mf2009
پسندها
91

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :smiliess (11)::smiliess (11): یعنی چی؟؟؟ نکنه یه کاسه زیر نیم کاسه باشه؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:
    به سلامتی.. پ هنو راه زیادی در پیش داری زود تر از اونی ک فکر کنی زمان سپری میشه...

محمد پ این بیماری ها رو از کجا بلدی ننه؟
    ای بابا... همینه دیگه من ژن زبانم هنو بیان نشده...:sad:

خب حافظه ی خوب داشتن هم نعمتیه...
    محمد ترم سه هستی الان؟
    خوبم محمد...

محمد من زبانم خیلی داغونه .. برم سر ارشد خیلی ضایع میشم... فکر کنم شیوه ی خوندن زبانم اشکال داره.. چه طوری تو میخونی؟؟ یه روش امتحان شده بگو ک همونو برم جولو...
    :sad: دلم گرفت محمد.. چرا انجمن این جوری شده؟؟
    میگما امشب بیاییم را جع به اون بیماری بحث کنیم تموم شه ننه
    سلام.
    من مهارت اول و امروز تموم کردم.
    ان شالله از فردا دومی رو شروع میکنم...
    :rose::rose:
    Mf جون بهتر نيست براي قسمت سوال هاي متفرقه وتست كنكور سالهاي قبل نظر سنجي بزاري? اخه بترتيب كتاب بيش بريم كه بهتره!! نميشه كه يهو بريد اخر كتاب!!!!!!بس تستاي متفرقه جي ميشه??????
    :14:سلام نکردم.
    سلام ؛خدا قوت
    حسابی فعال هستین .
    من پروفم رو بستم ولی نمی تونم به مهنا سر نزم ؛اینه که اونم لطف میکنه همونجا تو پروف خودش برام جواب مینویسه.
    :dadad4:
    محمد ننه قبلا دیده بودم لینک دانلودش رو الان چرا پ پیداش نمیکنم؟
    محمد.. در دوره ما هم بین پسرا خیلی رقابت بود... با تفاوت صدم صدم... فکر کنم تا نفر سوم هم میشه از سهمیه استفاده کنن اما درصدش کمتره... اما من میدونم ننه شنا همین جوری هم قبولی ایشالا..

خب ننه.. بذار دانلود کنم ببینم نصب میشه..و تا هستی عیبو ایراداش رو با کمکت حل کنم
    محمد ننه... این نرم افزار جاواش میشه رو نوکیا نصب کرد ننه؟
    ننه... از اون سهمیه با کنکور استفاده کنی میشه آ... رتبه ات یک ششم میشه...

البته چند تا از دوستای من ک فقط با سهمیه معدل رفتن... همشون تهران هستن
    الهی ننه... این همه بچه درس خونی ک معدلت 18 دیگه ... کار خوبی میکنی... منم دیگه کمتر میشه بیام محمد...

خوب خوب خوب درس بخون ... محمد سهمیه استعداد درخشان خیلی میتونه کمکت کنه... درس بخون ازش اتفاده کنی ننه
    نه محمد چرا بن ننه؟؟؟
    هنو برات برنامه ریختیم...
    ولی جدا ننه مدیریت تاپیکت خیلی خوبه.... واقعا خدا خیرت بده ک این قدر با حوصله و دقیق در یک دنیای مجازی ک هیچکیو نمیشناسی و نفعی بهت نمیرسه دونه دونه و با حوصله جواب بچه ها رو میدی:rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا