k-b
پسندها
62

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام کژال جان .........خوبید؟ممنونم خیلی لطف کردید.
    اینم شیرینی قبولی

سلام کژال جونم
    مرسی بابت تبریکت عزیزم .فدات بشم
    تو هم ایشالا همیشه موفق باشی گلی خانوم :a2d3:
    سلام دوست مهربونم ... ممنونم از لطف و محبتت عزیزم .
    بازم به معرفت تو و تاتی و امین
    بفیه که همین دلداریارم نداد کزال دوست دارم
    اینجا دوستای واقعی مشخص شدن
    دیگه اصن ساکت شدم و گوشه گیر:sad::sad:
    مرسی باید منتظر تکمیل طرفیت باشم و بین الملل بیبین من موندم پسره کلاسمون زنگیذه میگه سارا باورم نمیسه با باکتری 0 و زبان 30 اصفهان قبول شدم خدایا شکرت:14::14:
    توکل یعنی اجازه دادن به خداوند
    که خودش تصمیم بگیرد!
    تو فقط بخواه و آرزو کن
    اما پیشاپیش شاد باش!
    و ایمان داشته باش که رویاهایت

هم چون بارانی در حال فرو ریختنند!
    پیشاپیش شاد باش و شکر گذار
    چرا که خداوند نه به قدر رویاها
    بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
    سلام عزیزم ... من ترم 2 ارشد صنایع غذایی ام ... می خواستم برم ایمنی غذایی بخونم برا همین آزمون دادم ولی خب دیگه خواست خدا نبود ... برا همین دیگه به تغییر رشته فکر نمی کنم و رشته ی خودمو ادامه میدم ... کلا برای زحمتی که میکشیم کسی ارزشی قائل نیست ... این همه جون بکن درس بخون ، کار کن برای چندغاز ... تازه آخرش تابیان حسابتو تسویه کنن همه چی تو بازار سه چهار برابر شده ... حقوق ما هر 5 یا 6 ماه یکبار داره وصول میشه با این وضع تورم ...
    موندم دلمون واقعا به چی چیه این درس و دانشگاه خوشه!!!
    خوبي?! اينطوري نكو !!!! حالا حالا ها وقت داري. سني نداري كه بشته كار داشته باش مي ري طرح بر مي كردي دوباره ازمون مي دي تا اون موقع هم كلي مي توني بخوني. ناراحت نباش اصلا قفط اراده و بشتكار داشته باش. براي جيزي كه مي خواي بايد خودتو به اب و اتيش برني كه بهش برسي. به همين راحتي مي خواي جا بزني. اصلا ازت همجين توقعي ندارما
    سلام عزیزم ... احوالت کژال جان ؟؟؟ دانشگاه لیاقت حضور گلی چون تو رو نداشت؟؟؟ هر سال قراره وضع بهتر بشه ... فرصت ها زیادن و انتخاب های بهتری خواهی داشت ... می دونم که تا خدا نخواد هیچ پدیده ای رخ نمیده و اینو هم می دونم که خدا فقط خیر بنده هاشو می خواد .... مواظب خودت باش و با نفسی تازه پیش به سوی خوشبختی .... یک سال مدت زمان زیادیه برای بدست آوردن خوشبختی ...:riz304:
    خيلي ناراحت شدم عزيزم اشكال نداره دوباره تلاش مي كني امسال سخت بود و بد شانسي اوردين نكران نباش ايشالاه سال ديكه جبران ميكني دوستم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا