آگه بهت بگن 24 ساعت دیگه بیشتر زنده نیستی، جه کارایی دوست داری انجام بدی؟؟؟

حسان

Well-known member
بچه ها خیلی سخته ها........ فکر این رو هم بکنین که شاید یه ساعت دیگه هم نباشیم....:wacsmiley:
خیلی سخته نمیدونم چی بگم... بهش فکر کردم اشک تو چشمام جمع شد... چه کاری الویت داره واقعا؟؟ استغفار... و توبه که نیاز به تجدید نداشته باشه..

marzi ba

Well-known member
اگه به من بگن 24ساعت وقت داری گریه م میگیره
از همه کسایی که دم دستم هستن حلالیت میخوام
توبه میکنم میکنم به خاطر گناهایی که کردم
میرم پیش کسایی که خیلی دوسشون دارم
گریه میکنم
پس چرا ما آدما وقتی که از یه لحظه بعد خبر نداریم یه کارایی میکنیم که بعدا پشیمون از کارایی که کردیم و کاسه چه کنم چه کنم دستمون میگیریم
اینم بگم فقط لحظه ای اون کاری که درسته انجام میدیم باز میشیم همون آدم سابق همه قول و قرارایی رو که گذاشته بودیم و فراموش میکنیم
وای از دست ما وای بر ما

marzi ba

Well-known member
از این که قراره همه کسایی که دوسشون دارم نبینم دیونه میشم وصیت میکنم منو دیرتر خاک کنن تا زود شب بشه

kasraa

New member
دنبال مراسم کفن و دفن میرم ترتیب کار ها رو میدم باز مانده ها اذیت نشن :auizz3ffy9vla57584x

sara77

New member
هیچی نقشه میکشم ببینم این عزراییل چظور میشه سوپریز کرد اخه قیافش دیدینی اون موقع
خخخخخخخخخخخخخخخ

kaveh1316

New member
هیچی نقشه میکشم ببینم این عزراییل چظور میشه سوپریز کرد اخه قیافش دیدینی اون موقع
خخخخخخخخخخخخخخخ
این دقیقا نظر عزراییل هم هست چون ما ادما وقتی چیزایی رو که دوست داریم میخوان ازمون بگیرن قیافمون دیدنیه!!!

kaveh1316

New member
راستی یادم رفته بود بگم
اگه بشه میخوام قسمت آخر سریال جنگجویان کوهستانم ببینم!!!!!!!!!!!!!!

asal 92

New member
راستی یادم رفته بود بگم
اگه بشه میخوام قسمت آخر سریال جنگجویان کوهستانم ببینم!!!!!!!!!!!!!!
(کاوه تو میری قعر جهنم یاهاهاها ...
چون تو به یه نفر به اسم عسل 2000تومن مقروضی ....
شاید تو یادت بره ولی خدا هیچی یادش نمیره یاهاهاها ....)
سخنان فرشته مرگ هنگام بردن کاوه

kaveh1316

New member
برو برو ...............
تو خودت خیلی چیزا به خیلی کسا مقروضی!!!!!!!!!
اول یه فکری به حال خودت بکن

سخنان کاوه به فرشته مرگ
ایضا به بعضیااااااااااااااااااااااااا

kaveh1316

New member
(کاوه تو میری قعر جهنم یاهاهاها ...
چون تو به یه نفر به اسم عسل 2000تومن مقروضی ....
شاید تو یادت بره ولی خدا هیچی یادش نمیره یاهاهاها ....)
سخنان فرشته مرگ هنگام بردن کاوه
یا شماره حساب بده یا میام........................

asal 92

New member
:21:
برو برو ...............
تو خودت خیلی چیزا به خیلی کسا مقروضی!!!!!!!!!
اول یه فکری به حال خودت بکن

سخنان کاوه به فرشته مرگ
ایضا به بعضیااااااااااااااااااااااااا
ببخشید ؟؟؟؟؟ما به کی مقروضیم ؟؟؟؟؟

asal 92

New member
یا شماره حساب بده یا میام........................
عاغااااااا اصلن نخاستیم
ازخیرش گذشتم حلالت باشه ...
.
.
جناب فرشته مرگ لطفا ایشونو به سمت درب بهشت راهنمایی کنید ویه tvهم بدید بهش سریالاشو نیگا کنههههه !!!!!!!!!

Maryam.A

Well-known member
من تو تاپیک قبلی گفتم جشن می گیرم و خوش میگذرونم
اما تو این 5روزه که حسابی مریض بودم
نظرم عوض شد
استغفار+درکنار خانواده بودن بخصوص مامانم

امیدوارم لحظه مرگ با درد و رنج همراه نباشه
و اون دنیا جای خوبی داشته باشیم

obstetrician88

New member
با سلام
موضوعیه که همیشه بهش فکر کردم و همیشه جلوی چشممه روزی که به خاک سپرده میشم..جدی میگم...
من دوست داشتم و دارم و خواهم داشت که همیشه دنیا مردم دنیا بهم خوبی کنن و محبت و قلب پاک و همدیگرو دوست بدارند و دوست داشتنو بهم فقط نشون ندهند بلکه همیشه بهم بگن..روزی برسه که غرورها همه از بین رفته باشه و تا دنیا و عمر باقیست آنقدر محبت و خوبی کنیم که وقتی نیستیم دیگران به نیکی از ما یاد کنند و واقعا همه بگن خدا رحمتش کند و بهشت بهرش باشه...
سعی کردم واقعا در هر مقطعی هستم خوبی را به حتی کسانی که بلد هم نیستند یاد دهم..محبت گذشت فداکاری..انسانیت..
ولی در هر مقطعی که بودم شاید خیلی ها مثلا میگم گذشت از کار اشتباهشونو از طرف من...این میدیدند که هربلایی خواستن سره من آوردندو من هیچی نفهمیدم یا من کم آوردم..میخاهم اینو بگم دیده خیلی ها هنوز همینه یعنی خیلی ها هن.وز معنیه هیچ چیزیو نمیفهمند..متاسفانه
و واقعا دلم میخواهد روزی که بفهمم داره مرگم فرا میرسه به این آرزوم رسیده باشم و توانسته باشم انسان باشم و نیکی و خوبی را ترویج بدهم..میدانم به تنهایی نمیشه دنیا را تغییر داد.....ولی دوست دارم که انجام بدم هرچند در این راه عذابای زیادی تحمل کردم.....

دوست دارم از خانوادم خداحافظی کنم....جدی میگم..از برادرارجمندم خواهرم پدر مادرم دستشونو ببوسم...همشون.....و بخاطر بودنشان در کنارم قدردانی کنم...................دوست دارم قبل از بستن چشمام خودم برای خودم حمد و قل هوالله بخانم و بعد چشمامو ببندم و از خدا بخاطر انسانیتی که تو زندگی بهم داد تشکر کنم...............................من خدا را با دلم قبول دارم..................................

دوست دارم از خیلی ها تشکر کنم.............
دوست دارم ازدواج نکرده باشم تا نخاهم یه همسفر یا زندگی را ترک کنم......................این هم جدی میگم دوست دارم مجرد باشم و بمیرم چون خیلی ها را میبینم که پدر مادر از دست داده اند یا یتیم شده اند...چقدر دورانه سختی است..........................................واقعا

یادمه وقتی کنکور دولتی 4 سال پیش قبول نشدم اینقدر دوران مرگباری برام شده بود که بارها میگفتم خدایا منو بکش ...اگر میخاهی مصلحتی دانشگاه آزاد را نشانم دهی یا زود نشان بده یا اگر دانشگاه آزاد رفتم و مصلحتش را نشان دادی میدانم روز خوشبختیم من را از دنیا میبری یعنی روزی که قراره خوشبختی را نشان بدهی...پس همین الان که ناراحتم منو ببر...نمیخاهم زنده باشم....و الان 4 سال گذشته...هنوزم خدا زیاد داره امتحانم میکنه و زیاد امتحان پس میدم ولی...با این وجود دوست دارم با کمترین عذابی برای دیگران بخصوص خانوادم از دنیا برم...و با توشه ای پر...........

دوست ندارم و نداشتم خیلی چیزها مثل همین مشروب این چیزها که گفته شد امتحان کنم هرچند در اطراف زیاد کسایی کنارم بودن که امتحان میکردن ولی گاهی حتی نخاستم سراغ این چیزها برم...بهانه کسایی که طرفش میرن اکثرا پرسیدم میگن اینه که..تو فکر میکنی خیلی مهمی و با شهرتی و با شخصیتی؟میگفتن 4 تا آدم با شخصیت میشینن مشروب میخورن....پس امیدوارم موفق باشن.......................

دوست دارم به آرزوم رسیده باشم و به چشم ببینم به خیلی ها دارم کمک میکنم و بعد بمکیرم

امیدوارم روزی برسه که همه ما بتوانیم در کنار هم شکیبا باشیم
به این ایمان داشته باشیم که:
":آدمها اگر بدانند با هم بودنشان محدود است محبتشان به هم نامحدود میشود"
با احترام
محبوبه
obstetrician88

بالا