mw.ashel 2013-09-05 سلام آقا ناصر......باابت همه پیاماتون که تو این مدت برام فرستادید ممنونم.......اینم شیرینی قبولی من، شما که به همه شیرینی دادی جز من ، اشکالی نداره شما موفق باش و به من شیرینی نده.اینا همش مال شما نیستا بیشترشو بده آبجی کوچیکم بخوره
سلام آقا ناصر......باابت همه پیاماتون که تو این مدت برام فرستادید ممنونم.......اینم شیرینی قبولی من، شما که به همه شیرینی دادی جز من ، اشکالی نداره شما موفق باش و به من شیرینی نده.اینا همش مال شما نیستا بیشترشو بده آبجی کوچیکم بخوره
TaTi 2013-09-05 یکی دو هفته دیگه تهران کار دارم ... حتما سر اسبمو به سمت همدان هم کج می کنم ... راسی از تهران تا همدان چند ساعتی زمینی راهه؟
یکی دو هفته دیگه تهران کار دارم ... حتما سر اسبمو به سمت همدان هم کج می کنم ... راسی از تهران تا همدان چند ساعتی زمینی راهه؟
TaTi 2013-09-05 بعدشم حالا خودت ترسیدی ، اسم بچه رو انداختی وسط ... اصلا هم فاطمه جونی که من میشناسم از این چیزا نمیترسه .... شیر نی نی ایه برا خودش ... خبر نداری!
بعدشم حالا خودت ترسیدی ، اسم بچه رو انداختی وسط ... اصلا هم فاطمه جونی که من میشناسم از این چیزا نمیترسه .... شیر نی نی ایه برا خودش ... خبر نداری!
TaTi 2013-09-05 من قربون اون نگاهش ... :thanks: ناصر تقصیر توئه دیگه .... بچه رو آوردی نشوندی پای این تایپیک ... اصلا خوب ازش مواطبت نمی کنی ... لازم شد پاشم بیام همدان!
من قربون اون نگاهش ... :thanks: ناصر تقصیر توئه دیگه .... بچه رو آوردی نشوندی پای این تایپیک ... اصلا خوب ازش مواطبت نمی کنی ... لازم شد پاشم بیام همدان!
TaTi 2013-09-05 ههههههههههههههه ناصر نترس...:25r30wi:..نذاری فاطمه جونم ببینه ها .... می ترسه یه وقت ...
mahnam 2013-09-05 اینجا آدم جواب میده پسر خوب ؟؟ رو صفحه ی خودت ؟؟!!! خووو بودی دیگه چرا گذاشتی من جارو کنم ؟؟!!! 7977cujr38iyymsu8:
اینجا آدم جواب میده پسر خوب ؟؟ رو صفحه ی خودت ؟؟!!! خووو بودی دیگه چرا گذاشتی من جارو کنم ؟؟!!! 7977cujr38iyymsu8:
Maryam.A 2013-09-04 دوست داشتن یعنی اینکه بری به پروفایلش سر بزنی بدونه اینکه چیزی بگی!:smiliess (11):