آزمون ارشد سال 94

mojnia

New member
از بحث آقا صابر بگذریم
جونه و جونی کرده ما بزرگترا باید یه جاهایی این جونا رو درک کنیم .

mojnia

New member
نمیتونم آروم باشم
میخوام گریه کنم
اون از کنکور سراسریم که نخوندم و الان که داشتم میخوندم اینجوری شد
من ناراحتم

شما که خوب خوندی چرا ناراحتی؟
دو درس اضافه شده اونا رو بخون قبول میشی
حتما باید رتبه یک بشی؟

alireza-ja

New member
از بحث آقا صابر بگذریم
جونه و جونی کرده ما بزرگترا باید یه جاهایی این جونا رو درک کنیم .

دیروز کلا کارم شده بود تعقیب و گریز و شناسایی یوزر های جعلی ساخته شده توسط ایشون ولی من گذشتم. ایشالا که بقیه کاربرا هم ازشون بگذرن.

ایشالا که مشکلشون حل بشه.

alireza-ja

New member
من که هر طور حسابش میکنم باز از خیلی ها تو جلوتری. تا قبل از اینکه شرایط عوض بشه رتبه های خوب آوردی حالا هم که عوض شده واسه همه عوض شده پس باز از همه جلوتری. نگران نباش الان همه داوطلبا این وضعیت رو دارن. خوبی کنکور اینه که هر چی بشه واسه همه میشه

alireza-ja

New member
از طرفی هم واقعا به قول Mrs.Pink رحمتای آدم آهنی گونه شما قابل تقدیره. روزی 13 ساعت مطالعه کم چیزی نیست. از الان به بعد هم حتی اگر 60 70 درصد اینو ادامه بدی بازم رتبت تک رقمی میاد. بیخودی اعصاب خودتو خورد نکن. تازه هنوز هم ضرایب نیومده

آخرین ویرایش:

alireza-ja

New member
من که هر طور حسابش میکنم باز از خیلی ها تو جلوتری. تا قبل از اینکه شرایط عوض بشه رتبه های خوب آوردی حالا هم که عوض شده واسه همه عوض شده پس باز از همه جلوتری. نگران نباش الان همه داوطلبا این وضعیت رو دارن. خوبی کنکور اینه که هر چی بشه واسه همه میشه[/QU

نمیدونم درمونده شدم باید یه فکر اساسی کنم باید یه برنامه جدیدی بریزم باید ادامه بدم

نباید پا پس بکشم

درسی زیست سلولی سختره یا بیوشمی؟؟؟

تفاوت آنچنانی با هم ندارن. در بعضی جاها که سلولی میخونی باید مقداری بیوشیمی بلد باشی و بر عکس.

alireza-ja

New member
ان شاالله که هرچی به صلاحه همون بشه. قائدتا همون مسئولین این مشکلات رو باید بفهمن یعنی قائدتا باید بفهمن ان شاالله که فهمیدن.ً

mojnia

New member
خدا بخیر بگذرونه . هر سال یه داستان داریم.

داستانهای کابوس وار
میشه ازشون سریال های جنایی ،و خوناشامی درست کرد برای ترسوندن دانشجوهای ورودی که درساشون خوب بخونن موقع کنکورشون این اتفاق ها اونا رو بهم نریزه
سریال های 100 قسمتی

vet lab sciences

New member
خب اینکه از روز روشن تره شما اگر بخواید مثلا از بیوشیمی بیوتک رو هم انتخاب کنید باید باکتری رو هم بزنید ولی اگر بیوتکو نخواید نیازی بهش نیست پس ضریبش صفره!
منظور من رو پس چی برداشت کردید؟من که گفتم مثل وزارت علوم دقیق دقیق
ر رشته ای رو بخواید باید ضرایبش رو مدنظر بگیرید!
اگر با ازمون علوم اشنا بودید متوجه میشدید

فکر میکنم دیگه منظور همدیگرو متوجه شدیم

امیدوارم تغییرات، اون تغییراتی باشه که انتظارشو دارید!

Mohammad gh

New member
خدا کنه مثل علوم باشه چون وگرنه تفکیک رشته معنی پیدا نمیکنه و از طرفی حق خوری میشه
به هر حال اگر دست باز گذاشتن هر کسی رشته دیگه ای میخواد بسم الله ...پس براش زحمت بیشتری بکشن و در یک کلام هر که طاوس خواهد.....
خب ببینید در هرصورت کسی چیزی از دست نمیده :) نیمه ی پر لیوانو نگاه کنید
کسایی هم که برای علوم مشغول خوندن بودن ژنتیکو هم خوندن و فکر کنم که شانس داشته باشن البته بعید میدونم زمان ازمونو افزایش بدن

استاد ما که میگفت الان خوشبحال ژنتیکیا شده چون قطعا باید شیمی آلی واسه اینا صفر باشه چون حتی اگر 1 باشه بازم خنده داره تازه شیمی خود بچه های بیوشیمی هم تعریفی نداره از طرفی هم میمونه میکروب که اگر صفر باشه که هیچ و اگر هم 1 باشه که خود بچه های بیوتک هم میکروبشون زیاد خوب نیست ضمن اینکه فقط کافیه 3 4 فصل مهم هم میکروب بخونه که سوال ازش میاد و حداقل 20 30 درصد بزنه اونموقع هستش که واسه بیوتک هم رتبشون خوب میاد. بیوشیمی هم سلولی مولکولی تازه اضافه کردن و بیوشیمیا توش ضعیفن. ولی در عوض ژنتیک خوندن اونم امری کار هر کسی نیستش و قطعا بچه های بیوشیمی و بیوتک توش کاملا ضعیفن.

خب دیگه تمام اینا در شرایطی هست که میکروب وضعیتش تغییر کنه وگرنه واقعا یه مانع سخت هست
ژنتیک هم با خوندن ژن پایه مثلا برای وزارت علوم میشه تا ۲۰ درصدی از پس ژن بهداشت بر اومد و اینکه اگر زمان ازمون همون بمونه خب اینکه ادم یه درس دیگه رو هم بزنه خیلی سخت تر میشه
به نوعی مهندسی وزارت خونه در زمان ازمون هست
فکر میکنم باید به سیستم عادت کنیم
منکه احساس نارضایتی نمیکنم

دوستان یادتون باشه که طبیعت گونه های ناسازگارو حذف میکنه :)

alireza-ja

New member
کسایی هم که برای علوم مشغول خوندن بودن ژنتیکو هم خوندن و فکر کنم که شانس داشته باشن البته بعید میدونم زمان ازمونو افزایش بدن

خب دیگه تمام اینا در شرایطی هست که میکروب وضعیتش تغییر کنه وگرنه واقعا یه مانع سخت هست
ژنتیک هم با خوندن ژن پایه مثلا برای وزارت علوم میشه تا ۲۰ درصدی از پس ژن بهداشت بر اومد و اینکه اگر زمان ازمون همون بمونه خب اینکه ادم یه درس دیگه رو هم بزنه خیلی سخت تر میشه

اگر ضرایبشون مثل وزارت علوم تا حدودی منطقی باشه واقعا نا رضایتی نداره.

vet lab sciences

New member
آخه چرااااااااا؟؟؟؟
تغییرات اعمال شده بحثش جداست
حرف من اینه که هدف وزارت بهداشت از اینکه انقدر دیر این تغییراتو اطلاع رسانی میکنه چیه؟
سازمان سنجش وزارت علوم درست کمتر از یک ماه از آزمون های مقاطع این وزارت نگذشته(اعم از کنکور سراسری و ارشد و دکترا)تمامی منابع آزمون سال آتی و تغییرات اعمال شده را اعلام میکنه ولی داوطلبان مقاطع تحصیلات تکمیلی وزارت بهداشت اعم از ارشد پزشکی....
چرا وقتی چیزی به کنکور نمونده تغییرات بنیادی اعمال میکنه با اطلاع رسانی دیر؟؟؟؟؟
بنظر من باید کمپین اعتراضی برپا کنیم تا از وزارت بهداشت بخواییم حداقل اصلاحیه بزنه و این تغییراتو برای آزمون95 اعمال کنه
بیایید نزارید سرنوشتمون به سخره گرفته بشه
متاسفم برای خودم و کشوری که هررزو قوانینش تغییر میکنه

با جوانان و آرزوها و اهدافشان بازی نکنید ای بی درایت ها

حالم بددددددده

از همشون بدم میااااد

نامرداااااااا

آخه شمایی که پشت اون میزاتون توو وزارت بهداشت نشستید میفهمید روزی 13 ساعت درس خوندن یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
میفهمید از ساعت 2 صبح تا ساعت 11 شب درس خوندن یعنی چی؟؟؟؟؟

کدومتون حاضریت از خوابتون بزنید از ساعت2 صبح یا 3 صبح بیدار شید درس بخونیدو بخونیدو بخونیدو طلوع خورشیدو ببینید بخونید بخونید تا ظهر شه بخونیدو بخونید تا ببینید شب شده بعدش مادرتون براتون غذا بیاره توو اتاق شما هم از خستگی ساعت 11 شب یکم غذا بخورید بعدش بخوابیدو ساعت گوشیتون رو زنگ باشه واسه ساعت 3 صبح تا بیدار شیدو ادامه بدید روزاتونو همینطور تا روز کنکور...

من این آدم بودم

ولی الان دیگه نیستم

حالم واقعا بده

چکار کنم

خدایا حق من این نیست
من خیلی گریه کردم خیلی داغونم

چکاااااار کنم

سلام. اوه اوه!! اوه اوه!! چکار کردی با خودت برادر من؟؟؟؟؟!!!!!:smiliess (15):
بابا نکن این کار رو!!!! از پا در میای خدایی ناکرده!!!!:j58r36j3gcr4suxymup
من خودم تا یه مدتی همین ترم اینجوری بودم پوستم کنده شد، گفتم بابا بیخیال!! (البته یه جورایی ناچار بودم ها، چون پروژه ورداشته بودم و هنوزم دارمش در حد بوندس لیگا!!!) به مغز، قلب، کبد و روحیت و و و در دراز مدت لطمه می زنه!!
والا نمی ارزه!! باور کن اونی که تو رشته شما آخرین رتبه هست یعنی 121 با اونی که تهرانه هیچ فرقی نمی کنه!! (حرف من نیست، تجربه بزرگترای منه) تو Ph.D از همه مهمتر نمره کتبیت هست و بعدش پایان نامت.
الآن فی المثل منی که رتبه 13کارشناسی ناپیوسته بودم، با اونی که رتبه 62بوده و تو یه ک.ل.ا.س درس خوندیم، عملا چه فرقی با هم داریم؟!!! هیییییچی!!!!!:smiliess (12):
درسته ارشد با کارشناسی فرق می کنه، ولی والا بلا نمی ارزه تا این حد دیگه به خودت سخت بگیری!!!

الآن من هدفم برا ویروس، یکی از دانشگاه های استان تهران و یا انستیتو رازی کرجه، چرا؟ یکی برا کیفیتای خوب این جاها و از همه **مهمتر** مسافت و هزینه و هزار (ببخشید) کوفت زهر مار! دیگه هستش که نسبت به بقیه شهرای دارای ارشد ویروس به شهرم نزدیک تره وگرنه اگه شهر خودم یا همین علوم پزشکی همدان ارشد ویروس رو داشت، کلامو مینداختم هوا!!

از من به تو پیشنهاد: درسته علوم پزشکی تهران یه چیز دیگس ولی تا این حد به خودت سخت نگیر! شد، شد. نشدم که نشد (دنیا که به آخر نمیرسه!)
:28:

vet lab sciences

New member
خب این برای مجموعه 1 ،بنظر شما در مجموعه 3 که همه رشته ها همه دروسشون مشترکه تکلیف چیه؟
اگه ضرایب هم فرق داشته باشه وقتی یه دفترچه صادر میشه یعنی تعداد سوالا برابره دیگه؟؟
پس اینجا شرایط پیچیدست اصن نمیشه پیش بیتی کرد چطوریه این مجموعه میکروب انگل قارچ ویروس

درسته برابر و به همون تعداد مثلا همون سوالات باکتری ای رو که شما میخوا جواب بدید ما هم باید جواب بدیم!!
بله شرایط در مجموعه سوم علوم آزمایشگاهی وضعیت به مراتب از مجموعه های اول و دوم درهم تنیده تره!! (البته بیشتر برای باکتری، قارچ و انگل شناسیا!)
ولی خودم در کل تا الآن به شخصه از تغییرات پیش اومده برای ارشد ویروس راضی ام و دوتا از مباحث فوق العاده وقت گیر مثل بیوشیمی و مهندسی ژنتیک الحمدلله حذف شده.
در نهایت باید منتظر باشیم تا اومدن دفترچه21دی.

love virology

New member

کوکا چه لیوان پر ابی / اخه این چه امتحانیه اخه شمایی که میخای ازمون بیوتک بدی واقعا سوالات بیو و ژنتیک باید هم تراز و ژنتیک باشه یعنی ژنتیک و بیو برات مهم تره یا رشته بیوتک /

sara77

New member
من احتمال میدم سلولی ضریب صفر باشه واسه بچه های میکروب
واسه ویروس وقارچ باید ضریب دار باشه چرا که 2 تا از درسا حدف شده تازه واسه ما که کرم هم اضاف شده
اووووووووووووووووف از یه طرف هیجانیه از یه طرف................نمیدونم خدایش خوب یا بد بودنش قابل تشخیص نی

Mohammad gh

New member
کوکا چه لیوان پر ابی / اخه این چه امتحانیه اخه شمایی که میخای ازمون بیوتک بدی واقعا سوالات بیو و ژنتیک باید هم تراز و ژنتیک باشه یعنی ژنتیک و بیو برات مهم تره یا رشته بیوتک /

ببینید موضع من دقیقا اینه که اگر مثل علوم باشه همه چی خوبه در غیر این صورت اگر مثلا درسی رو بخوان اضافه کنن یک افتضاح به تمام معنی هست
و خیلی خیلی بعیده که اینکارو کنن چون ما همین الان چندین مدل خیلی واضح داریم که اونم ازمون های وزارت علومه که تقریبا در هر مقطعی یک مجموعه جلوی دانش آموز یادانشجو میزارن و برای هر رشته در اون مجموعه ضرایب مختلفی در نظر میگیرن
توی خود اعلامیه هم زدن تغییرات به نفع دانشجو بعید میدونم که قصدشون اضافه کردن منابع باشه
اینم که رشته ها در یک مجموعه جمع شدن به خاطر قرابت عملکردی و این هست که هر ۳ ی این رشته ها کاملا تحت عنوان زیست سلولی و مولکولی دسته بندی میشن مخصوصا مخصوصا زیست مولکولی.
ببینید برای ماهایی که تکلیفمون روشنه خب درسته که رشته ی خودمون ۱۰۰% مهمتره ولی به این فکر کنید که بعضیا وسط راه ممکنه پشیمون بشن از ژن یا مثلا میکروب و بخوان به بیوتک و مثلا ایمنی رو بیارن.یا دانشجوهای تازه واردی که با هزار شکو تردید وارد وادی کنکور یشن انتخابای بیشتری خواهند داشت
اگر از اول ماهم این شرایطو تجربه میکردیم شاید کارمون خیلی راحت تر میشد اما چون به اجبار یک رشته رو انتخاب کردیم حالا اینجوری عادت کردیم
هنوزم خیلی ها به من ایمیل میزنن که اقا بیوتک خوبه یا ژنتیک کدومو برم اماالان اونا هر۲ی این انتخاب هارو خواهند داشت

الان مشکل و استرس بچه ها که حق هم بهشون میدم اینه که مبادا ضریب و درسی اضافه شده باشه و مجبور باشن که جور دروس سایر رشته هارو هم بکشن
حتی اگر اینطور هم باشه بازم فاکتور های دیگه ای هست که میتونه بهشون امیدواری بده مثل اینکه زمان ازمون تغییری درش ایجاد نخواهد شد پس کسی نمیرسه که بیشتر از همون ۴ درس رو پاسخ بده یا وقتی منابع اضافه میشه برای همه هست و همه ضرر میکن

امیدوارم که این تغییرات رخنه در اراده ی کسی ایجاد نکنه
به نظرم اگر احساس میکنید خیلی تحت فشار هستید سه چهار روز به خودتون مرخصی کنکوری بدید تا دقیق تکلیف همه چیز روشن بشه

آخرین ویرایش:

love virology

New member
ببینید موضع من دقیقا اینه که اگر مثل علوم باشه همه چی خوبه در غیر این صورت اگر مثلا درسی رو بخوان اضافه کنن یک افتضاح به تمام معنی هست
و خیلی خیلی بعیده که اینکارو کنن چون ما همین الان چندین مدل خیلی واضح داریم که اونم ازمون های وزارت علومه که تقریبا در هر مقطعی یک مجموعه جلوی دانش آموز یادانشجو میزارن و برای هر رشته در اون مجموعه ضرایب مختلفی در نظر میگیرن
توی خود اعلامیه هم زدن تغییرات به نفع دانشجو بعید میدونم که قصدشون اضافه کردن منابع باشه
اینم که رشته ها در یک مجموعه جمع شدن به خاطر قرابت عملکردی و این هست که هر ۳ ی این رشته ها کاملا تحت عنوان زیست سلولی و مولکولی دسته بندی میشن مخصوصا مخصوصا زیست مولکولی.
ببینید برای ماهایی که تکلیفمون روشنه خب درسته که رشته ی خودمون ۱۰۰% مهمتره ولی به این فکر کنید که بعضیا وسط راه ممکنه پشیمون بشن از ژن یا مثلا میکروب و بخوان به بیوتک و مثلا ایمنی رو بیارن.یا دانشجوهای تازه واردی که با هزار شکو تردید وارد وادی کنکور یشن انتخابای بیشتری خواهند داشت
اگر از اول ماهم این شرایطو تجربه میکردیم شاید کارمون خیلی راحت تر میشد اما چون به اجبار یک رشته رو انتخاب کردیم حالا اینجوری عادت کردیم
هنوزم خیلی ها به من ایمیل میزنن که اقا بیوتک خوبه یا ژنتیک کدومو برم اماالان اونا هر۲ی این انتخاب هارو خواهند داشت

الان مشکل و استرس بچه ها که حق هم بهشون میدم اینه که مبادا ضریب و درسی اضافه شده باشه و مجبور باشن که جور دروس سایر رشته هارو هم بکشن
حتی اگر اینطور هم باشه بازم فاکتور های دیگه ای هست که میتونه بهشون امیدواری بده مثل اینکه زمان ازمون تغییری درش ایجاد نخواهد شد پس کسی نمیرسه که بیشتر از همون ۴ درس رو پاسخ بده یا وقتی منابع اضافه میشه برای همه هست و همه ضرر میکن

امیدوارم که این تغییرات رخنه در اراده ی کسی ایجاد نکنه
به نظرم اگر احساس میکنید خیلی تحت فشار هستید سه چهار روز به خودتون مرخصی کنکوری بدید تا دقیق تکلیف همه چیز روشن بشه

کوکا حرفت متین / ولی منی که رشتم چیز دیگس ظلم نیست سوالات تخصصی قارچ و انگل جواب بدم چی عایدم میشه اعصابم سر این خورده

maryam.

New member

مسلما کسانی که امسال قصد شرکت ندارن احساس نارضایتی ندارن.اگه واقعا این تغییرات به نفع دانشجو باشه (که شک دارم)متقاضیان سال دیگه از الان در جریان قرار میگیرن.
به سیستمی که هر سال تغییر رویه میده چطور میشه عادت کرد؟!!!
اگه طبیعت اینجوری تغییر میکرد که دیگه گونه ای باقی نمونده بود!شک نکنید:)

mojnia

New member
با تغییر رئیس جمهور وزیر بهداشت هم عوض میشه و همینطور به پایین تمامی مدیرانو.......و وزیر جدید ایده جدید می خواد تا بگه که تغییراتی دادم و ایده جدید هم همینا میشن که چوبشو ما ها می خوریم . اگه وزیر ثابت بمونه که تا چهر سال تغییر آنچنانی دیده نمیشه و اگه عوض بشه ......
یکی میاد دانشگاه علوم پزشکی ایرانو منحل میکنه به بهانه کوچک ترشدن دولت و.... و این وزیر جدید اونو دوباره برپا کرد که حرکت مثبتیه

بالا