسم سوماتیکی به مواردی از بیماری های تک ژنی اصلاق میشود مانند نوروفیبروماتوز ، اینکانتیننتیا پیگمنتی و مواردی از زالی چشمی جلدی تیروزیناز مثبت .
نتیجه گیری : پاسخ اعلام شده اشتباه است .

آخرین ویرایش:

najma

New member
اگر وقت نیست همین استدلال برای رد سوال 34 به نظرم کافیه .

najma

New member
دوستان شما روی ژنتیک خیلی حساسین و این طبیعیه اما هدف ما منافع جمع بود و اینو خود شما هم قبول دارید
در مورد نگه داشتن نامه من اصلا صلاح نمیبینم چون هر چه روند کاری سریعتر پیش بره مام به هدفمون سریعتر میرسیم.
از اول هدف ما اثبات اشتباه بودن پاسخ نامه اونا بود که تا همینجاشم اینو ثابت کردیم و امیدی زیادی هم به اصلاح مجدد پاسخ نامه نداریم
اما اگر قضیه طوری پیش رود که در رشته های اعلامی ما حتی 1 سوال هم ما درست گفته باشیم مطمئن باشید که بقیه سوالارو میزارن کنار و دستور مجدد برای
اعلام کلید میکنن پس ما با 1 سوالم میتونیم به هدفمون برسیم چه رسد به چند سوال در هر رشته.

جوی عزیز درست میگید . پس لطفا این درخواست بررسی به اعتراضات مجدد از طریق اینترنت رو به نامه اضافه کنید تا این امکان ایجاد بشه بچه های رشته هایی که نیومدن هم بتونن مجددا اعتراض کنن .
در رابطه با ژن هم لطفا اجازه بده ما این 2 سوال باقی مانده رو همین امشب جمعش کنیم . آخه واقعا خیلی ناجورن ....

fateme67

New member
بله دقیقا، ds-rna توسط دایسر به قطعات si-rna بریده میشه . من فکر کردم بحثتون روی تعداده .
اگر بچه ها مواقق باشن این سوال هم قابل بررسیه .
به نظر من اگه قراره نامه ای فرستاده بشه بهتره زود فرستاده شه 4مرداد قراره جواب شاهد بیاد بچه ها تاهمین الانم دیر شده بخدا ما اگه بخوایم همینطوری جلو بریم سوال زیاده که اعتراض کنیم و تا اعلام نتایج هی سوال غلط درمیاریم تا همین الانم پاسخنامه ها بررسی شدن پس بیایید دست در دست هم دهیم به مهر و همون اعتراضمونو فردا بفرستیم اگه دیر بشه دیگه منتظر نتیجه ش نمونیم بهتره.

najma

New member
سوال 7 و 3 هم بیشتر اشکال جمله بندی دارن . اگه موافقید از توی رفرنس بذارم . ولی اگر راجع به 3 هم بشه کاری کردعمرا زیر بار 7 نمیرن .

jo-boy

New member
بچه های دیگه اگه دوست داشتن میومدن ما دیگه نمیتونیم التماس کنیم که همونطور که برای رفتن به تاپیکای آبکی علاقه مندند شاید به سرنوشتشون علاقه مند نیستم و ما
مسئولش نیستیم.
بازم میگم هر سوال از هر رشته ای (فقط خواهشا منصفانه چون دیدن 1 سوال بی مدرک و غلط از جانب ما کاررو خراب میکنه) فقط تا نزدیکای سحر وقت دارن.
در ضمن مته به خشخاش نزارین بخدا تو هماتو من میتونستم به جای 5 تا حدوده 9 تا بیارم اما فقط اونا که تابلو بودن آوردم(دیگه از غلطای ریز بگذرید)
کنکور امسال شاهکار بود و میشه تا قیامت ازش ایراد گرفت اما ما میخوایم بهشون یه چشمه نشون بدیم.

fateme67

New member
سوال 7 و 3 هم بیشتر اشکال جمله بندی دارن . اگه موافقید از توی رفرنس بذارم . ولی اگر راجع به 3 هم بشه کاری کردعمرا زیر بار 7 نمیرن .
درمورد سوال 3 صفحه 1065از جلد دوم کتاب هزاره ستون اول پاراگراف سوم سطر دوم رو اگه نگاه کنین نوشته آنزیم dicer مولکول دو رشته ای دراز siRNA را به قطعات 20تا25 جفت بازی تبدیل میکند که عین گزینه 2 سوال 3 است بچه ها لطفا بی خیال شین دیگه.

najma

New member
درمورد سوال 3 صفحه 1065از جلد دوم کتاب هزاره ستون اول پاراگراف سوم سطر دوم رو اگه نگاه کنین نوشته آنزیم dicer مولکول دو رشته ای دراز siRNA را به قطعات 20تا25 جفت بازی تبدیل میکند که عین گزینه 2 سوال 3 است بچه ها لطفا بی خیال شین دیگه.

اگر بشه از 3 و 7 به دلیا تناقض در رفرانس ها اغماض کرد از 34 نمیشه گذشت چون دقیقا برخلاف متن امریه ! این رو بذاریم خواهشا چون بسیار تابلوئه .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا