نمیتونم آروم باشم
میخوام گریه کنم
اون از کنکور سراسریم که نخوندم و الان که داشتم میخوندم اینجوری شد
من ناراحتم
از بحث آقا صابر بگذریم
جونه و جونی کرده ما بزرگترا باید یه جاهایی این جونا رو درک کنیم .
من که هر طور حسابش میکنم باز از خیلی ها تو جلوتری. تا قبل از اینکه شرایط عوض بشه رتبه های خوب آوردی حالا هم که عوض شده واسه همه عوض شده پس باز از همه جلوتری. نگران نباش الان همه داوطلبا این وضعیت رو دارن. خوبی کنکور اینه که هر چی بشه واسه همه میشه[/QU
نمیدونم درمونده شدم باید یه فکر اساسی کنم باید یه برنامه جدیدی بریزم باید ادامه بدم
نباید پا پس بکشم
درسی زیست سلولی سختره یا بیوشمی؟؟؟
تفاوت آنچنانی با هم ندارن. در بعضی جاها که سلولی میخونی باید مقداری بیوشیمی بلد باشی و بر عکس.
خدا بخیر بگذرونه . هر سال یه داستان داریم.
خب اینکه از روز روشن تره شما اگر بخواید مثلا از بیوشیمی بیوتک رو هم انتخاب کنید باید باکتری رو هم بزنید ولی اگر بیوتکو نخواید نیازی بهش نیست پس ضریبش صفره!
منظور من رو پس چی برداشت کردید؟من که گفتم مثل وزارت علوم دقیق دقیق
ر رشته ای رو بخواید باید ضرایبش رو مدنظر بگیرید!
اگر با ازمون علوم اشنا بودید متوجه میشدید
فکر میکنم دیگه منظور همدیگرو متوجه شدیم
خب ببینید در هرصورت کسی چیزی از دست نمیدهخدا کنه مثل علوم باشه چون وگرنه تفکیک رشته معنی پیدا نمیکنه و از طرفی حق خوری میشه
به هر حال اگر دست باز گذاشتن هر کسی رشته دیگه ای میخواد بسم الله ...پس براش زحمت بیشتری بکشن و در یک کلام هر که طاوس خواهد.....
استاد ما که میگفت الان خوشبحال ژنتیکیا شده چون قطعا باید شیمی آلی واسه اینا صفر باشه چون حتی اگر 1 باشه بازم خنده داره تازه شیمی خود بچه های بیوشیمی هم تعریفی نداره از طرفی هم میمونه میکروب که اگر صفر باشه که هیچ و اگر هم 1 باشه که خود بچه های بیوتک هم میکروبشون زیاد خوب نیست ضمن اینکه فقط کافیه 3 4 فصل مهم هم میکروب بخونه که سوال ازش میاد و حداقل 20 30 درصد بزنه اونموقع هستش که واسه بیوتک هم رتبشون خوب میاد. بیوشیمی هم سلولی مولکولی تازه اضافه کردن و بیوشیمیا توش ضعیفن. ولی در عوض ژنتیک خوندن اونم امری کار هر کسی نیستش و قطعا بچه های بیوشیمی و بیوتک توش کاملا ضعیفن.
خب ببینید در هرصورت کسی چیزی از دست نمیدهنیمه ی پر لیوانو نگاه کنید
کسایی هم که برای علوم مشغول خوندن بودن ژنتیکو هم خوندن و فکر کنم که شانس داشته باشن البته بعید میدونم زمان ازمونو افزایش بدن
خب دیگه تمام اینا در شرایطی هست که میکروب وضعیتش تغییر کنه وگرنه واقعا یه مانع سخت هست
ژنتیک هم با خوندن ژن پایه مثلا برای وزارت علوم میشه تا ۲۰ درصدی از پس ژن بهداشت بر اومد و اینکه اگر زمان ازمون همون بمونه خب اینکه ادم یه درس دیگه رو هم بزنه خیلی سخت تر میشه
به نوعی مهندسی وزارت خونه در زمان ازمون هست
فکر میکنم باید به سیستم عادت کنیم
منکه احساس نارضایتی نمیکنم
دوستان یادتون باشه که طبیعت گونه های ناسازگارو حذف میکنه![]()
آخه چرااااااااا؟؟؟؟
تغییرات اعمال شده بحثش جداست
حرف من اینه که هدف وزارت بهداشت از اینکه انقدر دیر این تغییراتو اطلاع رسانی میکنه چیه؟
سازمان سنجش وزارت علوم درست کمتر از یک ماه از آزمون های مقاطع این وزارت نگذشته(اعم از کنکور سراسری و ارشد و دکترا)تمامی منابع آزمون سال آتی و تغییرات اعمال شده را اعلام میکنه ولی داوطلبان مقاطع تحصیلات تکمیلی وزارت بهداشت اعم از ارشد پزشکی....
چرا وقتی چیزی به کنکور نمونده تغییرات بنیادی اعمال میکنه با اطلاع رسانی دیر؟؟؟؟؟
بنظر من باید کمپین اعتراضی برپا کنیم تا از وزارت بهداشت بخواییم حداقل اصلاحیه بزنه و این تغییراتو برای آزمون95 اعمال کنه
بیایید نزارید سرنوشتمون به سخره گرفته بشه
متاسفم برای خودم و کشوری که هررزو قوانینش تغییر میکنه
با جوانان و آرزوها و اهدافشان بازی نکنید ای بی درایت ها
حالم بددددددده
از همشون بدم میااااد
نامرداااااااا
آخه شمایی که پشت اون میزاتون توو وزارت بهداشت نشستید میفهمید روزی 13 ساعت درس خوندن یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
میفهمید از ساعت 2 صبح تا ساعت 11 شب درس خوندن یعنی چی؟؟؟؟؟
کدومتون حاضریت از خوابتون بزنید از ساعت2 صبح یا 3 صبح بیدار شید درس بخونیدو بخونیدو بخونیدو طلوع خورشیدو ببینید بخونید بخونید تا ظهر شه بخونیدو بخونید تا ببینید شب شده بعدش مادرتون براتون غذا بیاره توو اتاق شما هم از خستگی ساعت 11 شب یکم غذا بخورید بعدش بخوابیدو ساعت گوشیتون رو زنگ باشه واسه ساعت 3 صبح تا بیدار شیدو ادامه بدید روزاتونو همینطور تا روز کنکور...
من این آدم بودم
ولی الان دیگه نیستم
حالم واقعا بده
چکار کنم
خدایا حق من این نیست
من خیلی گریه کردم خیلی داغونم
چکاااااار کنم
خب این برای مجموعه 1 ،بنظر شما در مجموعه 3 که همه رشته ها همه دروسشون مشترکه تکلیف چیه؟
اگه ضرایب هم فرق داشته باشه وقتی یه دفترچه صادر میشه یعنی تعداد سوالا برابره دیگه؟؟
پس اینجا شرایط پیچیدست اصن نمیشه پیش بیتی کرد چطوریه این مجموعه میکروب انگل قارچ ویروس
خب ببینید در هرصورت کسی چیزی از دست نمیدهنیمه ی پر لیوانو نگاه کنید
کسایی هم که برای علوم مشغول خوندن بودن ژنتیکو هم خوندن و فکر کنم که شانس داشته باشن البته بعید میدونم زمان ازمونو افزایش بدن
خب دیگه تمام اینا در شرایطی هست که میکروب وضعیتش تغییر کنه وگرنه واقعا یه مانع سخت هست
ژنتیک هم با خوندن ژن پایه مثلا برای وزارت علوم میشه تا ۲۰ درصدی از پس ژن بهداشت بر اومد و اینکه اگر زمان ازمون همون بمونه خب اینکه ادم یه درس دیگه رو هم بزنه خیلی سخت تر میشه
کوکا چه لیوان پر ابی / اخه این چه امتحانیه اخه شمایی که میخای ازمون بیوتک بدی واقعا سوالات بیو و ژنتیک باید هم تراز و ژنتیک باشه یعنی ژنتیک و بیو برات مهم تره یا رشته بیوتک /
ببینید موضع من دقیقا اینه که اگر مثل علوم باشه همه چی خوبه در غیر این صورت اگر مثلا درسی رو بخوان اضافه کنن یک افتضاح به تمام معنی هست
و خیلی خیلی بعیده که اینکارو کنن چون ما همین الان چندین مدل خیلی واضح داریم که اونم ازمون های وزارت علومه که تقریبا در هر مقطعی یک مجموعه جلوی دانش آموز یادانشجو میزارن و برای هر رشته در اون مجموعه ضرایب مختلفی در نظر میگیرن
توی خود اعلامیه هم زدن تغییرات به نفع دانشجو بعید میدونم که قصدشون اضافه کردن منابع باشه
اینم که رشته ها در یک مجموعه جمع شدن به خاطر قرابت عملکردی و این هست که هر ۳ ی این رشته ها کاملا تحت عنوان زیست سلولی و مولکولی دسته بندی میشن مخصوصا مخصوصا زیست مولکولی.
ببینید برای ماهایی که تکلیفمون روشنه خب درسته که رشته ی خودمون ۱۰۰% مهمتره ولی به این فکر کنید که بعضیا وسط راه ممکنه پشیمون بشن از ژن یا مثلا میکروب و بخوان به بیوتک و مثلا ایمنی رو بیارن.یا دانشجوهای تازه واردی که با هزار شکو تردید وارد وادی کنکور یشن انتخابای بیشتری خواهند داشت
اگر از اول ماهم این شرایطو تجربه میکردیم شاید کارمون خیلی راحت تر میشد اما چون به اجبار یک رشته رو انتخاب کردیم حالا اینجوری عادت کردیم
هنوزم خیلی ها به من ایمیل میزنن که اقا بیوتک خوبه یا ژنتیک کدومو برم اماالان اونا هر۲ی این انتخاب هارو خواهند داشت
الان مشکل و استرس بچه ها که حق هم بهشون میدم اینه که مبادا ضریب و درسی اضافه شده باشه و مجبور باشن که جور دروس سایر رشته هارو هم بکشن
حتی اگر اینطور هم باشه بازم فاکتور های دیگه ای هست که میتونه بهشون امیدواری بده مثل اینکه زمان ازمون تغییری درش ایجاد نخواهد شد پس کسی نمیرسه که بیشتر از همون ۴ درس رو پاسخ بده یا وقتی منابع اضافه میشه برای همه هست و همه ضرر میکن
امیدوارم که این تغییرات رخنه در اراده ی کسی ایجاد نکنه
به نظرم اگر احساس میکنید خیلی تحت فشار هستید سه چهار روز به خودتون مرخصی کنکوری بدید تا دقیق تکلیف همه چیز روشن بشه
مسلما کسانی که امسال قصد شرکت ندارن احساس نارضایتی ندارن.اگه واقعا این تغییرات به نفع دانشجو باشه (که شک دارم)متقاضیان سال دیگه از الان در جریان قرار میگیرن.خب دیگه تمام اینا در شرایطی هست که میکروب وضعیتش تغییر کنه وگرنه واقعا یه مانع سخت هست