آزمونهای زیست شناسی سلولی

alireza-j

New member

1. a
2.a
3.d
4.d
5.a
6.c
7.a
8.b
9.d
10.b
11.a
12.d
13.b
14.d
15.c
16.a
17.c
18.b
19.a
20.a
21.a
22.c
23.a
24.d
25.c
26.d
27.b
28.b
29.a
30.d

آخرین ویرایش:

alireza-j

New member
نتایج آزمون:
solmaz01 50%
45.5% Aysel
25.5% Taraa و TrueLove90

ممنون از دوستانی که در آزمون شرکت کردند و حضور داشتن

آخرین ویرایش:

alireza-j

New member
دوستان فکر کنم سوالات رو وقتی از روی پاسخنامه چک کنید مشکلی واستون باقی نمیمونه چون اکثرا نکته ای هستن. بازم اگه سوالی هست بپرسید هر وقت آن شدم جواب میدم
با اجازه همگی شب خوش

Aysel

New member
چه حضور فعالی !!!!
اشکال نداره...
ممنون علیرضا خان
منم الان باید برم بعدا اشکالامو میپرسم
شب همگی خوش

solmaz01

New member
چی بگم والا هیچی واسه گفتن ندارم. پاک نا امید شدم. خواهش میکنم شبخوش

نا امید نشید من امروز بعدازظهر دیدم حتما بچه ها خبر نداشتن وگرنه باید از خدامونم باشه!البته من خودمو میگم/ واقعا ممنون اقای علیرضا

sanaz alizadeh

New member
بچه ها من واقعا عذر خواهی میکنم بگم یادم رفت شاسد باورتون نشه چون خدمم باورم نمیشه اولین بار بود ایطوری چیزیو یادم بره اما مت فک میکنم چون عیده و سر همه شلوغه ایطوری شد انشالا ازمون بعدی همه هستن بازم دم دوستانی ک امتحان دادن گرم

vatson

New member
نه من یادم بود. ولی همین که اومدم وصل بشم این نت کلا قاطی کرد. تا ساعت 12 منتظر شدم ولی اصن وصل نشد!. الانم به نمایندگیش زنگیدم و با کلی دردسر وصل شدم. کاش ازمون جوری باشه که لاقل یه نیم روز باشه تا اگه کسی اینجوری مشکل نت داش بتونه شرکت کنه :(

سلولی

New member
سلام باعرض عذرخواهی من مسافرت بودم تازه امدم اززحمتتان برای امتحان ممنون ان شاالله درامتحان بعد جبران کنیم

Aysel

New member
سلام
یه چن تا سوال :smilies:
سوال 12 نباید گزینه d بشه؟؟؟ چون اسید امینه ها ارژنین- گلایسین - اسپارتات هستن
سوال 13 با توجه به شکل لودیش خب گزینه b هم میتونه صحیح باشه...
سوال 20 چرا هوموفیلیک میشه؟؟؟
در سوال 25 منظور از focal adhesion چیه؟؟؟
در سوال 23 مگه توی اتصالات محکم فضای بین سلولی به صفر نمیرسه؟؟؟

ببخشید دیگه...یه خورده سوالام زیاد شد:dadad4:

alireza-j

New member
سوال 12 گزینه d درسته توالی RGD ( آرژنین- گلایسین- آسپارتات) در اتصال فیبرونکتین به غشا دخالت داره.

در پاسخنامه اشتباه تایپی زدم

alireza-j

New member
سوال 13 هم b درسته باز اشتباه تایپی زدم.
گزینه 1 کلمه اکثر اون رو غلط کرده در حالی که لامینینها در همه تیغه پایه ها وجود دارند
LFA-1 هم مربوط به سلولهای ایمنی هستش.
حداقل 15 ایزوفرم دارند

آخرین ویرایش:

alireza-j

New member
سوال 20.

موقعی که لوکوسیت در حال حرکت در خون قرار باشه دیاپدز انجام بده باید ابتدا سرعت لوکوسیت کم بشه که در مرحله rolling ابتدا e- سلکتین با l- سلکتین اتصال برقرار میکنه که باعث کند شدن سرعتش میشه. چون هر دو پروتئین اتصالی از جنس سلکتین هستن پس هوموفیلیک محسوب میشه.

alireza-j

New member
سوال 23:
خیر به صفر نمیرسه یک فضای بسیار بسیار باریک وجود داره که فقط بعضی از یونها و مولکولهای کوچک میتونند ازش عبور کنند.

بالا