mj1919
پسندها
191

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• "کی گفته؟ کی تیکه انداخته؟!! جنازه بده، عکس تحویل بگیر! "
    :ph34r-smiley:
    لیلا کجاااییی؟؟؟؟؟؟؟:sad:
    :dadad4:این روزها همه به ما تیکه می اندازند
    شما چه طور؟:dadad4:

ممنون
    منو بن کنین!لطفا!
    بن آی پی ! با هر چی آی پی تا حالا وصل شدم همه شو بن کنین!
    اصلا خودمو بن کنین دیگه از هیچ جای دنیا نیام!
    خواستم پادرمیونی کنم دو یوزره شدن بعضی ها رو:ph34r-smiley: ندید بگیرین...
    ممنون:rose:
    سلام ممنون شما خوبین؟

یک مشکل کوچیک بود ! شما راحت باشین دکتر جان :)
    ههههههههه یعنی تا این حد؟!
    باشه چشم از پاستور تهیه میکنم...مرسیییییییییی واقعا مممنونمم از راهنماییتون دکتر خوب و مفید سایت :thanks: امیدوارم همه مثل شما اینجا مفید باشن...
    شبتون بخیر
    وای ممنونم از این همه توضیحات کامل مثل همیشه....سوش استاندار برای مایکوپلاسما و اوره آ پلاسما میخوام برای pcr....حالا فرقی نداره از کدومشو بگیرم؟
    سلام آقای دکتر....ببخشید من همیشه با کلی سوال مزاحم شما میشم...برای تهیه سوش هاس استاندار شما میدونید از چه مرکزی تهیه کنم بهتره؟بهم گفتن از سایت ها جستجو کنم....شما میشناسید مرکزی رو که از طریق سایتشون بشه سفارش اد سوش استاندار رو؟
    إ گزینه ها ک همونطور بود...عین تصویر...:smiliess (11):خب به هرحال...متشکرم آقا ام جی:thanks:
    و ممنون بابت امتیاز:rose:
    سلام... به به...به سلامتی
    http://olumpezeshki.ir/thread9544-2.html#post347709
    اون جمله رو متوجه نشدم...البته الان همچین مشکلی ندارم هاا... نمیدونم چطور!فقط چند روز پیش خودبه خود ساین اوت میشد...اون جمله رو بی زحمت توضیح بدین...بدونم بد نیس[img]

+
    http://olumpezeshki.ir/thread8016-5.html
    مناجات کودک... خیلی معصوم و پاک و ...اصلا فرشته س...
    :rose:
    ولادت حضرت معصومه(س) مبارک . . .:thanks:
    :riz304:
    سلام. نمیدونم قضیه چی بوده که Artmis.aرو بن کردید ولی باید در نظر میگرفتید که ایشون از کاربرهای قدیمی انجمن بودند و امیدوارم درگیری لفظی شما و یا احیانا کدورتی بین شما دلیل و یا بهانه ای برای این کار نباشه. بنظرم باید اینکه ایشون از کاربرای قدیمی سایت بودند رو در نظر میگرفتید و با شناختی که از ایشون دارم در حده بن شدن نبودند.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا