سلام دوست عزیز. عاغا یکاری کن همه بچه هایی که میخوان امسال دکترا بدن اینجا جمع شن. بابا خسته شدیم عین روح سرگردان همش این تاپیک اون تاپیک رفتیم.:sad:
ممنون. مگه دستم به اون ستایش نرسه.واقعا خیلی خیلی یهویی رفت . اصلا انگار نه انگار تاپیکی داره. بیایم گزارش کنیم هر روز؟؟؟موافقم.:riz304:
ممنون. مگه دستم به اون ستایش نرسه.واقعا خیلی خیلی یهویی رفت . اصلا انگار نه انگار تاپیکی داره. بیایم گزارش کنیم هر روز؟؟؟
اوکی خوبه
ولی یکی باید برای من برنامه ریزی کنه فکر کنم من برنامه ریزی بلد نیستم البته یه سری کارهای جانبی هم دارم.
چیکار کنیم زور باید بالا سرمون باشه واسه درس خوندن! دهه شصتییم دیگه!
اوکی خوبه
ولی یکی باید برای من برنامه ریزی کنه فکر کنم من برنامه ریزی بلد نیستم البته یه سری کارهای جانبی هم دارم.
چیکار کنیم زور باید بالا سرمون باشه واسه درس خوندن! دهه شصتییم دیگه!
شما به دکترای سلولی علاقه دارین؟ از رشته علوم سلولی کاربردی خبر دارین؟
شما به دکترای سلولی علاقه دارین؟ از رشته علوم سلولی کاربردی خبر دارین؟
بلی
ولی از رشته ی علوم سلولی کاربردی اطلاعی ندارم.
راجع بهش تحقیق میکنم اطلاع میدم.
آخ جون خخخخخخخخخخخخخیک رشته ی دکتری توی وزرات بهداشته، امسال برای اولین بار دانشگاه تهران گرفت!
دوستم با اینکه 1 هفته خونده بود، رفت مصاحبه! (چون سال اول بود شاید خیلی ها اطلاع نداشتند، یا اینکه سوالها ساده بود، چون بهداشت، که زیست شناس سلولی نداره!)
در هر صورت من آینده ی خوبی توش می بینم، توصیه می کنم این رشته رو هم در نظر بگیرید!
چون فقط تهران می گیره و سال اول دومش هست، احتمال خیلی زیادی بورس میگیره، برای خودش!
آخ جون خخخخخخخخخخخخخ
1-خوب انوقت چه فرقی با سلولی مولکولی داره؟
2-مدرک زبان باید آماده باشه تا قبل کنکور؟:sad:
3-منابعشو میدونید؟
1 و 3 رو نمی دونم می تونید نمونه سوالهای پارسال رو تهیه کنید، و دفترچه رو ببینید
2 بله، موقع ثبت نام، یعنی طرفای مهر
نمیشه پس.:sad:
تشکر.
الان فروردینه! :smiliess (15): شیش ماه دیگه ست آزمون !
من امسال شرکت کردم کتبی و مصاحبم خوب بود. امسال کمی آزمون واسه همه سخت بود میانگینه من 63 شده ولی هنوز نتایج نیومده.بچه ها اینجا کسی هست که بخواد دکترای بیولوژی تولید مثل امتحان بده؟ یا کسی که قبلا قبول شده باشه؟ میخوام کمی اطلاعات بگیرم.
بچه ها منم پایه ام...کاش می شد موضوع تاپیک را عوض کرد همه رشته ها می آمدند و شرکت می کردند...