دیروز سوار یه سیستم صوتی شدم ، روش پراید نصب کرده بود !! :D . عكس من تو ايتاليا خلاقيت با سنگ
maxin Well-known member 2014-04-17 #21 دیروز سوار یه سیستم صوتی شدم ، روش پراید نصب کرده بود !! . عكس من تو ايتاليا خلاقيت با سنگ
maxin Well-known member 2014-04-18 #22 شما یادتون نمیاد ما دهه شصتی ها که اون اوایل اومدیم فیسبوک ، فیسبوک این شکلی بود سیاه سفید . . . به زودی... کتاب فارسی دهه نودی ها . . . آدم واسه مخاطب خاصش لوس نشه واسه کی بشه
شما یادتون نمیاد ما دهه شصتی ها که اون اوایل اومدیم فیسبوک ، فیسبوک این شکلی بود سیاه سفید . . . به زودی... کتاب فارسی دهه نودی ها . . . آدم واسه مخاطب خاصش لوس نشه واسه کی بشه
maxin Well-known member 2014-04-20 #26 شانس نداریم دیگه :| تورو قران دانشمندان یه فکری به حال این معذل بکنین ) بد دردیه ! ابتکار با پوست پرتقال ! ینی دلم غش میره وقتی به این عکس نگا میکنم ^-^
شانس نداریم دیگه :| تورو قران دانشمندان یه فکری به حال این معذل بکنین ) بد دردیه ! ابتکار با پوست پرتقال ! ینی دلم غش میره وقتی به این عکس نگا میکنم ^-^
maxin Well-known member 2014-04-20 #27 آبی ترین ماهی ! امروز پوستتون کندست ! بایدحسابی لایک کنید ! به منه علیل کمک کنین ! زن ، فک نکن من تنبلم فقط انگیزه ای برای هیچ کاری ندارم :|
آبی ترین ماهی ! امروز پوستتون کندست ! بایدحسابی لایک کنید ! به منه علیل کمک کنین ! زن ، فک نکن من تنبلم فقط انگیزه ای برای هیچ کاری ندارم :|
maxin Well-known member 2014-04-20 #28 شکار صحنه ! میدونین تو ادبیات زرافه ها ”این وجود نداره” ! چون از اون ارتفاع چیزی رو از نردیک نمیبینن ! ) “این” میشه “اون” وایی مامان بیخیال شو ! دوستام دارن نیگا میکنن ! داداش خیلی دلم برات تنگ میشه .. ! نامه بنویس … به پدرسگ و مادرسگت سلام برسون !
شکار صحنه ! میدونین تو ادبیات زرافه ها ”این وجود نداره” ! چون از اون ارتفاع چیزی رو از نردیک نمیبینن ! ) “این” میشه “اون” وایی مامان بیخیال شو ! دوستام دارن نیگا میکنن ! داداش خیلی دلم برات تنگ میشه .. ! نامه بنویس … به پدرسگ و مادرسگت سلام برسون !
maxin Well-known member 2014-04-20 #29 نوکیا از اینجا شروع به کار کرده ، بعد کم کم پیشرفت کرده ) من نمیفهمم اینجا چه خبره ! بابا بزرگم کشاورزه ! بهش گفتم سر زمین حوصلت سر نمیره ؟ آهنگ گوش بده اونم فلششو داد براش آهنگ بریزم ) جرات داری دست بزن بهم اشکتو در میارم !
نوکیا از اینجا شروع به کار کرده ، بعد کم کم پیشرفت کرده ) من نمیفهمم اینجا چه خبره ! بابا بزرگم کشاورزه ! بهش گفتم سر زمین حوصلت سر نمیره ؟ آهنگ گوش بده اونم فلششو داد براش آهنگ بریزم ) جرات داری دست بزن بهم اشکتو در میارم !
maxin Well-known member 2014-04-20 #30 آقا این عکس حکایتش اینه که من داشتم میرفتم یه سفر خارجی بعدش توراه دیدم گوشیم نیست …. خلاصه برگشتم! اینم سندش ! چقد راحت بودااا ! دوستی خاله ابره ! دوست عزیز ، جهت اطلاع … آب قطه !
آقا این عکس حکایتش اینه که من داشتم میرفتم یه سفر خارجی بعدش توراه دیدم گوشیم نیست …. خلاصه برگشتم! اینم سندش ! چقد راحت بودااا ! دوستی خاله ابره ! دوست عزیز ، جهت اطلاع … آب قطه !
maxin Well-known member 2014-04-20 #31 باید خودمو به المپیک حیوانات برسونم ! از صب اعصاب نذاشته برام بیشور ! زنم طلاق میخواد ینی کسی میفهمه !؟
باید خودمو به المپیک حیوانات برسونم ! از صب اعصاب نذاشته برام بیشور ! زنم طلاق میخواد ینی کسی میفهمه !؟
maxin Well-known member 2014-04-20 #32 یه روز خوب … به به چه هوایی ! موتوراختور ! قبل از شروع زندگی مشترک ، تناسب رو در نظر بگیرید ! عکس یادگاری
یه روز خوب … به به چه هوایی ! موتوراختور ! قبل از شروع زندگی مشترک ، تناسب رو در نظر بگیرید ! عکس یادگاری
maxin Well-known member 2014-04-20 #33 بدون شرح ! یک روز کاری در شهرداری ! ابتکار با میوه ها ابتکار خیلی جالب دیگه !
maxin Well-known member 2014-04-20 #34 حال ندارم دیگه …. چرا این عکسا تموم نمیشه از موانع زندگی بهترین استفاده رو بکنین دندوناتون رو هم حتما مسواک بزنین ! با این عکس ، تمام تحقیقات و تبلیغات ضد سیگار به فنا رفت ! بدون شرح !
حال ندارم دیگه …. چرا این عکسا تموم نمیشه از موانع زندگی بهترین استفاده رو بکنین دندوناتون رو هم حتما مسواک بزنین ! با این عکس ، تمام تحقیقات و تبلیغات ضد سیگار به فنا رفت ! بدون شرح !
maxin Well-known member 2014-04-20 #35 جنتل سگ ! یکم پنیر میدی بهم !؟ بدوش شرح ! این بدبخت همون وزنه برداریه که ایرانیا دعا کردن نتونه وزنه بزنه ! منتها زور دعا زیاد بود ، نزدیک بود قطع نخاع بشه بدبخت !
جنتل سگ ! یکم پنیر میدی بهم !؟ بدوش شرح ! این بدبخت همون وزنه برداریه که ایرانیا دعا کردن نتونه وزنه بزنه ! منتها زور دعا زیاد بود ، نزدیک بود قطع نخاع بشه بدبخت !
maxin Well-known member 2014-04-20 #37 طرح ابتکاری با چکمه ) دیگه گربه ها هم پرو شدن :| بیا بزن تو گوشم اصن ! گاوهای مهاجر از قطب شمال ! یه لنج خیلی معمولی در آبادان )
طرح ابتکاری با چکمه ) دیگه گربه ها هم پرو شدن :| بیا بزن تو گوشم اصن ! گاوهای مهاجر از قطب شمال ! یه لنج خیلی معمولی در آبادان )
maxin Well-known member 2014-04-20 #38 یه شکار معمولی در آبودان ! دهه شصتی ها یادتونه !؟ اصولا شانس تو زندگی اوجور تاثیر نداره آقو ! ) شرح در عکس !
یه شکار معمولی در آبودان ! دهه شصتی ها یادتونه !؟ اصولا شانس تو زندگی اوجور تاثیر نداره آقو ! ) شرح در عکس !
maxin Well-known member 2014-04-20 #39 من برم یه لیوان اسید بخورم الان میام :| واقعا عین واقعیته ) کیا به این مرحله رسیدن !؟ نوستالژی دهه شصتیا !
من برم یه لیوان اسید بخورم الان میام :| واقعا عین واقعیته ) کیا به این مرحله رسیدن !؟ نوستالژی دهه شصتیا !
maxin Well-known member 2014-04-20 #40 جمیعا آب قطه :| لحظه وقوع سکته ناقص ! اون دوربین کوفتی رو بذار کنار برو آچار بیار الدنگ :| گاهی وقتا باید سرتو خم کنی و طوفان زندگی رو با دعا کردن تحمل کنی
جمیعا آب قطه :| لحظه وقوع سکته ناقص ! اون دوربین کوفتی رو بذار کنار برو آچار بیار الدنگ :| گاهی وقتا باید سرتو خم کنی و طوفان زندگی رو با دعا کردن تحمل کنی