TaTi
پسندها
100

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خب چرا به اسب سفید شما گیر دادند؟!:smiliess (11):
    تاتی خانم اشتباهی شده!!!

میگم به آدمین بگیم یجای پروفایلمون جنسیتمونو هم ذکر کنه.
    تمام عروسکهای دنیا،

یتیم می ماندند؛

اگر خدا دختــــر را نمی آفرید...

خخخ چی؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رومنو. تاتی تو سن مامان منو داری! فک کردی منو تو رو میشه عوض کنن؟؟ بابا کجایی من وقتی به دنیا اومدم تو 18 سالت بود عجبا
    نه عزیز دل.طرف رژیمشو رعایت کنه خیلی راحتر میشه هایپر تانسیون رو نسبت به دیابت کنترل کرد. ولی هایپرتانسیونی که ناشی از سفت شدن عروق باشه بله ارثیه. یعنی همون هایپرتانسیون عصبی.
    باشه بریم منم نگران توم. بریم ببینیم کی بچه ی کیه خخخخخ
    خب خدارو شکر بخیر گذشت. همچین بچه هم نیستیا. عنکبوت پی.. ببخشید سنت خوبه. خخخخ
    هههههههههههه حیثیتی رو خوب اومدی خخخخخخخخخخخخ. نمیشه گفت چون ارتیه تو هم میگیری. من در مورد وراثتی بودن هایپرتانسیون چیزی نشنیدم. تا اونجایی که میدونم وراثتی نیس.

البته اینو میدونم کچلی وراثتیه. من نمیدونم بابام و بابابزرگ مرحومم موهاشون عین روز اولشن. ولی من مستعد کچلیم خخخخخخ
    خواهش میکنم
    تاتی ویااااااااااااااااااااااا ااااااااار

نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام تاتی جان. سارری دیر شد

شکلات تلخ حاوی یکسری مواد بنام فلاونویید هست که باعث کاهش فشار خون میشه. و از طرفی حاوی تیرامین هست که باعث افزایش فشار خون میشه. در این مورد باید فشار خون پایین شما تایید بشه که فشار خون عصبیه یا یا غیر عصبی. اگه عصبی باشه اصلا نمیتونه رژیم زیاد تاثیر داشته باشه.بر این اساس مصرف شکلات شما اصلا دلیلی بر افزایش فشار خون نمیتونه باشه.

در مورد تری گلیسیرید همون طور که میدونی شکلات حاوی چربی بالایی هست که حتی برای افزایش قند خون هم توصیه نمیشه. چون انقد چربیش بالاس که اجازه نمیده قند زود جذب بشه. بنابراین با افزایش مصرف شکلات یقین بدون به هایپرلیپیدمی یا افزایش چربی خون به شکل بدتر دچار خواهی شد
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا