آزمون افسردگى دکتر ((آرون بک))

شفيع

Well-known member
بسیار جالب شد،
آقای شفیع، شما چه ایرادی به این تست دارید؟ به لحاظ ساختاری مشکلی دارد؟ ندارد؟
اجرای خود سرانه اش ایراد دارد؟ندارد؟
اگر دارد چه ایرادی ؟

اگه یک روانشناس این تست را اجرا کند، چطوری اجرا می نماید؟

دوستان روانشناس و غیر روانشناس دیگر چه نظر دارند؟

برای بنده خیلی جالب است، چون روزانه اینجوری موارد را زیاد در نت می بینم، دوست دارم این بحث به یک نتیجه ای برسد.

اين تست يكي از معتبرترين تست هاي جهان محسوب ميشه كه در كل جهان مورد استفاده قرار ميگيره از هيچ لحاظي ايراد نداره.
اگه يك روانشناس اجرا كنه قبل از اجرا ،يك مصاحبه تشخيصي بر اساس dsm (راهنماي تشخيصي آماري اختلالات آمريكا)ازش گرفته ميشه كه در همين قسمت در مورد مشكلات پزشكي،اخلافات فرهنگي،مشكلات اتماعي و ... مشخص ميشه .اگه افسردگي مشخص شد بايد تمام موارد dsmروشن شه اگه تشخيص داده شد افسردگي بعدش نوع تست افسردگي مشخص ميشه و بازهم براساس شناخت و تشخيص و نوع مراجع بين تست افسردگي و رواندرماني افسردگي يكيش انتخاب ميشه.حالا افسردگي كه انتخاب شد.و روش اجرا بسيار متفاقوت با اجراي افراد عادي هست.گيرم اينجا يا جاي ديگه تست افسردگي انجام شد و نتيجش رو ايا بايد گفت؟بايد يك نفر كه افسردگي شديد داره بهش گفت ؟و بهش بگيم كه خيلي شديده و بعدش بپرسه عواقبش چيه؟بگم اكثر اين موارد به خودكشي منتهي ميشه؟؟؟؟؟نه عزيزان بلكه يك متخصص براساس نتايج يك تست افسردگي درمان خاص اون رو براساس شدت افسردگي ميريزه و به درمانش ميپردازه.
حالا اينجا مثلا شما يا يه نفر ديگه تست رو انجام داد و در جواب اومد افسرده هستيد ايا برزندگي عاديتون اثر نميذاره؟؟بعدشم نميشه با يك تست فقط گفت افسرده ايي بلكه همانطور كه گفتم مصاحبه نتشخيصي براساس dsmصورت بگيره بعدشم با تست افسردكي و بعده اون مشخص ميشه

شفيع

Well-known member
شفیع چرا قضیه رو جنایی میکنی
من نه با تو مخالفم نه با نیلو موافقم
به قول دکتر ام جی این جور تستا تو نت زیاد هست
تونت که هیچی تو همه ی مجلات وجود داره
میگم این تاپیکم یه تاپیکی مثل بقیه
من خودم افسردگی خفیف اوردم ولی هیچ موقع اعتماد ندارم به نتیجش .
بحث جنايي نيست ميتونيد از سايت هاي زير تست آنلاين با تفسير دريافت كنيد موفق باشيد:
تمام تست هاي روانشناسي ازجمله همين تست بك:
اتاق من ...

بالا