AWWA 2013-08-29 سلام پشمک جان......من امسال هیچی نخونده بودم و همینطوری رفتم سر جلسه، از اولشم میدونستم قبول نمیشم تو چیکار کردی؟
سلام پشمک جان......من امسال هیچی نخونده بودم و همینطوری رفتم سر جلسه، از اولشم میدونستم قبول نمیشم تو چیکار کردی؟
M M mehrshad.namdar 2013-08-29 عچیب ہ ھا شما کلا ھیج وقت ھیچی نمیخونید یکم مشکوکھ. ارہ من ازمون طریقت شرکت کردم
نوتر 2013-08-29 برو بابا میام مشهد عشق و حال. کراوس میخوام چیکار. بععله من آذری هستم خخ تو بیا منو ببر گردش باشه ته استکانی هم میزنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ. من رفتم
برو بابا میام مشهد عشق و حال. کراوس میخوام چیکار. بععله من آذری هستم خخ تو بیا منو ببر گردش باشه ته استکانی هم میزنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ. من رفتم
نوتر 2013-08-29 خخخ اتفاقا من به دانشجوها نمره میدم اساسی. دلت بسوزه هههههههه. بیامم مشد میای استقبالم خخخ من امتیازام از مجموع امتیازای 4 تا مدیر هم بیشتره. مسائل دیگه مطرحه تو مدیر شدن ههههه
خخخ اتفاقا من به دانشجوها نمره میدم اساسی. دلت بسوزه هههههههه. بیامم مشد میای استقبالم خخخ من امتیازام از مجموع امتیازای 4 تا مدیر هم بیشتره. مسائل دیگه مطرحه تو مدیر شدن ههههه
ps2020 2013-08-29 زیادن دکترmj1919 drDna یه محسن هست نمیدونم دقیق نام کاربریشو! medical و.... حضور ذهن ندارم الان D:
M M mehrshad.namdar 2013-08-29 salam.na man bara 93 mikhundam az avalam.intori migam bacheha ruhie begiran
navik 2013-08-21 خشكيده سخن ، باز كمي دلتنگيم ما دور ز هم ولي به هم پيونديم ..! بي هيچ سخن دفتر شعري گفتيم دلتنگي خود باز به برگي گفتيم اميد كه اين برگ بخشكد دلي آزاد شود يا بي خبري ، از خبر اگاه شود ... k1nd 92/5/30
خشكيده سخن ، باز كمي دلتنگيم ما دور ز هم ولي به هم پيونديم ..! بي هيچ سخن دفتر شعري گفتيم دلتنگي خود باز به برگي گفتيم اميد كه اين برگ بخشكد دلي آزاد شود يا بي خبري ، از خبر اگاه شود ... k1nd 92/5/30
نوتر 2013-08-17 خخخ بابا این چه رنگو روییه برا خودت درست کردی ای باباااااااا خخ عه پس مشهدی هستی!!! یعنی من بیام مشهد امکان نداره اجازه ندم بیاین خدمتم. خخخخخخخ:a2d3: باوو سارا و مهسا بانو بام قهر نکردن که.
خخخ بابا این چه رنگو روییه برا خودت درست کردی ای باباااااااا خخ عه پس مشهدی هستی!!! یعنی من بیام مشهد امکان نداره اجازه ندم بیاین خدمتم. خخخخخخخ:a2d3: باوو سارا و مهسا بانو بام قهر نکردن که.