am-ml
New member
آناناس
من در مورد آناناس دو تا اشتباه میکردم.
یکی این که به خاطر ظاهر خشنش فکر میکردم پوستش باید یه چیزی باشه در حد پوست نارگیل.
دیگه این که اگه یادتون باشه دهه هفتاد یه سری کمپوت آناناس تایلندی وارد شد توی قوطیهای قرمز رنگ … مثل همه کمپوتها مزه شکر میداد. سر خاطرهی اون کمپوتها فکر میکردم کسی که آناناس نخورده چیزی از دست نداده.
تازگی اما فهمیدم که اولا پوست کندش همچین کار شاقی هم نیست و ثانیا یه مزهی ترش و شیرین بینظیری داره که هیچ میوهی دیگهای نداره.
برای پوست کندنش اول اون برگهای بالا رو با دست جدا کنید.
بعد سرش رو با چاقو جدا کنید
بعد تهش رو.
من در مورد آناناس دو تا اشتباه میکردم.
یکی این که به خاطر ظاهر خشنش فکر میکردم پوستش باید یه چیزی باشه در حد پوست نارگیل.
دیگه این که اگه یادتون باشه دهه هفتاد یه سری کمپوت آناناس تایلندی وارد شد توی قوطیهای قرمز رنگ … مثل همه کمپوتها مزه شکر میداد. سر خاطرهی اون کمپوتها فکر میکردم کسی که آناناس نخورده چیزی از دست نداده.
تازگی اما فهمیدم که اولا پوست کندش همچین کار شاقی هم نیست و ثانیا یه مزهی ترش و شیرین بینظیری داره که هیچ میوهی دیگهای نداره.
برای پوست کندنش اول اون برگهای بالا رو با دست جدا کنید.
بعد سرش رو با چاقو جدا کنید
بعد تهش رو.