سلام دوستان راستش اینجا جای من نیست اومدم ازتون چند تا سوال کنم من امسال کنکور کارشناسی سراسری آزاد دادم سراسری که هیچ چی تو آزاد پزشکی فکر می کردم علوم آزمایشگاهی رو 100٪*قبولم دیدم که بعید می دونم با این وضع قبول شم ولی میکروبیولوزی رو اطمینان دارم که قبولم تو آزمون غیر پزشکی شما دوستان که اغلب این رشته رو خوندید خواستم ازتون بپرسم آیا واقعا این رشته ارزش این رو داره که 4 سال آدم بره وقتشو تو دانشگاه بگذرونه یا اگه از همین الان برا علوم آزمایشگاهی سال بعد استارت بزنم بهتره واقها ممنون میشم از لطفتون اگه منو راهنمایی
بچه ها یه سوال داشتم:
به نظرتون ارشد میکروبیولوژی (از لحاظ ارزش مدرک، ادامه تحصیل، تدریس، استخدام) از ارشد سم و انگل و قارچ ،سطحش پایینتره یا نه؟
با سلام به دوستان عزیزم...
واقعا" ممنون از راهنمایی هاتون...
خودم وقتی پستای قبلمو خوندم ، با خودم گفتم الان دوستای گلم فک میکنن که چقد سر درگمم....
خداییش آره هستم...
واسه اکثر رشته های بهداشت که میتونیم واسه ارشد شرکت کنیم، حد اقل یه رفررنسشو کامل خوندم ...(به اضافه زبان کنکور)
خداییش از همه ی درسا خوشم میاد (بجز هماتو که خیلی مجذوبش نمیشم) ،امروز میگم میکروب عالیه ، فرداش میگم عاشق ایمنیم ، پس فردا انگل ، قارچ ، بیوتک...
همین باعث سردرگمی و البته وسواسم شده...
از اول مهر هم طرحم شروع میشه...
حالا به وسواس و سر درگمیم ، کمبود زمان هم اضافه میشه...
برای همین میخواستم بدونم اگه واسه میکروبیولوژی آزاد قبول شدم ، برم و خودمو از این بلاتکلیفی خلاص کنم یا نه...؟
سلام دوستان راستش اینجا جای من نیست اومدم ازتون چند تا سوال کنم من امسال کنکور کارشناسی سراسری آزاد دادم سراسری که هیچ چی تو آزاد پزشکی فکر می کردم علوم آزمایشگاهی رو 100٪*قبولم دیدم که بعید می دونم با این وضع قبول شم ولی میکروبیولوزی رو اطمینان دارم که قبولم تو آزمون غیر پزشکی شما دوستان که اغلب این رشته رو خوندید خواستم ازتون بپرسم آیا واقعا این رشته ارزش این رو داره که 4 سال آدم بره وقتشو تو دانشگاه بگذرونه یا اگه از همین الان برا علوم آزمایشگاهی سال بعد استارت بزنم بهتره واقها ممنون میشم از لطفتون اگه منو راهنمایی
سلام
شما اگه در توانت هست سعی کن یه سال دیگه پشت کنکور بمونی تا بتونی یه رشته بهتر قبول شی.
زود رسیدن ملاک نیست. درست رسیدن مهمه.
rbcرشته بهتر؟!یعنی میکروبیولوژی رشته بهتری نیست؟!!شاید منظورت تعداد بازار کار بوده؟؟؟:33:
ماندانای عزیز..
میکروبیولوژی رشته ی خوبیه ولی با توجه به شرایط موجود باید واقع بین بود.
به نظر من برای پسرها آینده کاری و مالی رشته در اولویت قرار داره.
شما خودت هم میگی _و البته همه هم اینو میدونن_ که رشته های پایه آینده ی درست و حسابی ندارن. حالا چرا باید یه نفر 4 سال از عمرش رو به پای این رشته بذاره؟
کمی واقع بین باشید. شاید برای خانم ها رشته ی خوبی باشه که برن دانشگاه و یه مدرک بگیرن ولی برای آقایون که حتما باید شاغل بشن، خوب نیست. هرچند که برای خانم ها هم لازمه شغلی برای خودشون داشته باشن.
البته برای آقایونی که شغل آزاد دارند و نمیخوان از مدرک تحصیلیشون پول در بیارن وضع فرق میکنه. اگه هدف فقط مدرک گرفتن باشه، میتونن یه رشته که مطمئن هستند تو دانشگاه سراسری قبول می شن رو انتخاب کنن تا پول دانشگاه آزاد هم ندن.
به نظر من آینده مالی یه رشته انقد مهم هست که قسمت های دیگه مثل علاقه رو تحت الشعاع قرار بده.