E
پسندها
23

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• امیدوارم با افتادن هر برگ درخت
    یکی از غمهاتون کم بشه.
    پاییزتون مبارک
    سلام عزیز دلم.میلاد امام رضا(ع) بر شما هم مبارک.امیدوارم همیشه ایام به کامت باشه گلم.بووووسسسس:painting:
    سلام.خوب شکر خدا.الهی همیشه دلت شاد باشه،سالم باشی اونموقع است که خود به خود موفق هم میشی عزیزم.
    امیدوارم هر روز خبرهای خوب ازت بشنوم.منم دارم دوباره شروع میکنم.امسال زودتر خودمو جمع کردم..دیدم با غصه خوردن دوباره میشم مثل پارسال..الهی به امید تو.دوستت دارم...خیلی گلی.
    سلام عزیزم.......بله رفته بودم اونجا بودم چند روز و ایشالا هفته بعد تصمیم نهایی مو میگیرم برم ثبت نام کنم و یا علی بگم و شروع کنم.ایشالا موفقیت شما عزیزم:riz304:
    سلام دوست گلم.خوبی؟خوشی؟
    ممنون.ثبت نام کردی؟ از کی میری دانشگاه گلم؟
    :-*:-*
    سلام قربون مهربونیت برم....روز دختر به شما هم مبارک...ببخشید که من عکس ندارم :-(
    امیدوارم شادوسالم باشی...:thanks:
    مرسی عزیزم.سلام..خبر قبولی شما کم از قبولی خودم نبود.نه مطمین باش که تنبلی نمیکنم.امسال دیگه قبولم..مطمینم.
    مرسی که به یادمی گلم..:thanks:
    سلام گلم....خوبی؟ خیلی دوست داشتم با هم الان خوشحال بودیم ولی این خوشحالی برام مزه ای نداشت چون دوستای خوبم مثل شما استحقاق قبولیتون از من بیشتر بود.دعا میکنم که همیشه موفق و سلامت باشی و اینو یادت نره من حالا حالا ها میدون رو خالی نمیذارم که تنبلی کنیاااااااااا باید بخونی

اینم شیرینی قبولی، ایشالا شیرینی قبولی شما

سلام گلم........خواهش میکنم..........موفق و سلامت باشی..برای قبولیت دعا میکنم همراه خوبم:riz304:
    سلام..ممنونم عزیزم....شرمندم میکنی همیشه....شاد باشی.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا