TaTi
پسندها
100

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• تاتی این تویی

خخخخخخخخخخخخ چقد جالب بود تاتی!!!!!! ههههههههه مردم از خنده ههههههه
    سلام تاتی جونی.
    خوبی؟
    خوشحالم که حال پدرت بهتره.
    من نذرمو انجام بدم؟

منم می خوام ازنو شروع کنم.
    آینده ای خواهم ساخت که نه تنها گذشته ام بلکه تمام کسانی که باورم نکردند در جلویش زانو زنند.:auizz3ffy9vla57584x
    سلام آبجی!
    کارگر چیه !!! شما خودت مهندسی اونم از نوع غذا و .... به به ... !!!

امروز از رادیو حرف جالبی شنیدم :
    شاید این شنبه همون روزیه که همه چیز رو باید از نو شروع کرد!!!

مرسی عزیزم بخاطر حرفای قشنگت! خیلی امیدوارم میکنی. حتما خیریتی توش بوده که رشتتو عوض نکنی. امیدوارم تو همین راهی که هستی به اوج موفقیت برسی چون لایق بهترینایی! تاتی شاید اگه همراه شوهرت بری خیلی واست بهتر باشه. اینجا قدر هیچ کس رو نمیدونن عزیزم
    سلام سلام صدتا سلام به دوست جون گلم.
    خوبی؟
    خوش می گذره؟
    از حرفهای قشنگت ممنونم.:riz304:
    هههههههه
    اتچ کنم با سرعت ایران دانلود نمیشه
    چه اسبی سوار شدی تاتی
    راستی غیبت ما رو تو خونه نوتر میکنی ؟
    سلام خوبی ؟
    گفتی اب بازی امروز جایی اب بازی کردم خودم سرما خوردم خخخ

فاطمه هم امروز کلی بازی کرد بیرون شهر بودیم
    سلام دوست گلم مرسی تو خوبی؟ شنیدم شما هم قبول نشدی دانشگاه لیاقت تو رو هم نداشت!!! واقعا نداشت! من که کلا بعد از قبول نشدنم مسیرزندگیم عوض شد یعنی باید برم طرح تو رشته ی خودم! رشتمو دوس دارم ولی تغذیه واسم یه آرزو بود که محقق نشد و تا 2 سال دیگه هم از کنکور دادن محرومم! حتما صلاحم این بوده شاید اگه وارد فیلد تغذیه میشدم نمیتونستم موفق بشم و هزاران شاید دیگه...! به هر حال ممنونم عزیزم حرفات واقعا زیبا بود. توهم مطمئنم تو رشته ی خودت موفق تر خواهی بود، خدا همیشه پشت و پناهت باشه عزیزم و هر روز موفق تر از روز قبل باشی.
    سلام تاتی جونم خوبی مرسی بابت عکس زیبات عزیزم
    تاتی جون قربونت برم قبول نشدی؟وزارت علوم هم میشدکنکوربدی؟
    تاتی ورک شاپو تموم شد دیروز گرنت 2 انستیتو پاستور برنده شدم کلی خوشحال بعد این خبرو دادن اصن پاهام سست شد موقع نمونه گیری از موش اینقد حالم بد بود که سکته کرد موشه:sadsmiley::14:
    وووووووووووووووی تاتی منم نمیدونم چه خبره:sadsmiley:
    درصدای منو نگاه کن تو رو خدا
    ایمنی 82
    بیو75
    زبان 68
    سلولی 70
    باکتری48
    یکی از دوستای دیگم هم با زبان 85 و ژنتیک 80 و سلولی 70 قبول نشده اونوقت دوست دیگش با درصدای زیر 50 تهران اورده:14:
    الان اون کسی که خبر قبول نشدنمو داده بهم از من حالش بدتره میگه جون من رفتم دیدم اینجوری شده:14:
    مرسی TaTi جون
    صنایع غذایی هم خوبه اصلا ناراحت نباشین حتما صلاح در این بوده که رشته خودتون رو ادامه بدین انشاله برای phd خبر قبولی شما رو بشنویم
    مرسی تاتی جونم
    عزیزم ناراحت شدم فهمیدم قبول نشدی ولی رشته ای هم که داری میخونی خوبه

همیشه شاد و خوشحال باشی
    خخخ ممنون. اون عکسی هم که جای عکس شخصی زدی بیشتر به درد پسرا میخوره. شما باید مرد میزدی که با اسب سفید میاد که شمارو ببره بعد پای اسبه تو چاله گیر میکنه هر دو تون با مخ میخورین زمین مام آی میخندیم آی میخندیم خخخخخخخخخخخ. شبت خوش من برم به زندگیم برسم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا