bioshimi93 2013-09-09 منم دیگه میخوام خیلی خیلی کمتر بیام نمیخوام یه روز از اومدن بیش از حد به اینجا پشیمون بشم موفق باشی
نوتر 2013-09-09 به نظر من در کنار معتاد کردن و وقت تلف کردنش خوبی هم داره. لاقل برای من داشته. یعنی بچه های تغذیه و آشنایی با دوستانی همچون شما برام جالب بوده. من الان منابعی رو به کمک و همفکری دوستام میشناسم که تو دنیای واقعی دوستام نمیشناسن
به نظر من در کنار معتاد کردن و وقت تلف کردنش خوبی هم داره. لاقل برای من داشته. یعنی بچه های تغذیه و آشنایی با دوستانی همچون شما برام جالب بوده. من الان منابعی رو به کمک و همفکری دوستام میشناسم که تو دنیای واقعی دوستام نمیشناسن
نوتر 2013-09-09 حساان آره هر اومدنی رفتنی داره. از اون لحظه ای که ثبت نام میکنیم تو سایت، شمارش معکوس ما برای رفتن از سایت شروع میشه. ان شالله موفق باشی.
حساان آره هر اومدنی رفتنی داره. از اون لحظه ای که ثبت نام میکنیم تو سایت، شمارش معکوس ما برای رفتن از سایت شروع میشه. ان شالله موفق باشی.
نوتر 2013-09-09 مرسی حسااااااااان:a2d3: نیستیا یه چند وقتیه:New (6)::New (6)::New (6):: بعد نگی حواسمون نیستااا
bioshimi93 2013-09-09 تبریک میگم خانم دانشجو:thanks: منم احتمالا از هفته بعد برم دانشگاه راستی کجا قبول شدی؟
mf2009 2013-09-09 این لینک خود نرم افزار :پرشین گیگ - دانلود - 1.zip این لینک مهارت یک ownload java1.pau.gz