shima.p 2013-09-08 آبجیت خیلی نازه از طرف من ماچش کن ب مامان بابا هم از طرف من شونصدتا لایک بده دمشون گرممممممممممم کلا فکم افتاده کف انجمن مخلصیم آقا:bunnyearsmiley:
آبجیت خیلی نازه از طرف من ماچش کن ب مامان بابا هم از طرف من شونصدتا لایک بده دمشون گرممممممممممم کلا فکم افتاده کف انجمن مخلصیم آقا:bunnyearsmiley:
shiva3322 2013-09-08 بابا منم دیگه باید از فردا بذارمااااااااااا...به این میگن توجه...آفررررررررررررین:smiliess (11): نخیر من تبریز بدم آره امروز
بابا منم دیگه باید از فردا بذارمااااااااااا...به این میگن توجه...آفررررررررررررین:smiliess (11): نخیر من تبریز بدم آره امروز
shiva3322 2013-09-08 منظورم بود طبق معمول اشتباه تایپی و جااندازی نمودم:1dco2x0p1lilzhfpg1t :smiliess (4):
shima.p 2013-09-08 نه بابا ناصر اصلا اعصاب ندارم اینم ونگ فوجینگه از این چیز میزای چینی مینیا برای تمدد اعصاب خداااااااااااااااااااا این عکس کیه؟چشاش منو کلا کشته اگه پیشم بود انقد فشارش میدادم تا له بشه
نه بابا ناصر اصلا اعصاب ندارم اینم ونگ فوجینگه از این چیز میزای چینی مینیا برای تمدد اعصاب خداااااااااااااااااااا این عکس کیه؟چشاش منو کلا کشته اگه پیشم بود انقد فشارش میدادم تا له بشه
نوتر 2013-09-07 مرسی ناصر جان. ولی دکترای 90 رو نداشت. منم در به در دنبال دکترای 90 و 91 هستم:dadad4: در هر صورت تشکر ازت. ممنون
مرسی ناصر جان. ولی دکترای 90 رو نداشت. منم در به در دنبال دکترای 90 و 91 هستم:dadad4: در هر صورت تشکر ازت. ممنون