pashmak 2013-09-02 سلام ای بابا حیف شد کاش ازمون میدادی بهرحال موفق باشید من که خوب ندادم انتظار قبولی هم ندارم فعلن درگیر کارم هستم اگه ازاد بشم خیلی دوست دارم بخونم مدیریتتونم مبارک:thanks:
سلام ای بابا حیف شد کاش ازمون میدادی بهرحال موفق باشید من که خوب ندادم انتظار قبولی هم ندارم فعلن درگیر کارم هستم اگه ازاد بشم خیلی دوست دارم بخونم مدیریتتونم مبارک:thanks:
A A aaram 2013-08-31 مرسی گلچین از پیامت خدایا!اگر همه ی عالم، روی از من برگردانند، سخت است،شکستگی دارد،دلگیری دارد،اما،باکی نیست،تو روی برنگردانی؟!تو اگر دست رد به سینه ی ما بزنی ما از دست میرویم ها!خدایا!
مرسی گلچین از پیامت خدایا!اگر همه ی عالم، روی از من برگردانند، سخت است،شکستگی دارد،دلگیری دارد،اما،باکی نیست،تو روی برنگردانی؟!تو اگر دست رد به سینه ی ما بزنی ما از دست میرویم ها!خدایا!
P P parastar tbz 2013-08-30 هو الرحمن دوست داشتن آسان است ... و دوست دار ماندن سخت ... و محبوب ماندن سخت تر ... محبت است که به تو فرصت فراموشی نمی دهد
هو الرحمن دوست داشتن آسان است ... و دوست دار ماندن سخت ... و محبوب ماندن سخت تر ... محبت است که به تو فرصت فراموشی نمی دهد