نوتر 2013-09-10 خخخ آره تاتی. لامپم سوخته برقی هم نیست بپره درستش کنه دیگه دیگه آواتاره اینه دیگه مامی
k-b 2013-09-09 الهی من جیگر شومو برم:thanks: بیو ماچت کنم ماااااااااااااااااااااچ!!! ووووووووووووی تفیت کردم!
k-b 2013-09-09 هااااااااا راس میگی عزیزوم کارت مهم تره! تازه کلیم باید پول بدی، ایشالا تو همی رشته ی خودت موفق باشی. مهمه اینه که قبول شدی و لیاقت و توانایی هاتو ثابت کردی آفرییییییییییییین!!!!
هااااااااا راس میگی عزیزوم کارت مهم تره! تازه کلیم باید پول بدی، ایشالا تو همی رشته ی خودت موفق باشی. مهمه اینه که قبول شدی و لیاقت و توانایی هاتو ثابت کردی آفرییییییییییییین!!!!
k-b 2013-09-09 وووووووووووی سلام تاتی جونم خوبی عزیزوم؟ دلم واست کلی تنگیده!!! قبولیتم بهت تبریک میگم گلم(یزدو رو میگما) حالو میری یا همو رشته ی خودت میمونی؟
وووووووووووی سلام تاتی جونم خوبی عزیزوم؟ دلم واست کلی تنگیده!!! قبولیتم بهت تبریک میگم گلم(یزدو رو میگما) حالو میری یا همو رشته ی خودت میمونی؟
حسان 2013-09-09 الهی تاتی جان..:tsimuzpzwoap1t9y3o7 بیا با خودم بریم مسافرت... در ده روز حدود نصف ایران رو رفتم ..:thanks: دلم برات تنگیده بود خو:dadad4:
الهی تاتی جان..:tsimuzpzwoap1t9y3o7 بیا با خودم بریم مسافرت... در ده روز حدود نصف ایران رو رفتم ..:thanks: دلم برات تنگیده بود خو:dadad4: