من اولین بار بود که آزمون mhle شرکت کردم حوزه تبریز! کیفیت صدا افتضاح بود اکو میداد همه داشتن آسمونو نگاه میکردن! کسایی که تهران شرکت کردن میشه بگن وضعیت اونجا چه جوریاست که دوره بعد تهران امتحان بدم
من اولین بار بود که آزمون mhle شرکت کردم حوزه تبریز! کیفیت صدا افتضاح بود اکو میداد همه داشتن آسمونو نگاه میکردن! کسایی که تهران شرکت کردن میشه بگن وضعیت اونجا چه جوریاست که دوره بعد تهران امتحان بدم
من تهران شرکت کردم کیفیت صدا عالی بود من طبقه دوم بودم توی اون طبقه بیشتر از 10 تا بلندگوی بزرگ بود و از نظر صدا هیچ مشکلی نداشت البته طبقات دیگه رو نمیدونم ولی طبقه 2 خوب بود
من یه سوال داشتم! نقش کتاب کیت چی بود این وسط؟ شایدم من تمرکز نداشتم؟!
من اولین بار بود که شرکت کردم ریدینگاش خیلی راحت بود لیسنینگش هم تا حدودی قابل فهم بود ولی وقتش خیلی کم بود گرامرش در حد متوسط بود و کلا خیییییلی آسون تر از کیت
من اولین بار بود که شرکت کردم ریدینگاش خیلی راحت بود لیسنینگش هم تا حدودی قابل فهم بود ولی وقتش خیلی کم بود گرامرش در حد متوسط بود و کلا خیییییلی آسون تر از کیت
منم اولین بارم بود
فقط لیسنینگش به خاطر بدی بلندگوی مذکور بد بود
بقییه اش خوب بود جوری که من 20 مین وقت اضاف آوردم !
سلامدوستان 30تا شنیداری بود 30 تا گرامر و 40 تا متن و لغت؟
قبل ترسلام.این نتایجی رو که اعلام کردن واسه دوره 23 یا قبل تره؟ آخه قرار بود امروز ثبت نام دوره بعد باشه ولی گزینه اش خاموشه!!؟؟:21:
بله تا زمانی که ظرفیت شهر مورد نظر پر نشده باشه مخصوصآ تهران زود پر میشهانتخاب حوزه ی امتحانی دست خودمونه؟
من از کیت حداقلش 24 تا 26 تا را از 30 تا درست میزدم
یه مشکلی هم بود اینکه با هندزفری گوش میکردم کیفیت عالی حالا واسه آزمون یه دونه بلندگو با کیفیت مزخرف
اصلآ قابل مقایسه نبود
من کتاب کیت و تازه خریدم و سال بعد میخوام آزمون شرکت کنم به نظرتون خوب بود از الان روش برنامه ریزی کنم؟
به غیر از کیت چه کتاب دیگه ای رو پیشنهاد میکنید