baran_joooon_1990
New member
سلام .بچه ها لطفا روز ازمونو تغییر بدین .من 2 تا 8نیم کلاسم روزای 4شنبه .اصلا امکانش نیست بتونم تو ازمون شرکت کنم
اگه ساعت 9/5 باشه بازم مشکل داری باران جان؟سلام .بچه ها لطفا روز ازمونو تغییر بدین .من 2 تا 8نیم کلاسم روزای 4شنبه .اصلا امکانش نیست بتونم تو ازمون شرکت کنم
خب تاریخ هایی که مینویسم مال روز سه شنبه تحویل سوالات هستش. روز 4شنبه ساعت 7تا9 شب برگزاری آزمون. 9تا10:30 رفع اشکال و بررسی سوالات.
سه شنبه 11/7 ساختمان لیپید
11/14 به علت کنکور علوم آزمون نمیزاریم.
11/21 ساختمان نوکلئوتید و اسید نوکلئیک
11/28 آنزیم و کو آنزیم
12/5 بیوانرژیک و زنجیره انتقال الکترون و غشا
12/12 متابولیسم کربوهیدرات
12/19 متابولیسم لیپید
12/26 متابولیسم ترکیبات نیتروژن دار(نوکلئوتید، هم و اسید آمینه)
تقویم سال جدید رو ندارم ولی فکر کنم این تاریخها میشه:
94/1/4 بیولوژی مولکولی
1/11 ویتامین و هورمون و عناصر معدنی
1/18 جامع
بچه ها سعی کنیم نصف سوالا رو مفهومی بدیم و نصفش رو حفظی اینطوری از هر دو جنبه نکات رو یاد میگیریم. و اینکه مباحث متابولیسم به بعد حداقل تعداد سوالا رو بزاریم 15 سوال چون خیلی مباحث گسترده تره.
این تاریخها رو اگه لازمه تغییری بدیم اگر نه قطعی کنیم که همه از قبل آماده باشند و خودمون رو برسونیم.
بعد از تموم شدن آزمونای فصلی میتونیم آزمونای کلی بگیریم.
دوباره پست ویرایش شده رو میزارم که همه بچه ها ببینند. خوبه دیگه؟ همین تایید نهایی شد؟
سلام .بچه ها لطفا روز ازمونو تغییر بدین .من 2 تا 8نیم کلاسم روزای 4شنبه .اصلا امکانش نیست بتونم تو ازمون شرکت کنم[/QUOTE
من مشکلی ندارم اگه بقیه بچه ها هم موافق اند آزمون رو بزاریم روزای سه شنبه یعنی این تاریخها میشه روزای آزمون ولی 24 ساعت قبلش سوالا رو بفرستیم برای هماهنگ کننده.
آقا علیرضا ساعت 9 9/5 نمیرسیم به رفع اشکال، الان حدود 10 نفریم هر کسی 7 تا سوال میشه 70 تا که هم وقت برای پاسخ دادن هم رفع اشکال میخواد که بهتره همون شب رفع اشکال کنیم. تازه من میگم از آزمون12/5 به بعد حداقل رو بزاریم نفری 12 یا 15 تا چون مباحث مهمتر و سوال خیزتره که تعداد میره بالا و زمان بیشتری برای آزمون و رفع اشکالش میخوایم.
بچه ها اگه ساعت7 نمیتونید بزاریم 8 تا10؟ رفع اشکال هم 10تا 12 نظر جمع هرچی باشه من میتونم هرساعتی فقط ازین دیرتر دیگه خوابم![]()
به نظر من آزمون ساعت 9-9/5 روز سه شنبه باشه رفع اشکال برای روز بعد آزمون
اگر میخواین سه شنبه باشه باید سوالات رو تا روز دوشنبه تحویل بدید
هرکس موافقه لایک کنه
ساعت 9:30 دیره همون شب رفع اشکال باشه بهتره به نظرم ساعت 8 خوبه
بنظر من هم سه شنبه ها ساعت 8 خوبه.
[COای[/COLOR]
من سوالاتمو فرستادم. 20 سوال 4 گزینه ای
من سوالاتمو فرستادم. 20 سوال 4 گزینه ای