sara77 2013-09-10 بیا برو خونه نبینم از این حرفا بزنی هی میگم کم بیا اینجا یاد میگیری نیگا چی میگه زن چش سفید
asal 92 2013-09-10 کسانی هستن که از خودمان میرنجانیم مثل ساعت هایی که صبح دلسوزانه زنگ میزنند ... ودر میان خواب وبیداری بر سرشان میکوبیم بعد میفهمیم که خیلی دیر شده ...
کسانی هستن که از خودمان میرنجانیم مثل ساعت هایی که صبح دلسوزانه زنگ میزنند ... ودر میان خواب وبیداری بر سرشان میکوبیم بعد میفهمیم که خیلی دیر شده ...
حسان 2013-09-09 اره ننه.. دیر رسیدی .. همه خوردن... کلی هم خوششون اومد..:thanks: محمد.. میگم امشب به بچه های دیگه خبر ندادم برا تاپیک... بذار اطلاعیه بزنم برا فردا شب ان شاالله اگه بلا ملایی پیش نیاد ننه
اره ننه.. دیر رسیدی .. همه خوردن... کلی هم خوششون اومد..:thanks: محمد.. میگم امشب به بچه های دیگه خبر ندادم برا تاپیک... بذار اطلاعیه بزنم برا فردا شب ان شاالله اگه بلا ملایی پیش نیاد ننه
mohana 2013-09-09 بله...گفتم دیگه...مهارت یک تموم شد... چون بیکارم الان مهارت دوم رو هم شروع میکنم + چند تا تست و یک متن لزگی رو هم با موفقیت تموم کردم:thanks:
بله...گفتم دیگه...مهارت یک تموم شد... چون بیکارم الان مهارت دوم رو هم شروع میکنم + چند تا تست و یک متن لزگی رو هم با موفقیت تموم کردم:thanks:
حسان 2013-09-09 بعله دیگه ننه غذا به سبک حسان ه دیگه.. البته تعریف غذا ی شما رو هم شنیدیم ننه... از همون آ ک یه راست ادمو میبره اون دنیاh34r-smiley:
بعله دیگه ننه غذا به سبک حسان ه دیگه.. البته تعریف غذا ی شما رو هم شنیدیم ننه... از همون آ ک یه راست ادمو میبره اون دنیاh34r-smiley:
حسان 2013-09-09 رفتم ننه. سیب زمینی ها رو پوست کندم.. ریز کردم... کوشت ها رو هم تفت دادم... الانم یه نمه اب ریختم منتظرم ک گوشت ها بپذه بعد گوجه و نخود فرنگی و قارچ و سیب زمینی ها رو هم بهش اضافه کنم.. یه خوراک خوشمزه برا شام
رفتم ننه. سیب زمینی ها رو پوست کندم.. ریز کردم... کوشت ها رو هم تفت دادم... الانم یه نمه اب ریختم منتظرم ک گوشت ها بپذه بعد گوجه و نخود فرنگی و قارچ و سیب زمینی ها رو هم بهش اضافه کنم.. یه خوراک خوشمزه برا شام
حسان 2013-09-09 :riz277: ننه خو یه نمه از خشونتت کم کن.. من این مو ها رو در اسیاب سفید نکردم ک... من برم شام درست کنم.. یا حق
:riz277: ننه خو یه نمه از خشونتت کم کن.. من این مو ها رو در اسیاب سفید نکردم ک... من برم شام درست کنم.. یا حق