سلام آقا واقعا دمت گرم حرف دل ما رو زدی من دوسال پیش به خاطر سربازی نتونستم شرکت کنم!!! اما ظاهرا مثل اینکه امسال(اسفند91) این مشکل و همچنین مشکل طرح حل شده بود شانس ما بود دیگه اگه همون سال حل شده بود ما هم می تونستیم 3 بار شرکت کنیم!!! ولی منم مثل تو تقریبا 4 سال واسه این آزمون خوندم!!! فقط به خاطر اینکه فکر می کردم بعدا حسرت می خورم تو آزمون ارشد شرکت نمی کردم! اما الان هم حسرت می خورم چون دیگه ارشد هم ازبین رفته ! اگه ارشد خونده بودم الان داشتم واسه آزمون دکترا آماده می شدم! اما و اگر نیست یه چیز قطعی بود چون به قول اینا ما نخبه ایم که شرایط ازمونو داریم دیگه؟! اشکال نداره من چند روز دیگه آزمون ارشد دارم انگیزه هم دارم فقط روزهای از دست رفته عمرم منو اذیت می کنه! موفق باشید
دوست گلم این من بودم که مشگل سربازی رو حل کردم و باعث شدم که تبصره بخوره و الان حل بشه میدونی واسه این کار چند بار به دانشگاه تهران و وزارت بهداشت و سازمان وظیفه عمومی رفتم اونم تک و تنها .مسئولین به خدا اصلا هیچ کاری نکردن.تمام دوندگیهاش مال من بود بعد فک میکنی چی شد پارسال به خاطر چند روز دیرتر صادر شدن فارغ التحصیلی برای من کارت ورود به جلسه صادر نشد .خدا ازشون نگذره