آمادگی برای کنکور ارشد مهندسی پزشکی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bioelectric

Active member
ممنون از راهنماییتون. اما با این تفاسیر به نظر شما اساتید و گروه های مهندسی پزشکی وزارت علوم قوی تر هستند یا بهداشت؟ از نظر امکانات و... چطور؟

خواهش می کنم. بستگی به دانشگاهش داره و زمینه ای که میخاید کار کنید، ولی خب اگه بخایم ارزیابی کنیم بعد از 2-3تا دانشگاه وزارت علومی تاپ کشور، میشه دانشگاه علوم پزشکی تهران را قرار داد. در مورد امکانات وزارت بهداشت نگران نباشید، حداقل توی چندتا دانشگاهش که من دیدم، امکانات مناسب هست

shadi92

New member
سلاااااام, کیا امروز کنکور دادن؟؟؟؟ چطور بووود؟؟؟؟ بنظر من سیگنالش بد نبود! ولی من ک نخونده بودم امیدی ندارم :-(

پیچک

New member
درود

یه سوال دارم ...ربطی به کنکور نداره ولی خوب چون پیج مدیر بسته بود اینجا مینویسم

از اونجایی که وزارت بهداشت تو مقطع ارشد مهندسی پزشکی رو برای گرایش بیومکانیک نداره ... پیشنهادتون تغییر گرایش و ورود به وزارت بهداشته یا ادامه دادن گرایش بیومکانیک برای ارشد علوم..

ممنون میشم راهنمایی کنید...

آخرین ویرایش:

bioelectric

Active member
درود

یه سوال دارم ...ربطی به کنکور نداره ولی خوب چون پیج مدیر بسته بود اینجا مینویسم

از اونجایی که وزارت بهداشت تو مقطع ارشد مهندسی پزشکی رو برای گرایش بیومکانیک نداره ... پیشنهادتون تغییر گرایش و ورود به وزارت بهداشته یا ادامه دادن گرایش بیومکانیک برای ارشد علوم..

ممنون میشم راهنمایی کنید...

شما تو کنکور مهندسی پزشکی بیوالکتریک باید درسهای ریاضی (که بیشتر ریاضی مهندسیه)، فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی ، سیگنال ، مدار و الکترونیک ، آناتومی و فیزیولوژی به اضافه درس زبان عمومی را امتحان بدید.پس اگه فک می کنید که می تونید از پس این درسها بربیاید، این رشته و این تغییر گرایش را بهتون پیشنهاد می کنم و فکر می کنم با توجه به پیش زمینه بیومکانیکی که دارید بتونید در آینده وضعیت مناسب و خاصی پیدا کنید

boogfh

New member
بچه ها سوالای کنکورهای گذشته چه وزارت علوم چه وزارت بهداشت رو از کجا میگیرین؟کتابش هست یا دانلود میکنید؟

shadi92

New member
بچه ها سوالای کنکورهای گذشته چه وزارت علوم چه وزارت بهداشت رو از کجا میگیرین؟کتابش هست یا دانلود میکنید؟

سلام
واسه وزارت علوم مدرسان کتاب چاپ کرده, خود سازمان سنجش هم کتاب داره
اما واسه وزارت بهداشت باید دانلود کنی

mw.ashel

New member
95812449126861216539.jpg

bme eng

New member
دوستان سلام
یه سوال داشتم
امسال یه قانون جدید گذاشتند که بر اساس اون هرکس میتونه توی دو رشته به طور همزمان شرکت کنه و بر اساس نمره ای که گرفته توی اون دو رشته انتخاب دانشگاه کنه.

حالا من یه سوال دارم . میخوام ببینم اون چیزی که من از این قانون برداشت کردم درسته یا نه؟

ببینید مثلا اگه یکی رشته اصلیش فیزیک پزشکی باشه و رشته دومش رو مهندسی پزشکی زده باشه ! خب این شخص به راحتی میتونه به جای بچه های مهندسی پزشکی قبول بشه. میدونید چرا؟ چون سوالات رشته فیزیک پزشکی بیشتر از رشته مهندسی پزشکی جنبه حفظی داره و توی همون مدت زمان یکسان کنکور میشه درصدهای بیشتری رو توی فیزیک پزشکی زد. با این حساب اون ها به راحتی میانگین درصدهای بیشتری میزنند و رتبه بالاتری رو میارند و به راحتی به جای ما که مهندسی پزشکی هستیم قبول میشم.
مثلا رتبه 7 سال 91 نمره کلش شده 170. درصورتی که حتی رتبه 1 مهندسی پزشکی هم به 160 نمیرسه چه برسه به 170.

اگه این قانون اینطوری عمل کنه ...............
امیدوارم اینطور نباشه. خدا کنه اینطوری نباشه .

bioelectric

Active member
:shocked:
نه اینطوری نیست. الان هر کسی میتونه دوتا رشته امتحان بده و نه این که فقط تو دوتا رشته انتخاب رشته کنه. و هر کسی توی آزمون با همرشته ای های خودش مقایسه میشه، داوطلبان مهندسی پزشکی با خودشان مقایسه میشن و داوطلبهای فیزیک پزشکی هم با خودشان

mbio711

New member
سلام دوستان برای فیزیولوژی و آناتومی منبعی خوب سراغ دارین؟! کسیو دارین این کنکور قبلا داده باشه؟!

mbio711

New member
سلام دوستان برای فیزیولوژی و آناتومی منبعی خوب سراغ دارین؟! کسیو دارین این کنکور قبلا داده باشه؟!

forough68

New member
salam bacheha man taze ba in sayt ashna shodamman khodamo vase vezarat olom amade kardam vali eftezah dadam.hala akharin forsatam vezarat behdashte..ta hala tajrobe konkore vezarat ro nadashtam .nemidonam ro che darsaei sarmaye gozari konam .karshenasim mohandesi pezeshki bode.mishe rahnamaeiim konid?

paidar

New member
سلام بچه های گل
من رشته برق الکترونیک هستم هیچی از رشته مهندسی پزشکی نمی دونم این جور هم کی شواهد نشون می ده امسال خیلی قبولی سخت تر شده نبود ماشین حساب وآوردن حداقل 30 درصد نمره کل . من برا مهندسی بیمارستان خیز برداشتم اما ظاهرا امسال نمی گیره انفورماتیک هم بیشتر به رشته های کامپیوتر می خوره این رشته با برق اشتراکات زیادی داره لطفا راهنمایی کنید منابع شو از کجا میشه گیر اورد آیا تو سه ماه میشه برا کنکورش آماده شد به نظر شما روزی چند ساعت باید وقت گذاشت با توجه به اینکه من 2 سال هیج درسی برا کنکور نخوندم همه از ذهنم پاک شدهرو چه درس هایی تمرکز کنیم بهتره با تشکر :heart::heart:
(181:smilies-azardl (181

obscure

New member
سلام
من هم قصد شرکت در این آزمون رو دارم.
توی درسای مربوط به برق هیچ مشکلی ندارم و انشالله میخونمشون چون رشتم بوده
ولیییییییییییییی برای دروس آناتومی. فیزیولوژی. فیزیک پزشکی. مقدمه بسیار گیج میباشم.
برای فیزیو کتاب گایتون رو گرفتم:او
آناتومی همون فیزیو هست؟؟؟:(
فیزیک پزشکی هم یه کتاب دستمه که مال عهد دقیانوسه اما خوب اصلا نمیدونم سرفصل ها چی هست؟ که بخوام تطابق بدم. کاش تاپیک بچه های قدیمی رو نمیبستن لااقل سوال میپیرسیدیم. هیش کی هیچی نمیدونه انگاااااااااااااار.

bioelectric

Active member
سلام به همه دوستانی که تازه به جمع داوطلبان مهندسی پزشکی اضافه شدند
دوستان نگران نباشید، هر سوالی داشتید همین جا بپرسید و یا نهایتا پیام خصوصی بفرستید تا راهنمایی تون کنم:rose:

bioelectric

Active member
درس فیزیولوژی و آناتومی دوتا درس کاملا مجزاست ،و از هر کدومش توی آزمون فقط 5 تا سوال میاد که اونم به نظر من با توجه به این که تا کنکور فرصت زیادی نیست و حجم این کتابهاهم زیاده لزومی نداره الان روش وقت بذارید ولی اگه فکر می کنید که میتونید و فرصت دارید میتونید برای درس فیزیولوژی کتاب خلاصه فیزیولوژی گایتون را بخونید و برای درس آنانومی هم کتاب آناتومی دکتر حکمت یا دکتر رستمی را تهیه کنید که البته حجمش زیاده

bioelectric

Active member
در مورد رفرنس های این آزمون من فکر میکنم این رفرنسها الان مناسب باشه
درس ریاضیات مهندسی ؛ کتاب ریاضی مهندسی مومن زاده و کتاب ریاضی مهندسی محمود کریمی + کتاب معادلات دیفرانسیل که اونم کتاب محمود کریمی مناسب و کامله
درس سیگنال؛ کتاب سیگنال مومن زاده و بخشی و یا کتاب سیگنال آقای تقدسی
درس مدار؛ کتاب مدار کارو زرگر
درس الکترونیک؛ کتاب الکترونیک اسلام پناه
در مورد درس فیزیک ومهندسی پزشکی رفرنسهای اعلام شده از طرف وزارت بهداشت بهترین رفرنس محسوب میشه، یعنی:
درس فیزیک پزشکی ؛ کتاب فیزیک پزشکی جان کامرون ترجمه عباس تکاور و کتاب فیزیک پزشکی نویسنده عباس تکاور
درس مقدمه؛ کتاب مقدمه ای بر مهندسی پزشکی زیستی (2 جلد) نویسنده جلد اول: دکتر فیروز آبادی و صانعی و نویسنده جلد دوم: دکتر طباطبایی و صانعی

forough68

New member
این کتابهایی که واسه فیزیک پزشکی و مقدمه معرفی کردین فرصت میکنیم بخونیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا